- Motosikleti
- Aprilia Tuareg 660
gnjksagbnksjagbask abi 500 km yol üstüne biraz dinlenicem ondan sonra çıkıcam araziyeLen enduro yapacağım ayağına yazlığa mı kaçıyorsun?![]()
gnjksagbnksjagbask abi 500 km yol üstüne biraz dinlenicem ondan sonra çıkıcam araziyeLen enduro yapacağım ayağına yazlığa mı kaçıyorsun?![]()
İyi hadi öyle olsun, elbet denk geliriz asfalttagnjksagbnksjagbask abi 500 km yol üstüne biraz dinlenicem ondan sonra çıkıcam araziye
Iskender hangisi iyi diye soracagim, "abi bursada yasayanlar iskender yemez, bilmiyom o yuzden" dicendemi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Puch mu Puck mi?
Yunan bizim yazlık sayılır, daha kolay bulurum orada.Yunan'a kaçacağım, İzmir'de bulur beni espresso
Artçılı zor, bırak artçın otobüse binsin. Motorun ömründen yeme, yaz sezonu arkada oluşacak trafikten ötürü sen de küfür yeme.Arkadaşlar 50cc motosiklet Muğla Sakar yokuşunu çıkar mı bazen artçı bazen artçısız dalga geçmeyin lütfen![]()
Artcili icin soyluyorum: Mugladan gidiste belki bir ihtimal, ama marmaris fethiyeden geliste hic zannetmiyorum. Artci olmadan da marmaris fethiyeden gelis baya zorlar. Arkandakilerden en iyi ihtimalle saglam kufur yersin.Arkadaşlar 50cc motosiklet Muğla Sakar yokuşunu çıkar mı bazen artçı bazen artçısız dalga geçmeyin lütfen![]()
Sadece Akyaka Muğla Merkez arası kurtarır mı?Artçılı zor, bırak artçın otobüse binsin. Motorun ömründen yeme, yaz sezonu arkada oluşacak trafikten ötürü sen de küfür yeme.
Sadece Akyaka Muğla Merkez arası kurtarır mı?Artcili icin soyluyorum: Mugladan gidiste belki bir ihtimal, ama marmaris fethiyeden geliste hic zannetmiyorum. Artci olmadan da marmaris fethiyeden gelis baya zorlar. Arkandakilerden en iyi ihtimalle saglam kufur yersin.
E yine sakar gecidinden gececeksin.Sadece Akyaka Muğla Merkez arası kurtarır mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sadece Akyaka Muğla Merkez arası kurtarır mı?