İsmini net hatırlamıyorum, arkadaşlarımın arkadaşıymış, Görkemle bostancıya oturduğumuzda haberi geldi, kavacık civarlarında SS ile önce otobüs, sonra bariyer, sonra diğer bariyer şeklinde kaza yapmış.
Boynu kırılmış ve olay yerinde vefat etmiş, karnında da bir delik varmış vs. vs..
İstanbulda onun üstüne SS kullanan yoktu dediler, açıkcası artık biraz korkmaya başladım.r:
vayy demek bı ben kalmısım motosıkletı olmayan
senın ıncın hangısı alttakı mı usttekı mı hangısının sahıbısın sen ??
GoRKeM sen kıev e gıdınce daha turkıyeye gerı donmıcen mı ?? yoksa bı zamanlıgına mı ??
forumu takıp et olur muale:
İkisinin de sahibiyim daha doğrusu dördünün de ama ss sınıfına yakışanlar bunlar![]()
VFR1000 ??? :silent:
![]()
Abi bu hurafeleri kimden duyuyorsun? Onun üstüne SS kullanan yoksa neden öldü? Bu tip insanlar hep kendilerine fazla güvenir ve bir gün bu güvenden dolayı hayatlarını kaybedip göçüp giderler. Peki hiç şunu düşündünüz mü; madem bu kadar kendilerine güveniyorlar neden yarışa katılmıyorlar? Hemen cevabı vereyim... Bu insanlar ne teknik bilir, ne de motordan anlar. Bunlar "...ötüne güvenen basar..." mantığı ile bilinçsizce, riskin dibine vurarak motor kullanırlar. Evet bu tiplerin üstüne motor kullanan olmaz, tabi hayatta kaldıkları sürece... Bunun gibi birçokları öldü gitti... En son hatırladığım Murat Kadayıfçıoğlu..İstanbulda onun üstüne SS kullanan yoktu dediler, açıkcası artık biraz korkmaya başladım
Hayabusa üstündeki sen misin? Çünkü ilk resimdeki kişi ile alakası yok. Çok kısa boylu biri ikinci resimdeki. Oysa ilk resimdeki iri gibi duruyor. SS grubuna hoş geldin. Buluşmalara gelirsen tanışırız.Bende ekleyeyim bari topic e SS sahipsiz kalmasın çoğalalım![]()
2008 1000RR'ın tam olarak neye benzediği hala belli değil. Ortada bir resim dolanıp duruyor. Hele bir belli olsun ona göre ben de yorum yapacağım. Ama görünüşten çok ağırlık, cüsse ve güç önemli benim için. O yüzden teknik özelliklerini dört gözle bekliyorum. VFR1000 konusuna gelince... VFR800 800cc motor hacmiyle bence optimum motor hacmine sahip bir motordu. Eğer 1000cc yaptılarsa yazık oldu o motora da.2008 1000 RR dan daha çok racing e benzediği kesin
@aYe
Abi bu hurafeleri kimden duyuyorsun? Onun üstüne SS kullanan yoksa neden öldü? Bu tip insanlar hep kendilerine fazla güvenir ve bir gün bu güvenden dolayı hayatlarını kaybedip göçüp giderler. Peki hiç şunu düşündünüz mü; madem bu kadar kendilerine güveniyorlar neden yarışa katılmıyorlar? Hemen cevabı vereyim... Bu insanlar ne teknik bilir, ne de motordan anlar. Bunlar "...ötüne güvenen basar..." mantığı ile bilinçsizce, riskin dibine vurarak motor kullanırlar. Evet bu tiplerin üstüne motor kullanan olmaz, tabi hayatta kaldıkları sürece... Bunun gibi birçokları öldü gitti... En son hatırladığım Murat Kadayıfçıoğlu..