emre soruna şu şekilde cevap vereyim anlata bildiğim kadarıyla...Egsoz sistemini deiştirdiğimizde motorun çekiş veemiş değerleri deiştiğinden.sibop senkron ayarı yapılır benim bildiğim.Yane sen orj. egsoz sistemini yine tamircine götüreceksin taktığında sibop senkron ayarını yapacak...Ayrıca performansa yönelik olarak satılan egsozlarda acaba mı die bir soru takıldığında kafana dyno'ya sokup bütün verileri eline aldığında performansa yönelik kısmını görmüş olacaksın...
Doğru amca sanırım Bursa'da Kocaman Motosiklet sahibi ve ustası Ersan Kocaman...bünyesinde bulundurduğu dyno ile orj. egsoz standart dışındaki egsozu ayrı ayrı test ediyor ve analizler neticesinde size sunuyor.Ayrıca %98.kusurluk bir doğrulama ile sibop-senkron ayarı yapabilen elektronik bir alete sahip bildiğim kadarıyla...Benim motorumun da son bakımı kendisinde yapıldı.Onunla irtibat geçebilirsiniz.Gönlünüzün rahat olmasını istiyorsanız.İstediğiniz sorunun cevabını kendisinden alabilirsiniz...
Numara:0224 441 62 60 Kocaman Motosiklet-Ersan Kocaman
Ayrıca istediğiniz power commander ve egsoz sistemini getirtebiliyor.Bir de Kocaman Motosiklet Yetkili Kawasaki Bayii ve Servisi...
Teşekkürler patriot, çok sevinirim, ocak sonu gibi arkadaş almanyaya gidicek, senden gelen cevaba göre ona powercommander siparişi veririm.
Doğru amcayı bulmadan bu ürünü almanında bir faydası yok gibi geliyor bana...
Doğru amca sanırım Bursa'da Kocaman Motosiklet sahibi ve ustası Ersan Kocaman...bünyesinde bulundurduğu dyno ile orj. egsoz standart dışındaki egsozu ayrı ayrı test ediyor ve analizler neticesinde size sunuyor.Ayrıca %98.kusurluk bir doğrulama ile sibop-senkron ayarı yapabilen elektronik bir alete sahip bildiğim kadarıyla...Benim motorumun da son bakımı kendisinde yapıldı.Onunla irtibat geçebilirsiniz.Gönlünüzün rahat olmasını istiyorsanız.İstediğiniz sorunun cevabını kendisinden alabilirsiniz...
Numara:0224 441 62 60 Kocaman Motosiklet-Ersan Kocaman
Ayrıca istediğiniz power commander ve egsoz sistemini getirtebiliyor.Bir de Kocaman Motosiklet Yetkili Kawasaki Bayii ve Servisi...
Son düzenleme: