- Konu Yazar
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:00 ----------
Bu sadece bir AŞK...
Onu demedim hocam.
Siz hacim yazmissiniz o yuzden yazdim.
Ama isin gerçegi biz onun 999cc oldugu zamanlari da biliriz deyip geçeyim.
Mv uzun zamandir yaris dunyasindan uzakta.
Var bir sebebi ama ne?
2 çeşit motosiklet vardır, Mv Agusta ve diğerleri :cherry::cherry::cherry:
Bu arada 750/1000 cc 4 silindirler suzukiden yeni f3 ün motoruda Truimph tan sanırım. Doğrumu?
Şaka mı???
tabiki doğru değil GP500-1st,
Synur, bu arada video linkini özellikle senin için yazdım :cat:
tabiki doğru değil GP500-1st,
Synur, bu arada video linkini özellikle senin için yazdım :cat:
ben elimdeki 2004 Bike dergisindenmi yoksa mcn gibi oturaklı sitelerdenmi nerden ilk üretilen 750cc(2003) versiyonun GSXR750 motoru kullandığıni hatırlıyorum. Bu yüzden fiyat bazında rakip olmayan ve egzotik takılan Agustanın 1000cc 4 silindir motoruda diğer 3 japona performans olarak kabuslar gördüren bu 1000cc makinenin tam Agustanın ağzına layık olması ve suzukiden temin etmesi çok mantıklı. Ayrıca honda ve yamaha gibi büyük üreticiler bu işe yanaşmazken küçük üretici suzuki bu işi bayıla bayıla yapar.
Ayrıca bundan dolayıda zaten İngilizlerde var olan sıralı tip 3 silinidr 675 cc motoruda bi ortaklıkla ingilizlerden alıyor olabilir diye düşündüm.
Yani helikopter motoru üretebilen bir teknolojiye sahip olmak sıfırdan bir 1000cc motor üretmenin çok pahalı ve riskli olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Yıllardır wsb yi superstock'u domine eden honda 2008 de motorunu yenilerken cortluyabiliyor
Supersport motorları 1000'liklerden ayıramam candır onlarVideo süperdi:cat:
Bu motorları sıfırdan kendi ürettiği doğrumu cidden MV nin? Ne kadar pahalı marka olursan ol Günümüz dünyasında hiçbir firma kolay kolay tek bir modelde kullanılcak bir motor geliştirmiyor ve bu işi en iyi yapanından ve daha önce yapmışından temin ediyor.
F4 750 nin zamanın da GSXR750 motoru taşıdığını okumuştum.
Çünkü Jaguarın ford motorlarına sahip olması yada MV gibi efsane olan Lotus'un Motorunu toyota celica dan alması onun egzotikliğini etkilemiyor.
Lotus da Opel e suspansiyon geometrisi tasarlayıp yol tutuş satıyor![]()