[Mt]Muğla Dalyan İztuzu...14.01.2007

Walla son sınıfım işte artık bakalım atanırsak bi yerlere inşallah bi MT gezisinde hepbirlikte kutlarız :) hoş ben atanmak istemiyorum ama neyse :p

Valla kafana en çok yatanı yap derim başarılar :cat:
Kendi kararlarının arkasında durmak en onurlu iştir bence ...........:bounce:

yarın ki hava şartlarına bağlı....murat abiyle nasip olursa çıkarız selimde gelir herhalde??

Tabiki herzaman hazırım yeterki birileri haftasonu evlenmesin :p
Haftasonu Tam boşum ün birilerini everdik nasıl olsa yeter

Özlemiştim köyceğizi,dalyanı,istuzunu,kıskandım sizi yaz gelsede dönsem evime 2 teker dolansam sabahtan akşama datça,bodrum,fethiye,göcek.... offf of :salut:

Offff Offff susun abicim ya o ne öyle Muğla'nın güzelim yerlerinde geziyorsunuz. Biz burada pinekliyoruz. Daha motoru da alamadık. Off Off
Canım çekti yaaaww.

Özlemiştim köyceğizi,dalyanı,istuzunu,kıskandım sizi yaz gelsede dönsem evime 2 teker dolansam sabahtan akşama datça,bodrum,fethiye,göcek.... offf of :salut:

bir başkadır benim memleketim.

ohooo o kadar memleketlimiz varmış bizim haberimiz yokmuşşş.cuneytovuc speet34 szileride aramızda görmekten memnuniyet duyarız.kapımız 2 teker 4 teker artçı herkese açık...arada mesajlarınızı bekliyoruz.dediğiniz gibi bodrum marmaris fethiye bir yana Dalyan,Köyceğiz,Ölüdeniz Muğla içinde bambaşka bir iklime ve bitki örtüsüne sahip

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar