Muğla İçi Motor Önerisi

Motosikleti
Ns200 15"
Iskender hangisi iyi diye soracagim, "abi bursada yasayanlar iskender yemez, bilmiyom o yuzden" dicen😂 demi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Puch mu Puck mi?

Abi Kayhan'da bulunan Köfte Evi'nin iskenderi güzeldi, mavi dükkanın balon olduğunu düşünüyorum.

Mobilette Puch olacak Puck nereden çıktıysa artık...:cautious:

Motosikleti
DOMİNAR 400 UG 23
Ben ortaokula giderken babamın vardı, kaçırır binerdim. Puch motorun debriyajı yapamaz rampa aşağı salardım :) Bir gün rampa yukarı çıkarken vites düşmüş, arka tekerin ön tarafa kadar gelmesiyle adrenalimin tavan yapması beni baya korkutmuştu :) Allahtan motoru yatırıp arabanın altında kalmadım. Şimdi ne peder beyin motor sürecek hali var nede benim. Puch motosikleti gördüğümde anılarım depreşir. O zamanlar motorun bir ruhsatı olurdu defter gibi. Notere gidip satış falan yaptıklarını da sanmıyorum. Motorun devrini alacak olsan ruhsat sahibini bulamazdın :)

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Arkadaşlar 50cc motosiklet Muğla Sakar yokuşunu çıkar mı bazen artçı bazen artçısız dalga geçmeyin lütfen 😁
Artcili icin soyluyorum: Mugladan gidiste belki bir ihtimal, ama marmaris fethiyeden geliste hic zannetmiyorum. Artci olmadan da marmaris fethiyeden gelis baya zorlar. Arkandakilerden en iyi ihtimalle saglam kufur yersin.

Artçılı zor, bırak artçın otobüse binsin. Motorun ömründen yeme, yaz sezonu arkada oluşacak trafikten ötürü sen de küfür yeme.
Sadece Akyaka Muğla Merkez arası kurtarır mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Artcili icin soyluyorum: Mugladan gidiste belki bir ihtimal, ama marmaris fethiyeden geliste hic zannetmiyorum. Artci olmadan da marmaris fethiyeden gelis baya zorlar. Arkandakilerden en iyi ihtimalle saglam kufur yersin.
Sadece Akyaka Muğla Merkez arası kurtarır mı?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Gidersin gitmesine de öyle 20-30 km hızla kanser olursun. 50 cc motor, 125'liğe çevrilse bile o yollar için çok zayıf, çok güçsüz. Ne amortisörleri amortisör, ne de frenleri fren. İnşallah daha farklı bir motorun olur.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Iste yolladigim ilandaki de bisiklet parasina😈 sen bunu al, ben de cub alayim. Sonra sari yeleklerimizi giyip @tommygun in yanina gidelim, o da kose bucak kacsin😂
Ne güzel bir bisiklet bulmuştum kendime, 5 taksit de yapıyorlardı, 22in küsüre alacaktım ama bizim ikizlerden hem de zeki olanı izci kampında şortun cebinde telefonunu unutup denize girmiş telefon denize düşmüş, bulunamadı tabi kuma falan gömülmüştür. şimdi yeni telefon siparişi verdim gitti benim bisiklet parası. Bunları yazdım o sıpanın hesabına, çalışmaya başlasın kasa kasa bira olarak çıkartacağım ondan. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar