MT Süper Sport Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

Eeee bütün MT SS kullanıcıları şöyleee uzuuun bi yol yapmayı düşünmüyor mu? :cherry: Hııı Mehmet, Erdem :cherry: Antalyaya gelseniz diyorum, yaza doğru :wiinkk: :wiinkk:

edy

yine deşifre edemediniz beni :p

hakkı işi ina bindirme valla çekerim resimlerini veririm internet'e hemde sadece MT'ye değil bütün dünya görür valla.

Eeee bütün MT SS kullanıcıları şöyleee uzuuun bi yol yapmayı düşünmüyor mu? :cherry: Hııı Mehmet, Erdem :cherry: Antalyaya gelseniz diyorum, yaza doğru :wiinkk: :wiinkk:

Antalya çok güzel bir yer neden olmasın

boy

@dishy
Eeee bütün MT SS kullanıcıları şöyleee uzuuun bi yol yapmayı düşünmüyor mu?
Valla geçen yaz 6 motor bir haftada 2300 km yok yaptık. Gittiğimiz yerler içinde Antalya da vardı. Bu motorlarla uzun yol çok da iyi olmuyor. Bunlarla çıkacan otobana sıkacan gazııııııı....

Geçen yaz evde alçılı yatıyordum ama bu yaz Allah tan mani çıkmazsa gelseniz güzel olur :) :cherry:

edy

Geçen yaz evde alçılı yatıyordum ama bu yaz Allah tan mani çıkmazsa gelseniz güzel olur :) :cherry:

eğer gelirsek sana kesin haber veririz ben oraları hiç bilmem. en son 20 sene önce gittim. orda tanıdık birisinin olması çok daha iyi.

yettim gayrı:queen: aldım yine motorumu artık sarı 600f var benide yazın arkadaşlar

hayırlı olsun gümüş,, kazasız belasız sürüşler, gelirsin artık buluşmalarımıza. gerçi istanbulun öbür uçundasın ama olsun motora binmek için bahane olur. umarım katılımcı olursun.

edy

stunt resimleri

Profesyonel olmak yetmiyor, kask şart!!!

Büyükler hep söyler '' Motoruna Bile Güvenme!!! ''

c000b8f09fce4059a0dd5fdyj4.jpg

picreality10dl6.jpg

svspot050420mx8.jpg

picalexstunts19gq2.jpg

edy

o motoru okadar zorluyorlar ki böyle bir şeyin başlarına gelmesi çok normal bence. böyle bir açıklama yapmakta fayda gördüm sonra birileri çıkıp kawasaki'ler dankik ön amortisörleri dayanıklı değil gibi dedikodular çıkarmasın. o motorla kim bilir kaç kere tekteker ve stoppie yaptılar. o şekilde parçalanmış bir dolu motor var.

edy

wheelie

Geçen gün yabancı bir forumda bir başlık okudum. Başlık aynen söyle;

Neden Tekteker yapmayı severler ki ?

verilen cevaplar.

C1.Neden 2 teker?
C2.Çünkü daha zor 
C3.insanlar bana baktıkları zaman hoşuma gidiyor.
C4.adrenalin
C5.sigorta yaptırmayı unutma.
C6.insanlar ikiye ayrılır bir tekteker yapanlar. 2 tekteker yapmak isteyenler.

siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
tekteker yapan insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
farklı seyler yapınca ki bu herkesin yapamadı seyler tek teker yapmak gibi insan kendini daha özel daha bi güçlü hissediyor bence
kendini daha farklı oldugunu düşündürdüğü içindir

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
bu hareketleri iyi yapan bir arkadaşım var ve ben de merak edip sordum:
daha çok ilgi çekmek için, 2. sırada heyecan geliyor.
yalnız ne kadar iyi yaparsanız yapın arada düşüp sağı solu çizmek te var bu işin içinde.

edy

eline saglık görülmesi gereken resimler.

tekteker olayına gelince bana göre;
1-adrenalin
2-çevrenin dikkatini çekme
3-zoru başarma içgüdüsü

edy

peki tekteker yapan insanlara ne gözle bakıyorsunuz? genelde hep kötü gözle bakarlar.

@ dinmeyen,
eğitimden sonra ciddi bir fark hissettim. (detayları bir ara buluştugumuzda konuşuruz)

@ edy,
yarışlarda beni deşifre edebilirsin diyecektim ama kaska da aynalı vizör aldık. yine olmadı bak :mrgreen:

bu arada boy'un masraflarını cepten karşılaması sonucunda kaç yarış dayanabilecegi belli değil. ilk yarışa vakit bulup gelirseniz iyi olur.

edy

@ dinmeyen,
eğitimden sonra ciddi bir fark hissettim. (detayları bir ara buluştugumuzda konuşuruz)

@ edy,
yarışlarda beni deşifre edebilirsin diyecektim ama kaska da aynalı vizör aldık. yine olmadı bak :mrgreen:

bu arada boy'un masraflarını cepten karşılaması sonucunda kaç yarış dayanabilecegi belli değil. ilk yarışa vakit bulup gelirseniz iyi olur.

bütün gün kaskla gezecek değilsin herhalde kesin yakalarım ben seni kasksız:)

yarışlarda destek olmak için elimden geleni yapacağım. eğitimlerin faydası her zaman söylerim. 1 günlük eğitim bile insanı çok değiştiriyor.
hadi eğitime gidelim hep beraber:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar