Boy
GorkeM
Arkadaşlar SS buluşmalarına herkes gelebilir tabi ki. İlla SS sahibi olmanıza gerek yok.
Bu akşam saat 20:30'da her zamanki buluşma noktamız olan Göztepe Kahve Dünyası'nda buluşuyoruz.
Yağmur olmazsa motorla geliyoruz, orada biraz oturduktan sonra biraz gezeceğiz. Yağmur olursa da yine buluşuyoruz ama oturup muhabbet ederiz sadece...
aYe, GorkeM, edy, Nemrut, dinmeyen, metalgod ve gelmek isteyen diğerleri... Hepinizi bekleriz...
Görkem, Cuma akşamı ben geliyorum. patriote ailesi ile olacağından onu karşıdan buraya arabayla getirecek birini arıyoruz. Halis abinin eşi gelecekmiş sanırım...
Boy
GorkeM
Cerrahi
Ne var olm 600F Sport kullanmışsak? Sanki anamızın karnından 1000RR ile mi çıktık? 1000RR 2004 yılında çıktı, 2002 yılında 600F Sport vardı bende. Bu arada buluşmaya tabi ki gelebilirsin, herkesi yazmaya kalksam bu sayfa dolar. Bekliyorum akşama.Hem zaten o nostalji resimlerde seni F sport a binerken gordum tüm karizman gitti haberin olsun
@CERRAHI
Ne var olm 600F Sport kullanmışsak? Sanki anamızın karnından 1000RR ile mi çıktık? 1000RR 2004 yılında çıktı, 2002 yılında 600F Sport vardı bende. Bu arada buluşmaya tabi ki gelebilirsin, herkesi yazmaya kalksam bu sayfa dolar. Bekliyorum akşama.
Bu akşam saat 20:30'da her zamanki buluşma noktamız olan Göztepe Kahve Dünyası'nda buluşuyoruz.
Benim buluşma saatine kadar işim var, ne zaman nerde olacağım belli değil. O yüzden benimle gelemezsin.benı kımse ıstemıyor mu ??
Göztepede
Bağdat caddesinden Kızıltoprağa giderken Göztepe ışıklarını geçer geçmez sağda...
Göztepe parkının karşısında bu yer... Göztepe Korlasın yan taraflarında...
aYe bu sefer gel de tanışalım