biz havran motor dotları olarak katılmak isteriz böyle güzel bi organizasyona mecit serkan ve tüm manisaya selammlar
abii lerım ablalarımm elımden geleni yapmaya hazırımm
16 nisana kadar herkesdenn araç alıcam :mrgreen: şaka
16 nisana kadar para toplayıp bendee sizinle olucamm saygılarr
MANİSA MTT
sevgili manisa mtli dostlar. ziyaret gününde yanınızda olabilmeyi çok istiyorum. ama eğer bir terslik olurda gelemezsem yapabileceğim yardımı kargo yoluyla birinize ulaştırırım duruma göre daha sonra tekrar haberleşiriz. ufakta olsa mutlaka bir katkım olsun istiyorum.
şimdiden böylesine güzel bir ziyareti düşünüpte organize eden ve emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. yüreğinize sağlık arkadaşlar
speedygirl şule;630331' Alıntı:sevgili manisa mtli dostlar. ziyaret gününde yanınızda olabilmeyi çok istiyorum. ama eğer bir terslik olurda gelemezsem yapabileceğim yardımı kargo yoluyla birinize ulaştırırım duruma göre daha sonra tekrar haberleşiriz. ufakta olsa mutlaka bir katkım olsun istiyorum.
şimdiden böylesine güzel bir ziyareti düşünüpte organize eden ve emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. yüreğinize sağlık arkadaşlar
daha cokk var yahuu ben gene sınavv derdındeeyımm
offf offffff bitmess bu çilee
şulecim şimdiden nöbet falan olaylarını ayarla
kargoya falan hiç gerek yok senide aramızda görelimmm:cat:![]()
pazar günü haber ver volkan'a falan nete girmiyor pek hepsini tüm dostları org edin gelin...
:queen: biter kardesşim biter üzülme senya hı unutmadan şu motorun pilakasını çıkarsa bi kuzu çevirelım çevirme bana ayit
:queen: :queen: :queen:
gençler konuyu dağıtmayın,KEMAL'in olayı derin biraz :cherry: hadi bakıyım MT-MANİSA topiğine :wiinkk: