MT Süper Sport Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

merhaba arkadaşlar ben 10 gün önce yamaha R600 aldım yani spersport da yeniyim Allah kaza bela vermez inşallah.sizlerin bilgi paylaşımına çok ihtiyacım var ayrıca bursadaki diğer motorcu arkadaşlara nasıl ulaşırım?

aramıza hoşgeldin kazasız belasız sürmen dileğiyle :cat:

perşembe aksamı muhtemeln motorumu calmaya calısmıslar..

perşembe aksamı muhtemeln motorumu calmaya calısmıslar..bır toplantı ıcın uskudara gıttım sahıle bıraktım motrumu.zabıta karakolunun oraya..normalde cok kullanmadıgım disk kilidinii takmak geldi aklıma ve taktım..yyaklasık 250-300 mt uzaklkıkta idim,mekan değiştrme kararı alınınca motoru oldugu yere geldim,ancak taktıgım disk kilidi ikiye ayrılmıs bi sekilde on takern yanında duruodu..nasıl kırılabilceğini dusundugumdecamurluk gozume carptı ve camurlugun boydan boya catladıgını farkettım:pr:sınırlerım bozulduu

tamerr

Geçmiş olsun... Çamurluğa kafanı takma , istersen değiştirirsin , istersen tamir ettiririz...
Motorunda alarm yoktu değil mi? Motoruna alarm taktır bence , ne olur ne olmaz...
Motorunda her ne kadar HISS olsa da , adamlar bir şekilde çalıyorlar , hiç olmazsa sesini duymuş olursun...

sabah saat dokuzda körfez pistinde yarışacak arkadaşlara destek olmak üzere ankara otoban başlangıcında (yuvacık gezisi toplantı yeri) gişelerde buluşuyoruz.

katılanlar

1)edy
2)dinmeyen
3) ve nickini hatırlamadığım edy'nin arkadaşları

toplam 10 motor olacak.

calınmamış degil çalınamamış:)

tamer gerçekten ucuz atlatmişsin. geçmiş olsun.
saolasın
tamerr

Geçmiş olsun... Çamurluğa kafanı takma , istersen değiştirirsin , istersen tamir ettiririz...
Motorunda alarm yoktu değil mi? Motoruna alarm taktır bence , ne olur ne olmaz...
Motorunda her ne kadar HISS olsa da , adamlar bir şekilde çalıyorlar , hiç olmazsa sesini duymuş olursun...
@Görkem , öncelikle saol..alarm var motorda ancak acmamısım..:pr::pr:sorunda ordaaa

edy

geçmiş olsun tamer, çok üzüldüm. artık daha dikkatli olmakta fayda var, yaz geldi kaza haberleri, çalıntı motor haberleri gittikçe artmaya başlayacak. ben oturduğum yerden motoru göremeyince bir garip olmaya başlıyorum ve hemen endişelenmeye başlıyorum. sigortalı olması bile beni rahatlatmıyor. umarım kimsenin motoru çalınmaz.

Benim motora Otocode takılıyor şu an... Neyse ki açıp kapama derdi yok , uzaklaşınca devreye giriyor , yakınlaşınca çıkıyor... Ve kendinden Immobiliser'lı... (benim motorda yok ya) ... Ayrıca Honda garantisini de bozmayan anlaşmalı bir alarm...

paylasimciturk

çalınmamış derseniz bilerek çalmamışlar anlamına gelir.
çalınamamış derseniz çalmaya çalışmış ama başarısız olmuşlar anlamına gelir...

Neyse konu dağılmasın...

çalınmamış derken neyseki çalınmamış dersin o anlamda :).hem çalınamamış diye bir kelime olmaz.olamaz.

edy

körfez pisti

körfez pistinden bir kaç resim

Nemrut nickli arkadaşımız

cimg0476xm2.jpg

sinan sofuoğlu birincilik kupasını alırken.

cimg0482gt6.jpg

Nemrut

cimg0478ys6.jpg

cimg0484rf0.jpg

cimg0490zf4.jpg

cimg0491uw0.jpg

dinmeyen ve R6ustem arkadaşımızda daha fazla foto var. vakitleri olduğu zaman fotoları koyarlar.

Son düzenleme:

boy

Tulumu test ettim, 180 km/h süratle düştüm :)

Arkadaşlar, Cuma günkü antremanda çok büyük bir ihtimalle lastik artık son demlerindeyken yolu tutmayı bıraktı ve düştüm. Ancak bu düşüş, kayıp yana düşme şeklinde olmadı. Pirelli virajına gelmeden önceki virajda 180 km/h gibi bir süratte gaz açıyorken arka lastik kaydı ve tekrar yolu tuttu. Motorun önce arkası sonra da önü dağıldı, kontrolü kaybettim, direksiyon amortisörü hiçbir işe yaramadı ve motor beni üzerinden farlattı (highside oldum yani) önce asfalta sert bir biçimde çarptıktan sonra sürüklenip pist dışındaki mıcırlara sürüklendim, oradan da taklalar atarak lastiklere kadar gittim ve lastiklere çarparak oturur şekilde durdum. Sağ dirseğimin tulumun içinde sürtünmeden dolayı yaklaşık 10 cm kadar derisi yüzüldü. Sol tarafa daha şiddetli düştüğüm için sol dirseğimden ele doğru giden kaslarda ezilme var. Bileğim de biraz acıyor. Kırık çıkık yok. Kaskın sol arka tarafı zımparaya sürtülmüş gibi olmuş, havalandırmaların biri sürtünmeden yok olmuş. Sol eldivenin avuç içi parçalanmış, üzerindeki bazı parmak korumaları sürtünmeden aşınmış. Gelelim tuluma... İnanmayacaksınız ama çizik bile yok! Gerçekten hayretler içinde kaldım. Bundan önceki yarışın antremanında bir arkadaşımın motoru pert olmuştu, kendisinin de omuzu çıktı ve yer değiştirdi, ameliyat olacak. Tulumun halini görmeliydiniz, dikişleri patlamış, paramparça olmuştu. Bu olaylardan şunu anlıyoruz : Tulum gerçekten çok önemli bir aksesuar, paraya kıyıp bilinen markaları tercih edin! Bu sayede M-Tech bizzat test edilmiş ve onaylanmıştır :) Bu arada motorda ciddi bir hasar yok, ufak tefek şeyler...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Boy geçmiş olsun.
Bu imkanlarla maalesef bu kadar oluyor.
Yok ki elimizden gelen bir şey, sana yardım edelim.

Tekrar geçmiş olsun

boy

Birşeyim yok arkadaşlar. Ben de neden herkes düşüyor, ben düşmüyorum diyordum. Neyse ben de düşebiliyormuşum :p

Alın size birkaç resim...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar