Muaynede motorun kaç yerine bakıyorlar

tek sorulan: eksiin varmı topraam dedi yok dedim get möhürlet pulunu yapıştırsınlar dedi ondan sonada bana gel imzalıyacaam dedi okadar

tepemizdekileri doyurabilirsek yollarımız da guzel olacak hayatımız da!
YA AĞLAYACAGIZ yada Special Cross Makinelere binecez başka çare yok KTM filan :queen::queen::queen::rendeer:

Son düzenleme:

asm

trakyanın çoğu tüv e geçti adamlar yeni meraklı ya herşeye takıklar
eski motor zor geçiyo.örnek hidrolik hortumun dışı çatlak,lön ve arka fren müşürleri çalışmazsa.
kask
ayna
uzun kısa
lastik dişleri
hatta far ayarı...çoğu bunda takılıyo
sinyaller falan, yani herşey tamam olması gerekenler ama:ne bileyim?

Allah rızası için motoru bir elden geçirselerde beleşten ekspertiz yaptırsak :)

gecen ay yaptırdım adam motoru gordu uzaktan yanına gidiodum git kenara parket gel kaşelettir ruhsatını dedi bakmadı bile:p

ben gitttim farların yanıp yanmadığına sinyallere baktılar

motora binip esnettirdiler amasörlere baktılar galiba böle yapıp nasıl anladılarsa

uzun kısa yapıyorsun orda makina var ona karşı bilgisayardan rapor çıkıyor ona bakıyorlar

şase nosuna ruhsatına bakıyorlar

aynalar sağlammı bakıyorlar

fren yapıyorsun duruyormu diye bakıyorlar

en komik olanı ise motora eliyle kapı çalar gibi tak tak vurması o kadar yoldan gelen motor sanki adamın vurmasıyla dökülcek :)

of cok sıkıcı benim tarzım değil bi motorun bir orasına bir burasına bakıyorlar sankin satın alcaklar.:mrgreen:

Heryerine bakıyolar.Bugün Okan Falcon u muayene için götürdü ve böyle söyledi. Eskisi gibi değilmiş....

1 aya kadar oyleydi ama akdeniz bolgesi nerdese Tüv e geçtiği için ne yazzıkı buraya götürdüm:pr:

Hayır yaaaaaaa her yerine bakıyolar. İnciğine,cinciğine.. Aklına gelen heryerine bakıyolar. Özelleşti artık, eskisi gibi değil..

mesela ben ön park lambam yanmadığı için geri çevrildim.lambayı takıp gittimde yaptılar kağıtları

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar