MT Süper Sport Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

boy

Buluşma olursa çağır abi ne zamandır sizi görmüyorum :)
Cuma günü patriot ile geliyorsunuz di mi?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
supersport buluşması olsun ben bile gelirim be abi

yani geliyimmi :queen:

Herkese selamlar. Bizim motor bu topice yetmese de Ben de bu topic i takip ediyorum artık. Umarım müsait bir gün tanışırız. 600 cc ye geçerken fikir ve tecrübelerinizden yararlanmak isterim. He bir de yeri gelmişken insanlar enduro ya nasıl biniyor yıllardır bir türlü anlayamıyorum.

boy

Arkadaşlar SS buluşmalarına herkes gelebilir tabi ki. İlla SS sahibi olmanıza gerek yok.

Bu akşam saat 20:30'da her zamanki buluşma noktamız olan Göztepe Kahve Dünyası'nda buluşuyoruz.

Yağmur olmazsa motorla geliyoruz, orada biraz oturduktan sonra biraz gezeceğiz. Yağmur olursa da yine buluşuyoruz ama oturup muhabbet ederiz sadece...

aYe, GorkeM, edy, Nemrut, dinmeyen, metalgod ve gelmek isteyen diğerleri... Hepinizi bekleriz...

Görkem, Cuma akşamı ben geliyorum. patriote ailesi ile olacağından onu karşıdan buraya arabayla getirecek birini arıyoruz. Halis abinin eşi gelecekmiş sanırım...

Arkadaşlar SS buluşmalarına herkes gelebilir tabi ki. İlla SS sahibi olmanıza gerek yok.

Bu akşam saat 20:30'da her zamanki buluşma noktamız olan Göztepe Kahve Dünyası'nda buluşuyoruz.

Yağmur olmazsa motorla geliyoruz, orada biraz oturduktan sonra biraz gezeceğiz. Yağmur olursa da yine buluşuyoruz ama oturup muhabbet ederiz sadece...

aYe, GorkeM, edy, Nemrut, dinmeyen, metalgod ve gelmek isteyen diğerleri... Hepinizi bekleriz...

Görkem, Cuma akşamı ben geliyorum. patriote ailesi ile olacağından onu karşıdan buraya arabayla getirecek birini arıyoruz. Halis abinin eşi gelecekmiş sanırım...

Beni davet etmemişsin gelmiyorum ben o zaman :pale:
Hem zaten o nostalji resimlerde seni F sport a binerken gordum tüm karizman gitti haberin olsun :queen:
Ben öyle çömezlerle aynı ortamı paylasamam :queen::queen:
Nasıl ama bir adam bu kadarmı kriko kullanır :mrgreen:

F4i Sport'a laf yok :p Bence 600F'lerin içinde en güzeli... Şahsen birleşik koltuk hiç hoşuma gitmiyor özellikle de SS'lerde... Hoş 600F SS'lik ile ST'lik arasında gidip gelse de , yine de F Sp'un kuyruğu F'ler arasındaki en güzel kuyruk...

Bu arada , SS başlığına bir sorum olacak...
2 zamanlı 125lik ve 250lik makine gördüm... Peki 2 zamanlı 600lük neden yok... Depo mu yetişmiyor :cherry:

Boy
GorkeM
Cerrahi

Son düzenleme:
bırınız benı artcı olarak alabılırse seve seve gelırım yok mu aranızda oyle bırı :silent: mehmet abı eger leyla ablayı aratmam yanı merak etme artcılıkta ıyıyımdır ve dıgerlerı duyunn yok mu kımse....

Son düzenleme:

boy

@CERRAHI
Hem zaten o nostalji resimlerde seni F sport a binerken gordum tüm karizman gitti haberin olsun
Ne var olm 600F Sport kullanmışsak? Sanki anamızın karnından 1000RR ile mi çıktık? 1000RR 2004 yılında çıktı, 2002 yılında 600F Sport vardı bende. Bu arada buluşmaya tabi ki gelebilirsin, herkesi yazmaya kalksam bu sayfa dolar. Bekliyorum akşama.

@CERRAHI

Ne var olm 600F Sport kullanmışsak? Sanki anamızın karnından 1000RR ile mi çıktık? 1000RR 2004 yılında çıktı, 2002 yılında 600F Sport vardı bende. Bu arada buluşmaya tabi ki gelebilirsin, herkesi yazmaya kalksam bu sayfa dolar. Bekliyorum akşama.

Şaka be ustacıgım. Sende hemen kızıyorsun :pale:
Abi insallah aksam musait olursan katılırım :cat:

Göztepede :p

Bağdat caddesinden Kızıltoprağa giderken Göztepe ışıklarını geçer geçmez sağda...
Göztepe parkının karşısında bu yer... Göztepe Korlasın yan taraflarında...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaslar istanbul park ta bu yıl moto gp yapılmayacak hepinizin bildiği gibi.peki superbike takvimine girecek mi istanbul bu yıl? bu konuda bilgi sahibi olan var mı acaba?

Ben alırdım ama bende bi artcı var zaten. o olmassaydı ben alırdım seni kardesim. Gerci herseyin yolunda planladıgım gibi gittigini varsayarsak. eger aksilik cıkarsa bende gelemeyebilirim :(

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Göztepede :p

Bağdat caddesinden Kızıltoprağa giderken Göztepe ışıklarını geçer geçmez sağda...
Göztepe parkının karşısında bu yer... Göztepe Korlasın yan taraflarında...

Ne biçim istanbulluysam isimlerden adres bulamıyorum, neyse gelirim bularım orayı heralde olmassa tel açarım birilerine :cherry:

aYe bu sefer gel de tanışalım

Gelicem üstadım ama söz ver yüklenmicen bana, niye diye sorma nasılsa akşam niyesini öğrenceksin :queen:

Söz vermessen kaçarım:p

Bu arada hava durumuna bakan var mı? Akşam yağmur olcakmıymış?

Kaç tekerle gelceme karar veremedim henüz:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar