muhabbet kuşu besleyenler...

kusu ilk eve getirdiginizde ortama yabancilik ceker ve haliyle kendini guvende hissedecegi bir yerde durur....
ozellikle ilk gunlerinde aciktan yem verin ve fazla alistirmayin....
yemin yerini kendi ogrendikten sonra yemeye baslayacaktir....
bu surecte asla kafese elinizi sokup onu yakalamaya calismayin bu hareket sizden korkmasini saglayabilir...
en guzeli bolca ilgilenin onunla ne kadar fazla ilgilenirseniz o kadar cabuk alisir...
baska bir tavsiyemde mineralli gaga tasi alin...
cok iyi gelecektir ona...
aklimdayken tunegini agac yada buna benzer bir maddeden koyarsaniz sevecektir...
diger tavsiyeleri arkadaslar vermisler zaten...

arkadaşlar kuşum bana bayabi alıştı fakat kafeste yemlikten yem yemiyor dışarı çıkartıyorum önüne koyuyorum yiyor elimden yiyr hatta omzumda ağızımdan bile yiyor:p fakat kafeste tek tane bile yemiyor yemlikten yediğini hiç görmedim ama bazen yere dökülenleri yerden yiyor acaba yemlikten niye yemiyor

BİSKÜVİ ZARAR VERMEZ AMA ÇOKTA İYİ DEĞİL YAVRU MUHABBET KUŞU YEMİ SATILIR ONDAN ALMALISIN EN KISA ZAMANDA. AARTI SUYUNA VİTAMİN DAMLALARI AL BÜYÜYÜNE KADAR MUHABBET KUŞU SATAN DÜKKANLARDAN BULABİLİRSİN BUNLARI

arkadaşlar kuşum bana bayabi alıştı fakat kafeste yemlikten yem yemiyor dışarı çıkartıyorum önüne koyuyorum yiyor elimden yiyr hatta omzumda ağızımdan bile yiyor:p fakat kafeste tek tane bile yemiyor yemlikten yediğini hiç görmedim ama bazen yere dökülenleri yerden yiyor acaba yemlikten niye yemiyor

abi güzel ama kafeste yem yemesini saglaa .eger öyle alısırsa cok zorlanırsın . kafesini degiştir belki kafesi sahiplenememiştir . yemligin kücük ola bilir korkuyo dur . elbet vardır bi cözümü

az önce dışarı masanın üzerine koydum elimden falan korkmuyor önüne yem döktüm yerden yemeye başladı elimden de yiyor ama olduğu yerde duruyor uçmuyor sanki uyuyacakmış gibi birde kuş sesi duyduğunda ötmeye başlıyor bu olanlar normalmi

yavru olduğu ve tek olduğu için pek ötmez eş alırsan öter ama o zaman sana gelmez. yem konusuna gelince yem kabı ona derin geliyor olabilir çaytabağına yem koyup kafese koymayı dene işe yarayacaktır.

abi güzel ama kafeste yem yemesini saglaa .eger öyle alısırsa cok zorlanırsın . kafesini degiştir belki kafesi sahiplenememiştir . yemligin kücük ola bilir korkuyo dur . elbet vardır bi cözümü
beki aç değildir diyorum ama dışarıda hemen yiyor biraz zaman geçsin nasılsa acıkaçak yemliğin üzerine falan konuyor hatta yere fan döküyor aç kalınca yer beyki

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar