MT İzmir Sevgililer Günü Partisi

Arkadaşlar 14 Şubat günü Bostanlı Vilayetler Evinde Sevgililer Günü için Mt İzmir Etkinlik Komisyonunun düzenlediği bir yemek düşünüyoruz.Fiks menü;

İçkili Menü
  • Tavuk
  • Salata
  • Ordövr Tabağı
  • Tatlı
  • 17'lik rakı(ya da 35 lik şarap,ya da 2 şişe bira) 23 YTL.
İçkisiz menüde tahmin ettiğiniz gibi yukaridaki menünün içkisiz olanıdır :) 17 YTL.
Yukarıdaki fiyatlara bize %25 indirim vardır.Gecede canlı müzik olup olmayacağının kesin bilgisini yarın geçicem, ama büyük ihtimal olucak.Katılım listesi taliplileri bekler...:)

20:00 da toplanalım...

Katılım Listesi;
Kuvva+Akrep
Ironline
Forrap+1
Taner_k+1
Düşlemek+1
Racing İski
Sokemon+çok
I-Ben
Tarkan
Tenten35
Okram+2
Nergal
Uglychild
speedygirl Şule
Karakız
Ventureroyal+2

Forrapçım hasta olanlar iyileşsin yada hasta hasta gelsin,orda kendine gelir :)
Taner_k düşündük taşındık karar verdik,öle bi gece olucak,zaten listeye yazıldın bile :mrgreen:
Ironlie kardeşim gel biz beraber sultanlığımızı ilan edelim...:pr:
Düşlemek kredi kartı geçiyo,yeterki gel
Bu arada MT Manisa ve Mt Akhisar ses soluk çıkmıyor.Hadi kımıldayın bakalım biraz zaman daralıyoooo!!!
Arkadaşlar gecede canlı müzik olacak haberiniz olaaa...
Barış abicim mahçup etmek ne demek,yine gel hep gel,Bakarsın bi çılgınlık yapıp atlar gelirsin hee:queen:
Kuvva+Akrep bu jest değil sadece birlikte güzel vakit geçiricez,gönüller bir olsun :rendeer:

Moderatör (forrap)
Güzel bir organizasyon,orada olmaya çalışacağım.Kız arkadaşım hasta şu an eğer düzelirse bizde aranızda olmaktan mutluluk duyarız:)

Bu arada topicin yayına girmesinin gecikmesinin sebebi onay bekliyormuş topic,hallettim.

sevgili volkan,
bu güzel jest in ve katkın için özellikle ailene ve sana çok teşekkürler.
beni iki kişi olarak yazabilirsin
kuvva+akrep

sevgiler.

Süper Moderatör (BBRR)
volkancım valla güzel bir organizasyon ..aklıma hemen benim İzmir ziyaretim geldi ..mahçup etmiştin bizleri..

benide listeye yazın demeyi çok isterdim...benimde şu anda sözlüm izmir bostanlıda.ancak babası ameliyat olmasaydı emin olun gözüm kapalı yazın benide geliyorum derdim:salut:

yattı bizim 14 şubat....size ii eğlenceler arkadaşlar sevdğinizle nice 14 şubatlara

Güzel bir organizasyon,orada olmaya çalışacağım.Kız arkadaşım hasta şu an eğer düzelirse bizde aranızda olmaktan mutluluk duyarız:)

Bu arada topicin yayına girmesinin gecikmesinin sebebi onay bekliyormuş topic,hallettim.

Değerli moderatörüm siz benim topic imdede bu tür organizasyonlara karşı olduğunuzu söylemiştiniz :silent:

Arkadaşlar 14 Şubat günü Bostanlı Vilayetler Evinde Sevgililer Günü için Mt İzmir Etkinlik Komisyonunun düzenlediği bir yemek düşünüyoruz.Fiks menü;

İçkili Menü
  • Tavuk
  • Salata
  • Ordövr Tabağı
  • Tatlı
  • 17'lik rakı(ya da 35 lik şarap,ya da 2 şişe bira) 23 YTL.
İçkisiz menüde tahmin ettiğiniz gibi yukaridaki menünün içkisiz olanıdır :) 17 YTL.
Yukarıdaki fiyatlara bize %25 indirim vardır.Gecede canlı müzik olup olmayacağının kesin bilgisini yarın geçicem, ama büyük ihtimal olucak.Katılım listesi taliplileri bekler...:)

volkancım gayet güzel bir organizasyon :rendeer: :rendeer: :rendeer: oraya herkes giremiyor diye biliyordum.yüzde 25 indiirim varsa bu menü 17 ye geliyor bize ...23 yazmasaydın yav:)))) kesinleştirin bende kesinleştirim..düşünüyoruz demşisin.bi düşünün karar verin bakalım:cat: :cat: :cat:

Bu güzel organizasyonu MT İZMİR için hazırlamana,emeklerine ve özellikle Babana çok teşekkür ederiz.Görüşmek üzere sevgi ve saygılarımla..

abigurup nereye ben oraya ayarlayın gıdelım bana her yol parıs bekarlık sultanlık be abı:wiinkk:
saygılar F.T.T.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
abigurup nereye ben oraya ayarlayın gıdelım bana her yol parıs bekarlık sultanlık be abı:wiinkk:
saygılar F.T.T.

oğlum ferhat sende birileri gibi amma salça çıktın ha! abi bak adı üstünde 'SEVGİLİLER GÜNÜ PARTİSİ' bu.sap gelinmiyor kardeşim.yok ööle gurup nereye ise ben oraya.DAMSIZ ALMIYORUZ KARDEEEEEEŞİİİİİİM!:mrgreen:

yaa iskenderabi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,,,bende gelcem kısmetse,,bi aksilik olmazsa..bi haberleşelim,,beraber gidelşm olmazsa.....:bounce:

:queen: :queen: :queen: :king: :king: :king: ::koop:: ::koop:: ::dalga:: ::dalga:: ::blusssh: ::blusssh:

Lodoscum öle millete gülmekle olmaz,yazıyorum senide kap gel yengeyi:cherry:
Mecit senin için +1 yapıcakmıyız ???
Listeye yazılan üye geri çıkarılmaz :cherry:

izmirriders ı da davet edelim miiii gecen eğitim jestlerinee jestleee karşılık vermiş oluruzz altındaa kalmayızz hemde:p

ayben ablamıdaaa yazıverrr etkinlik komisyonuu üyesiii + tarkan

ok anlaştıkkkk ben şimdi izmirriders a davet topişği acıyorummmm .....

Son düzenleme:
umarım geçen seneki gibi bir organizasyon olur, hatta daha iyi olacağına da eminim :)

İlgine teşekkür volkancım.

Orda görüşmek dileğiyle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar