yine deşifre edemediniz beni![]()
Eeee bütün MT SS kullanıcıları şöyleee uzuuun bi yol yapmayı düşünmüyor mu? :cherry: Hııı Mehmet, Erdem :cherry: Antalyaya gelseniz diyorum, yaza doğru :wiinkk: :wiinkk:
Valla geçen yaz 6 motor bir haftada 2300 km yok yaptık. Gittiğimiz yerler içinde Antalya da vardı. Bu motorlarla uzun yol çok da iyi olmuyor. Bunlarla çıkacan otobana sıkacan gazııııııı....Eeee bütün MT SS kullanıcıları şöyleee uzuuun bi yol yapmayı düşünmüyor mu?
Geçen yaz evde alçılı yatıyordum ama bu yaz Allah tan mani çıkmazsa gelseniz güzel olur:cherry:
yettim gayrı:queen: aldım yine motorumu artık sarı 600f var benide yazın arkadaşlar
@ dinmeyen,
eğitimden sonra ciddi bir fark hissettim. (detayları bir ara buluştugumuzda konuşuruz)
@ edy,
yarışlarda beni deşifre edebilirsin diyecektim ama kaska da aynalı vizör aldık. yine olmadı bak :mrgreen:
bu arada boy'un masraflarını cepten karşılaması sonucunda kaç yarış dayanabilecegi belli değil. ilk yarışa vakit bulup gelirseniz iyi olur.
peki tekteker yapan insanlara ne gözle bakıyorsunuz? genelde hep kötü gözle bakarlar.
peki tekteker yapan insanlara ne gözle bakıyorsunuz? genelde hep kötü gözle bakarlar.