[MT Manisa] 29 Nisan Manisa Çocuk Esirgeme Yurduna Kardeşlerimizi Ziyarete Gidiyoruz.

arkadaşlar tabiki herkes bilmeyebilir muhtarın yerini :)

o sebep ile kahvaltıya gelip bizler ile daha fazla vakit geçirmek isteyen arkadaşlar ile saat 09:30 da ANEMON OTEL yanı BİX cafe de buluşacağız.saat 10:00 a kadar oradayız.sonrası topluca hareket ile kahvaltı yerine gideceğiz.

sabah erken gelme şansı olmayan arkadaşlarımızı ise yine saat 13:00 da BİX cafede olmaları halinde bir arkadaşımızı oraya gönderip kendilerini aldırtabiliriz.

ii demişsin serrkan
düşündüm nasıl tarif etsem diye ama bende yabancısıyım malum manisanınn:queen:

Aman Özlem,,İyİkİ Yazdin Kahvalti Olayini,,
Yoksa Bana Kalsa Daha 1 Ay Yazamazdim Vallaha...
Yanliz Saat 9.30 Çok Erken ArkadaŞlar..
Onu Daha İlerİ Bİr Saate Alalim

Nasıl gelinir ne yenir ne içilir :) Arkadaşlar biraz daha yanii saat 11 e çekebilirseniz kahvaltı saatini belki İzmirden gelecek benim gibi arkadaşlar da katılabiliriz aranıza ama geç olur derseniz ona da dicek bişeyimiz yok tabii:)Valla beni beklerseniz patlıcanlı börek getiririm sizee rüşvet olarak :)) (şaka tabii siz programınızı bozmayın sakın)

amanınnnnnnnnnnnnn rots kaardeşimmmmmmmmmmmmm,,,

sen üzme canını ben patlıcanlı börek için kahvaltı saatini öğleden sonraya bile alırım..
tamam tamam oldu bu iş...

Mecit lafımı oluur ben yetişemesem bile kargoyla gönderirim o saatte istediğiniz yeree :)

YOK YOK KARDEŞİM,,SENDE GELİRSİN ARTIK..
EE ZAMANI GELDİ SENLEDE TANIŞMANIN,,BİZ BİR AİLEYİZ ARTIK HOCAM..

EGE-MT....

tamaaammmmm.... :)

saat 11:00 alıyoruz arkadaşlar kahvaltı saatini,10:30 da ANEMON OTEL yanı BİX CAFE 'DE BULUŞUYORUZ o zaman (yoğun istek üzerine :) ) bizim gibi düşünen tüm dostlarımız ile buluşmak kaynaşmak dileği ile...:rendeer:

tamaaammmmm.... :)

saat 11:00 alıyoruz arkadaşlar kahvaltı saatini,10:30 da ANEMON OTEL yanı BİX CAFE 'DE BULUŞUYORUZ o zaman (yoğun istek üzerine :) ) bizim gibi düşünen tüm dostlarımız ile buluşmak kaynaşmak dileği ile...:rendeer:

walla bu işe en çok ben sevindimmmm
birgün uyuyayım bari yaaa
zaten bi gece öncesinde salsa partide
tepinicezzzz sabaha kadar:queen: :queen:

Patlicanlı böreği duyuncaa oldu bunlar arkadaşlar demii:)ANEMON OTEL yanı BİX CAFE manisada sanırım değil mii.bi tarif edebiliriseniz sevinirim.

rots dostum MANİSA çıkışı İZMİR yolu üzeri meşhur ANEMON otelimiz var biliyorsun.otele bitişik zaten BİX cafe orada buluşuyoruz tüm MT üyeleri ile...

HEM PATLICANLI BÖREK OLUNCA AKAN SULAR DURUR :p

HEM PATLICANLI BÖREK OLUNCA AKAN SULAR DURUR :p[/QUOTE]

Ispanaklı vaar,ısırganlı vaar selanik ve girit yöresinden hertürlü börek itina ile yapılıır arkadaşlar ...:)

ewet arkadaşlarrrrr... :)

yavrularımız için almayı düşündüğümüz tüm içliker(ikişer çift) birer takım eşortman ve birer çift hepsinin ayak numarasına göre ortopedik ayakkabı bu gün itibarı ile MANİSA-MT bayanları tarafından alınmıştır. hiç bir evladımızın eksik birşeyi kalmadı şükür 16 yavrumuzuda tam takım giydireceğiz

ayrıca çeşitli ikramlar için kek meyvesuyu ve pastada siparişleri verildi ....

veeeee 300 cm boy 140 cm en dijital baskı motosiklet.net logolu MANİSA-MT branda afişi de hazır :)

artık buluşma saatini bekliyoruz sabırsızlıkla ...:flower: ::fool:: ::wish:: ::sorcerer ::jester:: ::140:: ::146:: ::152::

waooow serkan yengeler hızlı çıktı
yengeler için ayrıca bi teşekkür yemeği düzenlerizzz artık mt olarakkk..

bu arada arkadaşlar kimler geliyor kesin bi liste yapsak artık
az vaktimiz kaldı

Türlü fedakarlıklara girip bu organizasyonu yapan Manisa daki arkadaşlara ve ordaki süper yengelere bir alkış lütfeeeen Bende ordayım arkadaşlar :)

Son düzenleme:
walla bencede yengelere bravooo
eee beyler gelirken herkes bi teşekkür buketiyle gelir artıkkk

Son düzenleme:
KATILIM LİSTESİNİ 1.SAYFAYA TAŞIDIM ARKADAŞLAR...
(kendimi bi an MOD gibi hissettim :p )

Son düzenleme:
serkan abı ben ya mtorla gelıcemm yada arabalaa annemle babamda gelmek ıstıyorr bakıcazz bakalaım durumaa tamam mı

tabiki kemal canım benim anne ve babanında başımız üzerinde yeri var.çok isteriz gelmelerini,ancak sen motor ile geleceksin :bounce: arka arkaya gideceğiz :)

sende biraz yol yapmış ol...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar