MT İzmir Sevgililer Günü Partisi

Arkadaşlarrr ilk önceliklee şunu belirteyimmm toplantıdaa bu konu acılmadıgııı için etkinlik komisyonu aramızdaa karar veremedik kii anii bir sürectee gelişen bir organizasyon olduguu ortadaaa bu manada sevgili İzR arkadaşlarımızın eğitim jestinee karşılık olarak böyle bir şey düşündüğümü belirtmek isterim ve umuyorumki kimsenin bu durumdan sıkıntısıı olmaz.....

İzr başkanıı şebnemlee az önce yaptıgım yazışmaa sonucuuu onların da bir organizasyonuu oldugu haldee bizi kırmıyacaklarını dile getiridii.bunun için ona teşekkür ederim....

20kişilk arkadaşlarımızla iZr de o gün yanımızdaa olacaktır.....

İzr nin yaptıgıı organizasyon iseee organizasyonumuzun oldugu yerin hemen karşısındaaki GİL bardaa canlı müzik eğlencesidirrr.Şebnemm yemekten sonraa GİL' e kacacaklarınıı belirttiii...Ben kendii adımaaa bu davetii gerii ceviremem ve içten duygularımlaa yanlarındaaa oalcagımmm tabiki aramızdakiii herkess davetlii rezervasyonunuz yapılmıştırr......Mekanda canlı müzik oalcaktırr..kurtlarımızıı dökeceğizz yanii özelliklee benim gibi kurtlular...:p

Bira:6 ytll

şimdii ellerii görelim....

oooo coşmuşşş millet
2007 ye hızlı girdiniz tabiii
kim tutar bu sene biziii :mrgreen:

izmirriders ı da davet edelim miiii gecen eğitim jestlerinee jestleee karşılık vermiş oluruzz altındaa kalmayızz hemde:p

Kim demiş bu arkadaşın kafa çalışmıyo diye???
Bakın kendini zorlayınca ne güzel jestli fikirler de üretebiliyor..:pr: :pr: :pr:
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

:cat:

:D:D:D:D:D:D marko komşu olmuyorrr amaaa bugun başladım işe haberin olsunnn motorunu bulamazsın yerindee bak ona göreee

bide ben matematik okuyorummm unutmaa kızdırdınn bak beni şimdiii,neyse benim motorundaa sağ aynasıı yoktuu iyi olduuuu:):):):):p:p:p

kULAĞA HOŞ GELİYO!!! Önemli bi işim çıkmassa ordayım. Arada bi kurtları dökmek ii olur. :wiinkk:

beni + 2 yazın ayıp olmazsa :wiinkk:
Ayvalık'taki gibi otobüs servisi olmayacaksa içkisiz menü tercihimdir.

müziksizzzzzzzzzzz olmazzzzzzzzzzzzz:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Hani liste:silent:
Volkan böyle offline olmakla olmaz bu işler biliyorsun:farao:
Sen böyle değildin, DR'den vazgeçince mi böyle oldun:silent:
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

tuncer sevgılı moderatorum arkadasım artık toplantılara gıderken forrap+1 oluyo demekkı hanı ben senın artcındım hep aldatıyorsun benı haberım yok demekki... :cherry:

müziksizzzzzzzzzzz olmazzzzzzzzzzzzz:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Ya arkadaşlar ben liste yapmaya dün akşamdan başlamıştım gözükmediğine emin misiniz???
Tanercim müzik var diye de ekledim.

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşlar bana gelin ben hiltonda kişi başı 10 ytl ye muhteşem bi sevgililer günü geçirtme sözü veriyorum.halkı kandırmacaya ssssooooooon!:mrgreen: :mrgreen:

bana gülme serkan. sende geleceksin. ona göreeee. mecit kardeşim bana gitmek değilde, dönmek koyuyo valla. murat abi, volkana nasıl olcak bu iş derken söylemek istediğim buydu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar