Fotoğraflar güzel olmuş, Tebrikler. ::biggrinn
bir etkinlikte te orasını burasını açan bir hatun olmasın artık.
Merhaba kemboo, şu an Kızılyaka'dan Dalaman'a kadar aralıklarla çalışma var. Senin de dediğin gibi yol çalışmaları bir türlü bitmiyor. Ben Muğla'da çalışıp Akyaka'da ikamet ediyorum, zamanın olur da uğrarsan memnun olurum. İyi yolculuklar.Bende muğlalıyım arkadaşlar önceden scooterımla takip ederdim sizleri. Şimdi izmirde ybr 125 kullanıyorum nisandan sonra havalar ısınınca dalamana motorla izmirden git gel yapmak istiyorum. Yol durumları hakkında sizden bilgi alacam inşallah malum bizim oralarda yol çalışması bitmez!.
Herkese merhaba....![]()
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız
herkese merhabalar. ben yamaha virago 250 almaya karar verdım ve MARMARİSTE bir motor begendim. ben izmirdeyim . marmariste motoru almaya geldigimde motoru baktırtabılcek bır usta tanımıyorum bılmıyorum .Acaba bıldıgınız usta varsa marmariste adını nerede oldugunu numarasını bana ulastırabılır mısınız tesekkurler.
Bence en garantisi servisine baktırmandır. İlgilenirsen linkini veriyorum. Buraya tıkla.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:26 ----------
Sevgili arkadaşlar, yarın (13/04/2014 Pazar) sabah Akyaka'dan yola çıkıp, Gökova Körfezi kıyısından Bodrum'a gideceğim. Dönüşte ise Milas, Yatağan ve Muğla'yı ziyaret edip eve geleceğim. Bu gezide bana katılmak ya da tanışmak isteyen olursa tekliflere açığım. Hepimize kazasız ve keyifli sürüşler dilerim. Rotam aşağıdadır.
https://maps.google.com/maps/ms?msid=207311353046609887924.0004f6d840874be6bbfbf&msa=0&iwloc=A
Ah aptal kafam. Niye görmezsinki bu yazıyı? Günde 10 kere girerim mt ye, şu kaçırdığım şeye bakr: