MT Süper Sport Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

emre soruna şu şekilde cevap vereyim anlata bildiğim kadarıyla...Egsoz sistemini deiştirdiğimizde motorun çekiş veemiş değerleri deiştiğinden.sibop senkron ayarı yapılır benim bildiğim.Yane sen orj. egsoz sistemini yine tamircine götüreceksin taktığında sibop senkron ayarını yapacak...Ayrıca performansa yönelik olarak satılan egsozlarda acaba mı die bir soru takıldığında kafana dyno'ya sokup bütün verileri eline aldığında performansa yönelik kısmını görmüş olacaksın...

Teşekkürler patriot, çok sevinirim, ocak sonu gibi arkadaş almanyaya gidicek, senden gelen cevaba göre ona powercommander siparişi veririm.

Doğru amcayı bulmadan bu ürünü almanında bir faydası yok gibi geliyor bana...

Doğru amca sanırım Bursa'da Kocaman Motosiklet sahibi ve ustası Ersan Kocaman...bünyesinde bulundurduğu dyno ile orj. egsoz standart dışındaki egsozu ayrı ayrı test ediyor ve analizler neticesinde size sunuyor.Ayrıca %98.kusurluk bir doğrulama ile sibop-senkron ayarı yapabilen elektronik bir alete sahip bildiğim kadarıyla...Benim motorumun da son bakımı kendisinde yapıldı.Onunla irtibat geçebilirsiniz.Gönlünüzün rahat olmasını istiyorsanız.İstediğiniz sorunun cevabını kendisinden alabilirsiniz...

Numara:0224 441 62 60 Kocaman Motosiklet-Ersan Kocaman

Ayrıca istediğiniz power commander ve egsoz sistemini getirtebiliyor.Bir de Kocaman Motosiklet Yetkili Kawasaki Bayii ve Servisi...

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ultraukala@
Ersan,
daha önce Eski garajın alt tarafında bir ara sokakta tamirhanesi vardı.
O Ersan mı?

Eğer oysa, ben de sana destek çıkayım.

Yıllar yıllar önce benim Kawasaki'yi toplamıştı.
İyi ustadır ve yıllardır bu işin içinde....

DGRMR@

bir şey değişmez.
Ukala kardeşim anlatmış.
İçin rahat olsun diye zaten bu ayarlara baktırman lazım.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bursa tam süper olur zaten yol yapmaya bahane arıyorum:cherry:

Ama sabıkasını iyice bir araştırmak lazım, motoru kız verip dul almak istemiyorum:cherry:

Engin abinin önerdiği pitstop mustafa'yı da araştırıyorum.

aye Valla açıkçası Bursa'da tek diyebileceğim bir ustadır yoksa gidip de bir ustanın reklamını yapacak durumda değilim...Bak fransalardan patriote bile olurunu verdi...Ersan abi işinde bir numaradır Bursa'da da tektir bu çerçevede.Ayrıca çok iyi bir crossçudur...Çok da eskidir motosiklet camiaasında.Ve değeceğine garanti veriyorum..Dediğim gibi gönlün rahat olacağına eminim.Cep telini falan bana bi pm'den gönderirsen haberleşelim bursa'da karşılamak isterim seni...

benim ss çilere bir sorum olucaktı.egzosu headers la yani komple alırsam bunun performansa etkisi nasıl olur?gözle görülür bir fark yaratırmı?yoksa gerek yokmu?

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
benim ss çilere bir sorum olucaktı.egzosu headers la yani komple alırsam bunun performansa etkisi nasıl olur?gözle görülür bir fark yaratırmı?yoksa gerek yokmu?

Zaten tüp'ün performansa kayda değer bir etkisi yok, kelebek çıkartılması ve yeniden programlanma sonrası çıkan güç farkı yine bu sebeplerden.

Headers'la beraber komple takarsan hissedilebilir bir fark(bence en az %5) olacağı garanti gibi, tabi yine yeniden programlanma sonrası.

Engin abi bursa pahalı derken, istanbul'u baz alırsak ortalama yüzde kaç daha pahalı diyebiliriz?

Ultra dostum, arkadaşım şubat ortalarında elinde 2 tane powercommander ile almanyadan dönmüş olucak ve ondan sonra bu işlemleri yaptırıcaz.

Seçtiğimiz yer bursa olursa tabiki sana haber vermeden gelmeyiz, çok teşekkürler:cat:

teşşekkürler Murat abi..biraz daha kasıp komple alıcam o zaman napalım:)

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Gün itibariyle istanbul beyaza bürünmeye başladı:)

Bu benim motosiklet sürücüsü olarak girdiğim ilk kış, dolayısıylada daha önce kar tecrübem yok ama böyle kalsın istemiyorum.

Tecrübeye ortak olacak SS kullanıcısı istanbullu hatta anadolu yakasından olan arkadaşlar aranmaktadır, zincir takmak serbesttir:p

Gezilicek tozulucak sahlep içilicektir, sahlepler bendendir:p

Magma canlısı ve ben şimdilik 2 kişiyiz:)

motoru çalışma odamdan çıkart bende gelirim (((:) ama sonra sen temizliyeceksin

(((:) heheahhaa dogru ya sınav zamanı ugraştırmayaım yavrucagı turup çalışsın .. zaten yeni cilalamıştım . aman fırçalamıştım tembel tenekeyi

murat abi güzelyalı dayım şu an ve yerler bembeyaz oldu.eminmisin bu havada dışarı çıkamaya:)

Gün itibariyle istanbul beyaza bürünmeye başladı:)

Bu benim motosiklet sürücüsü olarak girdiğim ilk kış, dolayısıylada daha önce kar tecrübem yok ama böyle kalsın istemiyorum.

Tecrübeye ortak olacak SS kullanıcısı istanbullu hatta anadolu yakasından olan arkadaşlar aranmaktadır, zincir takmak serbesttir:p

Gezilicek tozulucak sahlep içilicektir, sahlepler bendendir:p

Magma canlısı ve ben şimdilik 2 kişiyiz:)

Bu akşam 19:30'da evde olacağım. Bu saat size uyarsa sizinle bu tecrübeyi paylaşmak isterim :p

ist lahmacun servisim var 19:00 da. bana uyar :) oohoo ben çoktan zincir taktım bilem ninjaya :cherry: kar, bayır demeden köpek gibi azsaltı kazıyor sadece :queen: gerçi şu aralar çok yakmaya başladı :rendeer:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
eee kar kesildi bileeee :silent:

ne yapacağız? :)

Bugün için aslında kar beklenmiyordu kar yağdı, yarın için karla karışık yağmur bekleniyormuş demekki kar yağıcak:p

Ben şahsen kar'ı bekleme yanlısıyım, zira soğuk tecrübem var, kayıp düşmesem bile üşütüp 10 gün yataktan çıkamıycam, hastalandığıma deysin bari:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar