[MT Manisa] 29 Nisan Manisa Çocuk Esirgeme Yurduna Kardeşlerimizi Ziyarete Gidiyoruz.

Ya ArkadaŞlar...
30 KİŞİlİk Pasta Yaptirtacaksam,,barİ Benİm DÜĞÜnÜde Aradan Çikaririz 2 Dakİkada..

Bİdaha DÜĞÜn TelaŞida Olmaz Pasta TelaŞida..

Yok Yok Bu Pasta İŞİ Benİ AŞar...

Ben Genede Sİzİn GÖnlÜnÜzÜ Almak İÇİn Bİrer Tane "topkek" Alayim...

Arkadaşlar pazar hava kapalı görünüyor ve sıcaklık 18 -20 derecelerde hafif rüzgarlı olacak değişiklik olmazsa. Motorla yola çıkacaklara duyrulur.Söylemeye gerek yok ama tüm korumaları kuşanalım lütfen.

GELİYORUZ GELİYORUZZZZZZZZZZZZZZ :queen: YAŞASIIIIIIIIIIIIN geliyoruz diyorum çünkü IRONLINE arkadaşımız FERHAT ta gelecek lütfen listeye onun isminide ekleyin. benim nöbetim vardı arkadaşlar büyük çabalar sonucunda nöbetimi satmayı başarabildim. nasıl mutlu olduğumu anlatamam. hayatım boyunca yapmak istediğim iki şey vardı. birisi yaşlılar ve kimsesiz çocuklar yurdunu ziyaret etmek ikinciside ağaç dikmekti. inşallah bundan sonraki organizasyonumuzda ağaç dikmek olur. manisa mtdeki emeği geçen tüm arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. :rendeer: böyle bir ziyaret için bu kadar büyük çaba gösterdikleri için. sizin sayenizde çok istediğim ziyareti gerçekleştirmiş olucam. gelemeseydim inanın çok ama çok üzülecektim. sizleri çooooooooooooooooooooook seviyorum. herşey için tekrar teşekkürler ellerinize ayaklarınıza yüreğinize sağlık. kocaman sevgiler saygılar size....
not:elimizden geldiğinde ufak tefek birşeyler almaya çalıştık. ve ogün için börek yapmayı planlıyorum. korkmayın zehirlenen arkadaşların hastane masrafları tarafımdan karşılanacaktır:p

şule ablacım senin adına çok sevindim senide aramızda görmek bizi mutlu eder inşallah bi aksilik olmazda pazar günü son derece mutlu ve güzel geçer sizin gibi dostlarla selamlar:rendeer:

Şule Hanım patlıcanlı börek bende haberiniz olsun:) Ama fazla börek göz çıkarmaz tabii...

Şule Hanım patlıcanlı börek bende haberiniz olsun:) Ama fazla börek göz çıkarmaz tabii...

olsun rots cum dediğin gibi fazla börek göz çıkartmaz tabiki. bende patatesli börek yaparım yada belki kek yaparım bakarız artık neler yapılabilir. ufaklıklara güzel bir sofra döşeyelim bakalım. ev böreklerini özlemişlerdir.

izmir mt deki arkadaşlar 29 nisan çocuk yuvası ziyaretine gitmek için izmirden buluşma topiği açtım şimdi onay bekliyor. değerli modlarımız onaylayınca açılır topic.

tuncer(forrap) kardeşim bir iki dakika içinde verecek yayına...sizde ulaşın izmir'de ki dostlarımıza şule giremeyen arkadaşlarımız var nete bilgileri olsun :)

SÖZDE DEĞİL ÖZDE MT'li olan dost olan kardeş olan yüreği olan o gün işi olmayan :cherry: tüm İZMİR'li AYDIN'lı MANİSA'lı BALIKESİR'li KÜTAHYA'lı AFYON'lu UŞAK'lı MUĞLA'lı... EGE-MT 'li tüm üyelerimiz,üye olmayı düşünenleri ,eğri oturup doğru olanları,politikadan nefret edenleri TÜRKİYE'nin GERÇEKlerini görenleri yanımızda yakınımızda görmekten onur ve mutluluk duyacağız.

SÖZDE DEĞİL ÖZDE MT'li olan dost olan kardeş olan yüreği olan o gün işi olmayan :cherry: tüm İZMİR'li AYDIN'lı MANİSA'lı BALIKESİR'li KÜTAHYA'lı AFYON'lu UŞAK'lı MUĞLA'lı... EGE-MT 'li tüm üyelerimiz,üye olmayı düşünenleri ,eğri oturup doğru olanları,politikadan nefret edenleri TÜRKİYE'nin GERÇEKlerini görenleri yanımızda yakınımızda görmekten onur ve mutluluk duyacağız.
vay vay. olum hiç işin yok mu senin? ne adamsın yaa. valla yetişmek imkansız size. ihtiyarladık mı ne? neyse. arkadaşlar ben patlıcanlı böreğe yatılı gelirim. ona göreee.

arkadaşlar slm. ben akhisardan mehmet. buraya racingiski abinin tavsiyesiyle üye oldum. tst restauranta barmenim. pazar etkinliğinizde bende aranızda olmak istiyorum. umarım aranızda kalıcı olurum.

racingiski kardeşimin tavsiyesi var ise en az o'nun kadar değerlisin bizim için aileye hoş geldin kardeşim :rendeer:

ancak bi tanışma topiği açarsan sitemizde seviniriz.tüm MT ailesi tanısın bi AKHİSAR'lı kardeşimiz daha katıldı aramıza :)

işalah elimizden geleni yaparız

işalah arkadaşlar elimizden gelenin daha fazlasını yapmayı çalışırız arkadaşlar ben de pazargünü orada olacağım orada görüşmek dileyim lee hoşçakalın

herkeslere selamlar serkan abi ben daha bizimkilerle konuşmadım ama bi sorun çıkacağını zannetmiyorum ben zaten kemalin arkasına binicem benim motor malum....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar