mt olarak makina veya beyaz show zamanı gelmedimi?

arkadaşlar malum mart sonu fuar var ve çoğumuz gidecek söyle bi organizasyon yapsak makina veya beyaz showa mt olarak tüm il gruplarındaki gelen arkadaşlarla katılsak hem geceyi geçirecek yer bulmuş oluruz:) şaka tabiki hem bütün il gurupları bir araya gelmiş olur nedersiniz eğer düşünürseniz tv kanalıyla iletişime geçelim veya istanbulda bu işi halledebilecek arkadaşlar var ise onlar el atsın

bu arada seçin ona göre karar verelim
beyaz showmu
makinemi

baba çok manyak bişey gelmiş aklına..gerçekten iyi fikir,,ben varım...çokta mükemmel olur..

GECEN sene gıdılmıstı
sanırım makınaya
savas abı vardı ozamanlar o ayarlamıstı galıba
..

talep çok olursa yine ayarlanır diye düşünüyorum, heralde tv işinde olan bi motor sevdalısı vardır. bende organize edebilirim önemli olana gurup oluşturmak

bende fuar zamanı ıstanbuldayım ve katılmayı cok ısterım..
eger boyle bı organızasyon olursa mutlaka gelıyorum...
ıns olur

bencede bomba olur gidelim
ben gecen seferkine gelmiştim süper di
gerçi çok yorucu idi ama olsun

Geçen sene Okan a gitti İst MT sabah 6 ya kadar sürmüştü :) Ne geceydi be uykusuzluktan geberdim :)

Yine gidin çok güzel oluyor, TV den izlemek bile...Yanlız telefonu düşürdüm bağlamamaları çok sinirdi :pr: :pr:

bence guzel fikir..

okan i "televizyon cocugu"ndan sonraki programlarinda sevemedik malesef..
beyaz a gidile, delicesine eglenile ;)

Shakulin

Geçen okanda baya yorulmuştuk ama değmişti. Sıra beyazda SAVAŞ ABİ NERDESİN AYARLA ŞU İŞİDE :queen:

kanal d'de beyaz showa ayarlama yapma şansı olan tanıdığım var desem :)

usta makineolursa BBRR yi gönderek.okan ı yesin orada:queen: metehan ile alp tunay abilerimizide yanında gönderirsek reyting rekorları kırmazsa gece namerdim.
hatta oldu olacak siyaset meydanında da ybr 125 mi cbf 150 mi diye tartışma açar borsayı bile sallarız:queen:

şaka bir yana umarım bu iş olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar