[Muğla - MT]

heh işte inbükü. orası tam olarak nerde? oraya gideriz olmasssa bi araba ayarlayabilsek gitarları falanda aliriz manyak zevkli olurdu

hmmm tamm. beyler c.tesi gününü kararlaştıralım. ben c.tesi geceden çıkıyorum yola. inş hepberaber çıkarız. olmassa pazar marmariste buluşuruz.

abi ben ne olsursa olsun gelirim ama bizim diğer ekipten ses yok,öğleye doğru bir selimi ararım ondan da durum paporu alırım ona göre kendimi ayarlarım...

bide abi datça yoluna geceye kalmadan gidelim ... motorla sakat olur gece marmoktan hatırladım da...

abi ben büyük ihtimal kendi motorumla gelcem gibi öyle olursa gitardı ıvır zıvır çanta falan benim motorumun arkasına bağlıyabiliriz fileyle kancayla sabitleriz yani araba bulmasakta götürürüz anlıyacağın...

sizden şimdi tam bi plan istiyoruz...

şimdi bak burdan en erken saat akşam 11 gibi çıkabliriz. saat 12:30 gibi marmaristeyiz. marmariste birer çorba içeriz alışveriş falan yaparız ordan saat 01:00 gibi ya inbüküne çadıra yada marmaris içinde bi pansiyona gideriz. çoğu insan çadır istiyo ama birinin c. tesi gününden inbükünde kaç çadır lazım olacaksa ayarlaması lazım.

amaaan boşverin ya c.tesi burdan saat 11 gibi çıkalım marmarise gidince diyer buluşacağımız adamları ararız orda ayarlarız ne yapacaksak. takma kafana güvenin bana :wiinkk:

abi çok geç ya gece 11 ben akşam 6:30 da buluşup gideriz diye düşündüm,bide ben selime ulaşamıom .....
ben pansionda kalmak istemiom birazdaha böyle çadır havası istiom ormantik ormantik... :)
bide aabi msni niaç da rahat konusalım....
benim msn :[email protected]
(telefonumu bu sefer vermiom :) )

tamm ben seni ekledim. ama benim fazla vaktim yok. olmassa akşam konuşuruz msn den ok? selime mesajla ulaşmayı dene. mesaj çek akşam saat 10:30 gibi msnde olsun hep beraber konuşuruz.

ok ama işim olabilir yazamam kusra bakma...
akşam ben mutlaka olmaya çalışcam... selime mesaj cekerim.

anladım ya bigboy olmassa siz erken çıkar marmariste yiğitle yorgun48 le falan buluşur orda inbüküne geçip çadırları ayarlarsınız bizde saat 12:30 gibi orda oluruz. size uyarmı?

tamam ozaman...
ben selimle görüştüm selimin bilgisayarı çökmüş yarın tekrar görüşüp işimizi kesinleştircez büyük ihtimal biz erkenden gideriz orda çadırı kuararız diyoruz....

çadırda kalmayalı yıllar oldu... özledim yahuuu

tamm bende çadır madır yok siz gitar mitarda ayarlayın ozaman. ben işim biter bitmez gelirim ben sizi yolda yakalayabilrim biliyon :p

::tutkuy:: Arkadaşlar Cumartesiden gelecek arkadaşlar bildirsinler orda kiralık çadırdamı kalacaklar yoksa kendilerimi çadır kuracaklar. Çünkü belli bir saaten sonra çadır kurmak zor olur. Ona göre haberleşelim.::157::::157::

ya aslında aramızdan biri bunu ayarlarsa çok süper olur çünkü ben saat 23:00 ten sonra yola çıkabilirim. ve direk inbüküne geliriz benle arkadaşlar. ben çadır kiralıcam gibi ya. 24 saat kiralam şansımız varmı? ben gittim ama hiç çadır falan kiralamadım yada kurmadım.

telefonları falan varsa tellede ulaşıp sorabilirim.

a.s capkan aramıza hoşgeldin :)

bu arada beyler son durum nedir? ben daha öncede söylediğim gibi saat 22:30 yada 23:00 gibi yola çıkıcam. siz inbükünemi geçiceksiniz direk? bana söyleyin bişiler de bende ona göre bişiler yapayım.

çapkan kayıt olmuşsun iyi... eşyaları hazırla...

arkadaşlar biz çadır kiralıyacaz dalamandan ben ve çapkan olan yeni üyemiz gelecek...biz bugün saat 6 gibiyola çıkoz selimide arıycam onu da alırız...
inbükünde görüşürüz...

hmmm saat 6 gibi çıkıyosunuz. ozaman bak marmarise girince bizim phinix yani yiğitide arayın ona ugrayıp geçin ok? ben dediğim gibi akşam burdan bi kaç arkadaşla çıkıcam. ama direk oraya gelirim. yada marmarise gelmeye 20 dk kala sizi ararım siz marmarise gelirsiniz marmariste az takılırız yada ne bileyim selim gitarı falan alırsa inbükünde takılırız. herkes fotoğraf makinasının şarjını doldursun :p

Selam Arkadaşlar .Herkes geleceğiz buluşacağız diyor ama hala ortada net bir konuşma yok. Kaç kişi gelecek kaç kişi çadır kuracak kaç kişi kiralık çadırda olacak bunları lütfen bildirin. Çadır kuracaklar fiyat 12 ytl civarı. Kiralık çadırlar 30 ytl civarı. Kiralık çadırların içinde yatakları mevcut. Yanılmıyorsamda çadırlar 2(iki) kişilik. Ben telefon numaramı yazıyorum ona göre haber veririsiniz. bende ayarlama yapmaya çalışırım.0.532.2512175 Soner:queen::queen:

soner abi ben geliyorum bide beni alper aradı 3 çadırda onlara ayırılsın dendi yani anlıycan alper gil 3 çadır kesin ben bir çadır o kadar...
bunlar kesin olanlar...

Toplam 4 çadır olarak ayırtırıyorum. Bigboy erken gelecek Oflu alper ve tarikatı geç gelecek bu şekilde kayıt yaptırıyorum. Lütfen değişiklikleri acil olarak bildirin. Sayımız artarsada haberim. olsun. selamlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar