[Mt]Muğla Dalyan İztuzu...14.01.2007

Walla son sınıfım işte artık bakalım atanırsak bi yerlere inşallah bi MT gezisinde hepbirlikte kutlarız :) hoş ben atanmak istemiyorum ama neyse :p

Valla kafana en çok yatanı yap derim başarılar :cat:
Kendi kararlarının arkasında durmak en onurlu iştir bence ...........:bounce:

yarın ki hava şartlarına bağlı....murat abiyle nasip olursa çıkarız selimde gelir herhalde??

Tabiki herzaman hazırım yeterki birileri haftasonu evlenmesin :p
Haftasonu Tam boşum ün birilerini everdik nasıl olsa yeter

Özlemiştim köyceğizi,dalyanı,istuzunu,kıskandım sizi yaz gelsede dönsem evime 2 teker dolansam sabahtan akşama datça,bodrum,fethiye,göcek.... offf of :salut:

Offff Offff susun abicim ya o ne öyle Muğla'nın güzelim yerlerinde geziyorsunuz. Biz burada pinekliyoruz. Daha motoru da alamadık. Off Off
Canım çekti yaaaww.

Özlemiştim köyceğizi,dalyanı,istuzunu,kıskandım sizi yaz gelsede dönsem evime 2 teker dolansam sabahtan akşama datça,bodrum,fethiye,göcek.... offf of :salut:

bir başkadır benim memleketim.

ohooo o kadar memleketlimiz varmış bizim haberimiz yokmuşşş.cuneytovuc speet34 szileride aramızda görmekten memnuniyet duyarız.kapımız 2 teker 4 teker artçı herkese açık...arada mesajlarınızı bekliyoruz.dediğiniz gibi bodrum marmaris fethiye bir yana Dalyan,Köyceğiz,Ölüdeniz Muğla içinde bambaşka bir iklime ve bitki örtüsüne sahip

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar