[Muğla - MT]

arkadaşlar çok güzel geezi oldu,herşeye rağmen müthiş eğlendik...
bazı ufak sakatlığımız oldu,yaorgun abinin dediği gibi iskeleden atlarken kaşı yardırdık ...(arrtık ismim gaziboy48)...

ama emrah kardeşimize çok üzüldüm... acil şifalar diliyorum...

Evet Çok GÜzeldİ Çok EĞlendİk MuhteŞemdİ Ufak Tefek Şeyler DiŞinda İyİ Bİr Gezİ Oldu

Emrah KardeŞİme Şİfalar Dİlİyorum

Emrah a üzüldüm o kadar yol geldik den sonra adama koyar inş. durumu iyidir bu arada bütün muğla mt cilerin kandilleri mübarek olması dileğiyle....:rendeer:

FotoĞraflari AtmamiŞsiniz ArkadaŞlar BÜyÜk Gezİmİzİ Herkez GÖrsun Fotolari Bende Sabirsizlaniyorum GÖrmek İÇİn

walla phynx bende 5-6 sağlam foto war da ben konunun açılmasını bekliyorum en fzla da alper abi de war zaten başka makina yoktu:cherry:

valla diyecek bişey bulamıyorum arkadaşlar cok geçmiş olsun 2 hafta onceki geziyi hatırlıyorumda o adrenalin dolu virajlarda bi kaza geçirmedik ama bu hafta boyle olayların olması beni bi hayli üzdü allah beterlerinden korusun...
umarım bidaha boyle uzucu olaylar yaşamayız...

Alper Yarin Ekler Sende PeŞİnden YapiŞtir Gİtsİn

Valla Kortay Gezİ Çok GÜzeldİ Belkİde Nazar Deydİ Çok Eylendİk Belkİ Onun Bedelİnİ Ödedİk Bİlemİyorum Cİddİ BİrŞeyİn Olmamasi Sevİndİrİcİ

Son düzenleme:
Kötülere bi şey olmaz phynx:cherry: Dün akşam a kadar aynıydı akşam üzeri dalamanda ayrıldık bugun nası oldu bilmiyorum

beyler ben konuyu açıyorum. birazdan fotoların hepsini atmış olrum. yiğit vidyolar için sana link atarım ok? :p

bu arada bugünden planlayalım pazarımızı. ben 2 gün sonra hazır olucam pazara :)

gençlik tekrardan emraha geçmiş olsun diliyorum...
kaşıma gelince akşam yastık hep kan oldu(başımda ki bandı çıkarmıştım) korktum kaldım annem gil görünce daha çok korktular acile gittik pansuman yaptılar şimdi durum iiiii....(abi bana en çok koyan kaşın yarılması değil, de herkez ya dayak yedi dio yada motor kazası yaptımzanedio)

alper abi fethiye işini naptın ,resimleri bekliyoruz....

Bunu SÖylemek İstemİyodum Ama Konusu GeÇİnce Dayanamadim SÖylİcem Bİgboy İnbÜkÜnde 11 YaŞinda Bİr Çocukla Kavga Ettİ Ve KaŞi Patladi İŞİn Enterasan Tarafi 11 YaŞindakİ Çocukta HİÇbİŞey Yok :p

:cherry: bigboy güzel döwüştün kardes üzülme önemli olan skor değil spordur...Doğru değil mi?:cherry::queen:

ya hani bu muğla mt arasında bi sır olarak kalacaktı beyler çok ayıp ettiniz. bu arada çocuk 11 yaşındaydı ama boksörmüydü neydi :p

bu arada gezi yayınlandı sunum biraz kötü ama olsun ben şimdi viieo işini hallediyorum.

bu arada fethiye işi halloldu bigboy. inş 2 gün sonra dahada süper olacak. ama emrahın motoru kötü ya :( inş bu pazara kadar hallolur.

aLper baba 4-5 sağlam fotoda ben de war abi de senin konuya nası ekliyebilirm kısaca bi tarif edermisn?

arkadaşlar tamamen uydurma bir haber, millet gerçek zanetcek...

giti carısma ... çapkan sırtımda vurdun...
ya sen alper abi yıkıldım....
yiğit hele sen abi ne uğrasıon benim gibi gariple...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar