[Muğla - MT]

Sevgili Muğla MT dostları, yarın (07/06/2014) Akyaka'dan motosikletimin bakımı için Marmaris'e gideceğim. Oradan da Turunç'a doğru uzanmayı düşünüyorum. Tanışmak ve birlikte sürüş yapmak isteyen olursa memnun olurum. Herkese kazasız ve keyifli sürüşler dilerim.

Arkadaşlar 48 V 0666 plakalı bir F650GS vardı ilanlarda süresi bitmiş, telefonunu almadıydık. Tanıyan bilen varsa bir ulaşıverirse çok makbule geçer.

Merhaba arkadaşlar. Onerebileceğiniz çinli motorlardan anlayan bir usta var mı bodrumda, yarın izmire yola çıkıyorum. Acele cevap :) alıntılayıp cevap verirseniz hemen gorurum. Tavsiye alamazsam rastgele kanuni servisine gidicem

Merhaba arkadaşlar. Onerebileceğiniz çinli motorlardan anlayan bir usta var mı bodrumda, yarın izmire yola çıkıyorum. Acele cevap :) alıntılayıp cevap verirseniz hemen gorurum. Tavsiye alamazsam rastgele kanuni servisine gidicem

Walla çinçançon a bakiyormu bilemem ama hep ducati kawa honda var cnki onnde en iyi motor ustalarndan biri motoerldal var erdal usta gumbet kavsagnin oradaki migrosun karsisi

Güzel muğlamdan :)

IMG_1895.jpg

IMG_1896.jpg

IMG_1873.jpg

IMG_1856.jpg

bi iftar yemeği falan düzenlesek olurdu aslında walla muğla grubu aşırı zayıf bide yazlık tatil yerindeyiz gezmelik tozmalk okadar çok yerler varki güzel doğal

Öncelikle hemşerilerime selamlar :)

Cumartesi günü sabah erkenden memleketime muğla dalamana gelmeyi planlıyorum. Muğladan sonra yol yapım çalışması bitmez hepimiz biliriz :) şuan nerelerde var bilginiz var mı? Radalar yeni yuva edindi mi ayrıca :) uzun zaman oldu araçla gelmiyorum hep otobüs git gel uyuduğum için yola dikkat etmiyordum :)

En son gökova dövüşbelen tarafında yol çalışması vardı. Diğer heryer güzel. Radar konusunda da heryerde var radar muğladan yatağana kadar 3 tane radar vardı en son.

valla hocam 2 hafta once havaalanı tarafında yapıyorlardı bırseyler aman dıyeyım sıcak hava zıftlere dıkkat et tekerın duz bassın

yatağan muğlaya giderken bu kutayın oralarada çevirme var heryer radar muğlada nam nam çayı diyorlar bide köyceğize gelmeden orada oluyor gökova düzlüğnde oluyor risk katlayın plakayı çevirme yok genelde ztn

Arkdaslar yanr yani pazar gunu sabhtan milastan marmars e gdicez glmek isteyen varsa ulassn 3 motor sabh 9 da ckicaz ilk mola marmars kavsagi eski yoldaki akcapinar tostcusu

Muğla MT!!!! uyuyor yav :) arakdaşlar yarın sabah yine izmir aydın muğla ortaca oradan fethiye yapacağım pazarda geri döneceğim. Varmı tavsiyesi olan :)

Merhaba arkadaşlar. 4-5 günlüğüne marmariste tatil yapacağım. Bu süre içinde motosiklet kiralayabilecegim uygun fiyatlı bir yer bilen arkadaşlardan yardım isteyeceğim. İstanbul'dan getirmedim kısa kalacağım diye benim makinayı. Motorsuzda kalmak istemiyorum. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar