[Muğla - MT]

hmmm bu arada beni de eklemişsiniz listeye :) beyler ben bu 10 gün içinde motoru yenilemeyi düşünüyorum şimdilik kanuni tiger var ama nasip olursa 10 gün içinde GV 650 olacak ozaman izmir istanbul antalya gap nere olursa olsun gelirim biz variz :wiinkk:ya illegal bana gosterdin motoru cekildin geri bu rodaj modaj ben anlamam bana yardımcı olursunuz! kullanan olmustur gv 650 eminim. hepinizden yardım bekliyorum.

Kuşadasına gidemeyen Muğla MT üyeleri. Pazar saat 11.00 da Köyceğiz de sahilde toplanalım. Hava, yol ve katılımcı durumuna göre gezimizi planlayalım.
-Belen kahvesine okey oynamaya gidebiliriz.
-Yuvarlakçay'da balık yiyebiliriz.
-İztuzu'nda deniz sefası yapabiliriz
-vs vs vs seçenekler sayısız.

can abi ben varım....

arkadaşlar başka gelen varmı ve ilegal gelion mu?

abi kaş kişiyiz bide tam olarak planı kararlaştıralım.......

ayriyetten tüm kuşadası yolcularınada iyi yolculuklar dileğiyle...........

Son düzenleme:
Bigboy galiba sadece ikimiz varız.Yağmur olmazsa yarın bakarız duruma, kafamıza göre takılırız.

vallahi bu pazar deşlde bundan sonraki her pazrda ben olurum allahın izniyle. iznimi aldirdim pazara :D en kısa zanmanda büyük bi grupla geziye katılmak ümidiyle. kusadasi gezisine katilan arkadaslara da kazasız belasiz eglenceli bi gezi diliyorum. o fotograflardaki karelerde bulunmak ümidiyle simdilik bye

mes

Blu,seni mod yapalım.Vallahi bravo.Süper çalışıyorsun:cat:

evet arkadaşlar pistimizin açılış niteliğindeki eğitim tarihi belli olduuu gerekli topiğe aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz herkesi bekliyorum motora sadece ilgi duyun yeter....

http://www.motosiklet.net/forum/duyu...timi-zm-r.html

sizleride aramızda görmek isteriz sevgili muğla-mt

sevgiler saygılar...
adres izmir-----çeşme otobanı seferihisar ayrımından sonraki benzinlik yanı(shell benzinlik)

Son düzenleme:
Süper Moderatör (BBRR)
KÜRŞAD_KORKUT

Vay komutan nasılsın ?
hoş geldin
tayin burayamı çıktı ekleriz sen hele bi gel öle toplantıya katılmadan listeye eklenme yok :)

Teşekkür ederim BBRR ,:rendeer:

ALLAHA şükür iyiyiz çalışıyoruz,önce HAKKARİ'yi tamamlayalım,kısmet olursa AĞUSTOS ayında buluşuruz. :cat::wiinkk:

arkadaslar benim en kısa zamanda stiker ve tisort ayarlamam lazım. kendim mi yaptırsam acaba yoksa ortak hepimizin yaptırdıgı bir yer varmi? yada onu almak için sınav falanmı vermem gerekiyor? :)

bana bi yardimci olun pls! :)

vatanoglu ömer abimizle irtibata geçmen lazım :cat::cat:

perşembe canavar gelio ha alper iyisin valla

gv 650 de ne gider peh:wiinkk:

yaw bu muğla marmaris civarında 2. el motor fiyatları çok düşük diyolar aslı varmı mesela kwak klr 600-650 kaç liraya buluruz

Evet biraz ucuz hele ulada ucuz gene çünkü bir sürü motor var.Ama muğlalı tanıdığın varsa araştırsın ula civarında :) ha bide ulada satan vardı galiba 4 milyar falandı suzuki DR-650 enduro ama :)

bende bodrumdanım.. Yaş 18 4 gün önce işe girdim az buz para biriktirip motor ehliyeti almak için.. Daha Sonra da motor almayı düşünüyorum. Bodrum civarında sürücü kursu önerebilcek varmı? Ehliyet için..

(İşte olduğum için sabah 8den önce ve gece 11 den sonra foruma bakabilme imkanım var Kusura bakmayın geç cevap verirsem)

mes

bende bodrumdanım.. Yaş 18 4 gün önce işe girdim az buz para biriktirip motor ehliyeti almak için.. Daha Sonra da motor almayı düşünüyorum. Bodrum civarında sürücü kursu önerebilcek varmı? Ehliyet için..

(İşte olduğum için sabah 8den önce ve gece 11 den sonra foruma bakabilme imkanım var Kusura bakmayın geç cevap verirsem)

aramıza hoşgeldin kardeşim:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar