Bodruma gelirsen haber et abicim
Bence en garantisi servisine baktırmandır. İlgilenirsen linkini veriyorum. Buraya tıkla.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:26 ----------
Sevgili arkadaşlar, yarın (13/04/2014 Pazar) sabah Akyaka'dan yola çıkıp, Gökova Körfezi kıyısından Bodrum'a gideceğim. Dönüşte ise Milas, Yatağan ve Muğla'yı ziyaret edip eve geleceğim. Bu gezide bana katılmak ya da tanışmak isteyen olursa tekliflere açığım. Hepimize kazasız ve keyifli sürüşler dilerim. Rotam aşağıdadır.
https://maps.google.com/maps/ms?msid=207311353046609887924.0004f6d840874be6bbfbf&msa=0&iwloc=A
Bu hafta sonu evdeyim. Hava da biraz bozuk gibi görünüyor. Ama önümüzdeki hafta (26/04/ Cumartesi) Motorun 2000 bakımı için Marmarise gideceğim. Oradan da Kızkumu ve Turgut Şelalesini ziyaret etmeyi düşünüyorum. Kesinleştirirsem buradan haber veririm. Görüşmek üzere.Kardeş gezi raporunu okumuştum ama buradaki tur planını ne yazık ki şimdi gördüm :sunny: Pazar günüde müsaittim size katılabilirdim aslında . Neyse artık başka bir zaman görüşmek dileğiyle :cat:
Bence en garantisi servisine baktırmandır. İlgilenirsen linkini veriyorum. Buraya tıkla.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:26 ----------
Sevgili arkadaşlar, yarın (13/04/2014 Pazar) sabah Akyaka'dan yola çıkıp, Gökova Körfezi kıyısından Bodrum'a gideceğim. Dönüşte ise Milas, Yatağan ve Muğla'yı ziyaret edip eve geleceğim. Bu gezide bana katılmak ya da tanışmak isteyen olursa tekliflere açığım. Hepimize kazasız ve keyifli sürüşler dilerim. Rotam aşağıdadır.
https://maps.google.com/maps/ms?msid=207311353046609887924.0004f6d840874be6bbfbf&msa=0&iwloc=A
Fethiye motokros a giden yokmu pazar
Merhaba ben yatağan da oturuyorum.Yol şantiyesinde çalışmaktayım.Yani gün içerisinde Milas a daha yakınım.İş gereği; Milas,Yatağan,Kavaklıdere,bodrum ilçelerinde sık sık bulunuyorum.Motor, kıyafet, kask ve ileri sürüş eğitimleri konularında yardımlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler![]()
Bende fethiyedeydm o gun racing geuplari gormussunzdut bi ara oradatakiliyordumilkerabi sen nerelisin nerde yasiyorsun. Yol yapimda cLisan arkadas milasta kaliyorum surekli motorla ortacaya gdip geliyorm ve o yatagan milas arasi bitmeyen yollara sove sove
ekipman konusnda mastr yaptm herhlde 3000 tl gommusumdur ekipmana
Hafta sonu gezi planları yapıyorum. Bodrumdan muğla, Köyceğiz,Ortaca, Dalaman, Akköprü barajı, elcik köyü, Sarıgerme, dalyan, iztuzu falan yapabilirim. İlkervirlan arkadaşım gelirken veya dönüşte bi çayını içmek için uğrayabilirim![]()