MT İzmir Sevgililer Günü Partisi

gel sen gel, sana bir çadır veririz, buralarda çok park var.....:cherry:
ayıp ettin iskender, sana yer mi bulamayacağız.

EYVALLA MURAT ABİ SAĞOL.

banada rezarvaston yapmayı unutmayın ayvakıl gezisi gibi bir köşeye atmayın

WAYYYY KARDEŞİM, BAK ÇOK ÜZÜLDÜM ŞİMDİ. ASLINDA AYVALIK GEZİSİNDE KİMSE İÇİN REZERV YAPILMADI BİLİYOR MUSUN? ÜZÜLME.

yaw iskender abi gitmesi zor esas..gelmek kolay..

volkan bilader ben gelemiyorum,,bir önceki mesajda gelicem demiştim ama bir sürü aksilik gelmeme enggel oldu..gitceğimiz yer sakin olmalıymış +1 öyle diyor..:cat:

YA MECİTİM ERTESİ GÜN İŞ VAR. KENDİ İŞİM OLSA AMENNA. DEVLET BABA KIZAR BİZE.

Son düzenleme:
Arkadaşlar üzülerek söylüyorum,bu geceki sevgililer günü yemeğimiz elde olmayan imkanlardan dolayı iptal edilmiştir.Vilayetler evi devlete bağlı bir kuruluş ve ne yazıkki vali bey bu akşam oraya teşrif ediyor,bu yüzden bütün rezervasyonlar iptal.KUSURA BAKMAYIN

Arkadaşlar üzülerek söylüyorum,bu geceki sevgililer günü yemeğimiz elde olmayan imkanlardan dolayı iptal edilmiştir.Vilayetler evi devlete bağlı bir kuruluş ve ne yazıkki vali bey bu akşam oraya teşrif ediyor,bu yüzden bütün rezervasyonlar iptal.KUSURA BAKMAYIN

olsun Volkancim boyle seyler istenmese de olabiliyo, bence yine toplanip, oralarda bi yere takılabilirsiniz... hemen karsisindaki mekanda izmirriders toplaniyor, zaten sayfalarinda bizimle bulusacaklarini yazmislar...

Volkancım,üzülme olur böyle şeyler..:salut: Beraber olduktan sonra mekan önemli değil..:rendeer: İzRidersın eğlencesine misafir oluruz..:cat: Hadi hemen organize olalım...Hepinizi seviyorum gününüz kutlu olsun..:rendeer:

nasıl yani ya ciddimisin volkan gerçekten iptal mi??

İzRiders Şebnem ile konuşup durumu izah ettim,kendisi de bizi zaten yemekten sonraki gidecekleri mekan olan GİL'e davet etti.Alternatifi olmayan arkaşlara duyurulur

Pardon ama benim de İzmir topiclerine yazmam seni alakadar etmez :)
Kankam kim , hımmm Cenk den bahsediyoruz, burda değil başka yerde takılıyoruz merak etme yalnız değil :)
Her neyse iyi ve güzel bi akşam geçirmeniz dileği ile :)

iyi ozaman size mutluluklar dilerim

ee nasip kısmet herşeyy demi..sağlık olsun..

sanırım reddetmiş olduğumuz bir davete gidicem arkadaşlar.. herkese ii

eğlencelerrr ..
:rendeer:

Ne oldu şimdi ne yapçaaaaz ?

sedat gile gidilcek işte yavv..8,30 da buluşulcak.ordada herşey var:queen:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
SERKANIMA YAPILAN YANLIŞ BANA YAPILMIŞ SAYILIR,,:queen: :queen:

KARDEŞİM SEN GEL MANİSAYA,,BİZ EN KRAL SEKİLDE EĞLENİRİZ..:queen: :cat: +1 YAPARIZ ,,SONRADAN +5 +10 +15 LERE GİDERİZ YAWW....:bounce:

kanka bizde böyle yahu,,sanki bilmiyon,,bize 1 sevgiyle gelene,,biz 5 sevgiyle gideriz...ipleri boşver,,biz bütün hayatımızı ona vermişiz...

eyvallah baba hava yağmur olmasa hiç düşünmez gelirim ama en kısa zamanda gelecem:cat: :cat: :cat: :rendeer:

volkancım üzülme sıkma canını. başka birgün başka bir programda yine görüşülür hiç önemli değil. senin canın sağolsun :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ee arkadaşlar ne duruyorsunuz?e hadi hiltona!:mrgreen: benim program ne güne duruyor?volkan kanka canını sıkma ben o valiyi bi gün bi köşede sıkıştırırm sen merak etme! benim partiye beklerim!!!:p

arkadaşlar resimleri baya gecikmeli olarak yüklüyroum geciktiğim için hepinizden özür dilerim.birde telefondan çektiğim için görüntü kalitesi ii değil idare edin artık :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar