MT İzmir Sevgililer Günü Partisi

arkadaşlar bana gelin ben hiltonda kişi başı 10 ytl ye muhteşem bi sevgililer günü geçirtme sözü veriyorum.halkı kandırmacaya ssssooooooon!:mrgreen: :mrgreen:

Program ne :silent:
Sevgilileri bu paraya olsa olsa muhteşem olacak, eşi benzeri olmayacak diye
40. kattan aşağı atarsın sen.:queen:

ben de uğrarım yanınıza çünkü arkadaşlarla yemek programı yapmıştık.problem olmaz sanırım.

Servis konusunda bi açıklama yok mu :silent:
Peki arabayla katılan varmı :silent:
Oldu olucak arabayla gelenin arabasında yer varmı :silent:
İsteyenin bir yüzü kara ya :queen:

selam. volkan benide ilave et 2 kişi.olarak eşim yasemin hanımla beraber .bu arada gold notor dan serkan arkadaşımda gelmek istiyor onuda yazabilirsin. yani 3 olarak yazabilirsin.görüşmek üzere .

ohoooo liste acayip kalabalıklaştı yaw!

sen daha kafa bulmaya devam et. bizim eğlence resim ve videolarını görünce başını taşlara vuracaksında... iş işten geçmiş olacak:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: gelme sen gelme hiltonda o paraya ancak sana bir bardak su verirler kardeşim afiyet olsun :queen: :queen: :queen: :queen: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
speedygirl şule;572879' Alıntı:
sen daha kafa bulmaya devam et. bizim eğlence resim ve videolarını görünce başını taşlara vuracaksında... iş işten geçmiş olacak:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: gelme sen gelme hiltonda o paraya ancak sana bir bardak su verirler kardeşim afiyet olsun :queen: :queen: :queen: :queen: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

daha önce sana bi bardak soğuk su verdiler abla heralde tecrübelisin hilton konusunda!!!:mrgreen:

Program ne :silent:
Sevgilileri bu paraya olsa olsa muhteşem olacak, eşi benzeri olmayacak diye
40. kattan aşağı atarsın sen.:queen:

oldumu marko abim yaw?hiç ööle şey yaparmıyım?:bounce:

Son düzenleme:
Ya kamberhan'ın dediği Üçyol Hilton. Kendisine ek gelir yaratmak için sevgililer gününde evini cafe-bar şeklinde dizayn etmiştir o :queen:

10 YTL ekmek arası kızarmış yumurta+çay

Adam o kocaman motorun taksidini nasıl ödeyecek başka?

Kamberhan yaz beni kardeşim 00:30 itibariyle oradayım. :)

Ben de istanbul'dan geliyorum.. Amaç sana zarar vermek değil mi..Umarım 3 günlük tatilimizde bizi gereği gibi ağırlarsın..
Kalabalık değiliz:Mudanya'dan 7, Helsinki'den 17, Tekirdağ'dan da sadece 1 kişi..
Hilton senden ve kredi kartını unutma..

bana gülme serkan. sende geleceksin. ona göreeee. mecit kardeşim bana gitmek değilde, dönmek koyuyo valla. murat abi, volkana nasıl olcak bu iş derken söylemek istediğim buydu.

yaw iskender abi gitmesi zor esas..gelmek kolay..

volkan bilader ben gelemiyorum,,bir önceki mesajda gelicem demiştim ama bir sürü aksilik gelmeme enggel oldu..gitceğimiz yer sakin olmalıymış +1 öyle diyor..:cat:

ben de uğrarım yanınıza çünkü arkadaşlarla yemek programı yapmıştık.problem olmaz sanırım.

Nie problem olsun canım,sırtımızdamı taşıycaz...Bekleriz

Servis konusunda bi açıklama yok mu :silent:
Peki arabayla katılan varmı :silent:
Oldu olucak arabayla gelenin arabasında yer varmı :silent:
İsteyenin bir yüzü kara ya :queen:

Marko abi oldu olacak eve çıkarıp üstünü örtelim o nasıl olur???
Malesef abi öle bişi yok ama sana sahilde iki bostanlı havası aldırırız kendine gelirsin:wiinkk:

volkan bilader ben gelemiyorum,,bir önceki mesajda gelicem demiştim ama bir sürü aksilik gelmeme enggel oldu..gitceğimiz yer sakin olmalıymış +1 öyle diyor..:cat:

Abi +1 'in sözü geçiyosa bişi demiycem,sen de haklısın:bounce:
Aslında size başka bi masa ayarlayıp daha romantik bi ortam da yaratabiliriz yani...

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ya kamberhan'ın dediği Üçyol Hilton. Kendisine ek gelir yaratmak için sevgililer gününde evini cafe-bar şeklinde dizayn etmiştir o :queen:

10 YTL ekmek arası kızarmış yumurta+çay

Adam o kocaman motorun taksidini nasıl ödeyecek başka?

Kamberhan yaz beni kardeşim 00:30 itibariyle oradayım. :)

tamam gelen herkese kapımız açıktır,canlı müzik fiyatlarımıza dahildir(not:çaylar müesseseden!)

Arkadaşlarrr ilk önceliklee şunu belirteyimmm toplantıdaa bu konu acılmadıgııı için etkinlik komisyonu aramızdaa karar veremedik kii anii bir sürectee gelişen bir organizasyon olduguu ortadaaa bu manada sevgili İzR arkadaşlarımızın eğitim jestinee karşılık olarak böyle bir şey düşündüğümü belirtmek isterim ve umuyorumki kimsenin bu durumdan sıkıntısıı olmaz.....

İzr başkanıı şebnemlee az önce yaptıgım yazışmaa sonucuuu onların da bir organizasyonuu oldugu haldee bizi kırmıyacaklarını dile getiridii.bunun için ona teşekkür ederim....

20kişilk arkadaşlarımızla iZr de o gün yanımızdaa olacaktır.....

İzr nin yaptıgıı organizasyon iseee organizasyonumuzun oldugu yerin hemen karşısındaaki GİL bardaa canlı müzik eğlencesidirrr.Şebnemm yemekten sonraa GİL' e kacacaklarınıı belirttiii...Ben kendii adımaaa bu davetii gerii ceviremem ve içten duygularımlaa yanlarındaaa oalcagımmm tabiki aramızdakiii herkess davetlii rezervasyonunuz yapılmıştırr......Mekanda canlı müzik oalcaktırr..kurtlarımızıı dökeceğizz yanii özelliklee benim gibi kurtlular...:p

Bira:6 ytll

şimdii ellerii görelim....

Sokemon İzriders dan yemek yiyecek sayısını alabilirsen iyi olur,bekliyorum...

ne zamandan beri ::plus1:: in sözü geçer olduuu
ohohhh sen ipleri çoktan vermişsin yengenin eline
yeni bi topic konusu : ipleri elden kaçıran motorcuların çilesi :queen: :queen: :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
yeni bi topic konusu : ipleri elden kaçıran motorcuların çilesi :queen: :queen: :queen:

Bir gün sen de ::plus1:: olursan anlarsın.....::plus1:: cilere hak vereceksin...

Bu arada napıyosun nerelerdesin?....T.A. almış diye duydum...:wiinkk:

Bir gün sen de ::plus1:: olursan anlarsın.....::plus1:: cilere hak vereceksin...

Bu arada napıyosun nerelerdesin?....T.A. almış diye duydum...:wiinkk:

walla ben bu gidişle ::plus1:: i hiiiç göremicemmm
yalnızlık bağımlılık yaptı :queen:

bu arada hala manisadayımmm
bol bol iş var yaşamımda
birde dün itibarıyla salsa varrr :cat:
yalnız T.A ne ki anlayamadım abi

bana gülme serkan. sende geleceksin. ona göreeee. mecit kardeşim bana gitmek değilde, dönmek koyuyo valla. murat abi, volkana nasıl olcak bu iş derken söylemek istediğim buydu.

gel sen gel, sana bir çadır veririz, buralarda çok park var.....:cherry:
ayıp ettin iskender, sana yer mi bulamayacağız.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
banada rezarvaston yapmayı unutmayın ayvakıl gezisi gibi bir köşeye atmayın

banada rezarvaston yapmayı unutmayın ayvakıl gezisi gibi bir köşeye atmayın

SERKANIMA YAPILAN YANLIŞ BANA YAPILMIŞ SAYILIR,,:queen: :queen:

KARDEŞİM SEN GEL MANİSAYA,,BİZ EN KRAL SEKİLDE EĞLENİRİZ..:queen: :cat: +1 YAPARIZ ,,SONRADAN +5 +10 +15 LERE GİDERİZ YAWW....:bounce:

kanka bizde böyle yahu,,sanki bilmiyon,,bize 1 sevgiyle gelene,,biz 5 sevgiyle gideriz...ipleri boşver,,biz bütün hayatımızı ona vermişiz...

YANMIŞIZ YANMIŞŞŞŞ,,İŞİMİZ BİTMİŞ..:queen: :queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar