işteee benim uzmanlık alanım
diğer mesajları okumadım .. sadece fikrimi söyliycem .
Mz 301 = Gaza tepkisi aşırı yüksek olan 2 zaman bi motordur .. 1.2. ve 3. viteste neredeyse SS tadını verir gaza yüklendiğinde seni geriye doğru kasar ( ama iyisini bulursan)
ama kötü yanlarıda var tabi . motor ağırlığının çoğunu ön tarafta topladığı için (zaten şeklindende bellidir karga sırtı gibi durur ön tarafı ve depo su) . 1. ve 2. viteste kendini sağlama almazsan arkayı oynatırsın .
diğer bir şey ise motorun virajlarda zor tutulması yani eğer şasende hafif bi eğrilik bile olsa virajlarda aşırı sallama ve dengesizlik yaratır .
motoru alırken carburatörüne pistonlarına sekmanlarına özellikle Gömlek lere çok dikkat et .
Son rektefeye gelmiş ise sakın alma . son rektefe iyi gider hoş gider ama piston bi gılape yaparsa yada delerse yada aşırı yüklendiğinde Motor kitlerse senin için iyi olmaz 600 YTl den aşşa kurtulamazsın

))
ancak tek kelimeyle 140 KM hıza kadar sana SS hissini verir .. Çünki hızlanması Süper dir . Normal asvalt da bile 2. vitese kadar kazırsın yolu ( ama iyisini bulursan)
gelelim 135 e seri ve zırıltılı bi motordur . sesinden dolayı herkes çok süper ve aşırı mükemmel gittiğini sanar ama normal bir süratte gider .. Bu yünden sesine aldanıp kararlarında değişiklik yapma ..
135 seri ve hızlı bi makinedir 2 zamanlı kısa biyel kolu ve tarz pistonu vardır .
eğer Orjinal buji leri dışında çift tırnak yada diğer bujil lerden kullanmaya kalkarsan pistonu delersin . bir diğer kötü yanı ise çabuk hızlanıp bir türlü yavaşlıyamamasıdır neden dersen motor çok hafif .
130-145 arası süratlerde hafif bi viraja girerken bile seni korkutur 140 ın üstünede eğer çıkabilirsen ki ben çıktım motor altında karton gibi duruyo . sen üstünde diken gibi duruyosun . enteresan bi motor çeşidi .
RX 135 (king & zet ) lerde piston olayı çok sakattır haberin olsun . eğer motorun dilinden anlamazsan 3 ayda bi piston sekman yapıştırırsın motora .
RX 135 (115 ,king ,zet) lerde piston deleceğini nasıl anlarsın her motorda farklı depresif hareketlerle gösterir ama benimkinde şöyleydi .
basmışsın gidiyosun önüne arabna çıkıyo yavaşlıyosun yeniden basıyosun ama motor gitmiyor 13 un üstüne çıkmıyor 125-130 gibi gidiyor . neden pistonlar kasıyor . ne yapacaksın hemen köşeye çekip bi sigara içicen 15-20 daka bekliycen sonra yeniden binip asılcan gaza yeniden 140-150 lerdesin

)
buda piston konusunda ufak bi tecrübe . 135 de böyle bi meret işte ..
,MZ de kötü bir yan var eğer MZ alırsan ve sökülmüşse (ki kesin sökülmüştür) 3. vitesine çok dikkat et

)
3. vites MZ lerde nerdeyse emanetten durur o yüzden 3. vitesde fazla redlin yapma hele hele 301 de hiç yapma ..
başka soruların olursa
[email protected] adresinden bütün sorularını yanıttlarım birebir ..
saygılar sevgiler..
ha bu arada MZ lerde 90 ve 93 arası Full Almandır gerisi Kanuniden esintiler .
bunu unutma sakın ama alırsan en iyisi ve güzel 93 model dir ..