MT Süper Sport Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

Bence aerodinamasi hiç güven verici deil çünkü spoyleri adam akıllı deil...türbülansa yol açabilir belirli bir süratten sora...Sees için bişe diyemem bakaraktan...kendi şahsi fikrim olmakla birlikte vs. vs. vs. :) :) :)

Tabi karbon alaşımlı kasklar fiber kasklara nazaran daha sağlamdır...

Ya sağlamlık konusuna gelince allah göstermesin kaskı taşıyacak bir bir boynumuz olmayabilir kaza anında o yüsden bu kadar kasmaya gerek yok die düşünüyorum...aerodinamisi ii olan türbülansa sokmayacak race'ler için tabiiki.Benimki cıbır zararı yok :mrgreen: Kaliteli bir kask kafayı kollar die düşünüyorum...

boy

En ucuz olan kasklar hammaddesi sadece ABS olanlar. ABS, bildiğiniz plastik. Kaskta karbon, kevlar gibi malzemeler kullanıldıkça kaskın hem güvenirliliği hem de fiyatı artar. Fiyatı 150-200 EUR olan ortalama her kask kafanızı koruyacaktır. Shoei, Arai, Nolan, X-Lite, AGV, v.s.. gibi bilenen markaları tercih etmenizi şiddetle tavsiye ederim. Daha ucuza ne olduğu belli olmayan kasklar var. Kask korumada en önemli aksesuar, paranız yettiği kadar en iyisini tercih etmeniz gerekiyor.

Benim kaskım nolan n62 ama çene altı rüzgarlığı yok o da yedek parça olarak satılmıyor sanırım.Bi de boyun için rüzgarlık ikisini birden bulsam çok süper olacak.kullanan bile var mı n62 modeli için böle bir rüzgar önleyicisi var mı?

Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm :mrgreen:
Hani bi arkadaşımın R6 sını koymuştum hatırladınız mı ? Biraz evvel geldi de kendileri 2004 model R6 sını 13,500 e vermiş, yerine 2005 model 14,000 e almış :cherry: Biraz binip 15,500 e satacağım, sıfır alacağım diyor :) Fotoğraf çekmeden yollar mıyım ? Iıhh ıh yollamam :mrgreen:

tub6sr0.jpg

tubi5gw1.jpg

boy

@tugcetugce
tubiş süpersin yahuuu kızdaki şansa bakkk
Yahu yarış motoru üstüne oturmakla şanslı hissedecekseniz, buluşmalarda istediğiniz kadar motorumun üstüne oturabilirsiniz. Ama giderken tavsiye etmiyorum :queen:

@tubis
Yakışmış valla motor yalan yok, bırak enduro yu gel Super Sport a

@tugcetugce

Yahu yarış motoru üstüne oturmakla şanslı hissedecekseniz, buluşmalarda istediğiniz kadar motorumun üstüne oturabilirsiniz. Ama giderken tavsiye etmiyorum :queen:

abi ben giderkende binmek istiyorum :p o adrenalini yaşamak istiyorum :cherry:

Son düzenleme:
Bana oturmak yetmiyor Tuğce cim sen bakma Memo ya, o biraz artisttir :cherry: Benim kadar olmasa da :cherry:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
@tugcetugce

mehmet abi teklifin bizim için de geçerli mi?:):)

Abi abi ben de oturabilir miyim üzerine ::koop::

Yarın akşama kahve için toplanalım diyorum , uygun olan var mı?
1-2 arkadaşım da konser için istanbula gelmişken , güzel bir buluşma ayarlayalım diye düşündüm...

Abi abi ben de oturabilir miyim üzerine ::koop::

Yarın akşama kahve için toplanalım diyorum , uygun olan var mı?
1-2 arkadaşım da konser için istanbula gelmişken , güzel bir buluşma ayarlayalım diye düşündüm...

Aaaa ne güzel fikir nerden akıl ettin Görkem bunu:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Efet arkadaslar duyarlı olalım lütfen İstanbul'a ayka basmış oluyorum inş yarın görüşmek üzere...

@GorkeM
iyi fikir :cherry: yapılcaksa böyle bir buluşma gelmeye çalışırım bende, Ehliyetimi bugün aldım artık motoru çıkartabilirim :bounce:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Anadolu yakası olursa bende gelebilirim, zaten her akşam kartal-fener arası dolaşıyorum.

Yorumlarınızı okuyorum ama benim bir Racing im yok:salut: Ama scooterim var satılık :) ins seneye bir SS alacağım ozaman daha aktif olacağım şimdilik Fan grubuna dahil oluyorum heralde...

23 Ağustos 2007 Perşembe SS buluşması...

1-Gorkem
2-Ultraukala
3-Tanju
4-aYe

Başka?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar