MT İZMİR KUŞADASI ( önder camping )

Sevgili Hızlılevo,
Şu oyunları nereden buluyon????
Bütün gün Discovery izliyon galiba. :) :mrgreen: :cyclopsan :p

kuşadası şu ana kadar güncel allahıma şükürler olsun benim topik 5 te 5 gidiyor allah sonunu getirsin :bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
son :mrgreen:

yok ya ne sonu topik iyi valla, kenan sen nedense bu oyunlar konusunda sessi kaldın kardeşim :cherry: bence kuşadası hepsinden keyifli olacak. bu arada abi discovery izlemiyorum ya :cat:

takımı ben seçersem oynarım :p geçen seferden hala belim ağrıyo

Ne yani kankaları bi araya topladık diye, takım kaptanıyız diye niye üstüme geliyorsunuz. :salut:

Beraber yürüdük biz bu yollarda, beraber ezildik diğer takımın altında....:)

Arkadaşlar bende bel fıtığı var, başka bişey oynayın ben de katılayım.
Yağ satarım, bal satarım, ustam öldü ben satarım.
gibi toplumsal oyunlar oynayalım. Baksanıza hafta sonu Derin siyanürlü altın çıkarmayı protesto etmiş.Meselaaa:pr:

tertipim tenten haklı aslında kenan anca beraber kanca beraber sen şimdi başka takıma geçeceksin buseferde o takımı yakacaksın :mrgreen: bak ben ciddiyimdim aslında herkez mayosunu alsın baba (deve güreşi)

Başka bir takıma karşı da oynayabilirsiniz...
Mesela Önder kampige karşı Mt izmir takımı.... İlginç olur :)

Kuşadası - Marmaris - Foça - Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -....:mrgreen:Kuşadası - Marmaris - Foça - Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -....:mrgreen:Kuşadası - Marmaris - Foça - Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -....:mrgreen:Kuşadası - Marmaris - Foça - Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -Kuşadası - Marmaris - Foça -....:mrgreen:

gören duyan da marmarise geldin sanır :p

Üzülerek beliritiyorum ki. Ben hafta sonu Kuşadasına yine gelemiyorum. Kuşadası değil hiç bi yere gelemiycem sevgili arkadaşlar. Cengiz abimin organizasyonunu yaptığı (yapmaya çalıştığı) bu geziye iki haftadar gelme şansım olmuyor ama şöyle bi şansım oluyor gezi de düzenlenemiyor. "Nasılsa önümüzde kocaman bi yaz var daha çok gezeriz" diye kendimi avutmaktan başka çare yok. Hepinize iyi eğlenceler

Canın sağolsun Onur'cuğum, Gelememene çok üzüldüm.
Özellikle de kaçıracağın 3 doğumgünü partisi için...
Yine de biliyorsun manen de olsa yanımızda olacaksın.:rendeer:

Arkadaşlar valla benimde bir kaç geçerli mazeretim var ama nası desem bilmiyorum :p

cengiz kankam gel demiş gitmemek olmaz ama!!! şu ara iş anlamında biraz yoğunum bir takım maddi programlamalarım oldu ve bu hafta beklenen planlanan maddi programımda beklenmeyen 1 haftalık bir sarkma oldu ve haftaya salıya kalan bir beklentim var salı günleri karıştı yanii :mrgreen:

üstelik motorum yok serviste.. !!

affınıza sığınsam sığındırırmısınız yoksa............. ???

Ege Knn, Babamızsın dedik:p
İlle de anamıza mı söyliyelim:pr:
3 doğumgünü var dedik... Hediyeni al da gel.:p
Affımız felan da yok. Halat koptu asansörde kaldı af, maf....

kim doğmuş ?? sölemiyonuzki ona göre hedaye alalım :p

doğum günü kimin biliim belki bişiler yaparız

Doğum günü çocukları:pr: :pr: :pr:
1)Marko
2)Saadet
3)Şenay
Tarih 7 mayıs istersen nufus sureti ikametgah adresi de koyalım:p

şirket bunlar yaaa aynı güne nasıl denk gelmiş hayrettt :p

hediyeden vuracaksınız voleyi heeee bak sen kurnazlara

abi sana bir bira ısmarlarım

saadet ablaya en kralından hedaye alırım

şenaya yağmurlu havada su yok :mrgreen:

EgeKnn' Alıntı:
Şenay'a yağmurlu havada su yok :mrgreen:
Kickboks yaptığını, antremanların tüm hızıyla devam ettiğini biliyon de mi?
Bunu yazdın ya , bence artık kaskının üstüne bi kask daha tak. Ne olmaz, Ne olmaz:p

kuşadası

arkadaşlar, yokluumu fırsat bilip as çekiştirmemişsinis beyavuu :queen:

uzadıııııııımm mı ne

toplantıya da katılamadım zaaten, ama aşkolsun hiçmi hatırımıs yok :salut:

hedayenin ne önemi var:wiinkk: gerçi benim hf sonu durumum da netdeğil

henüz ama aranızda olmayı çok isterim...

yaa EGEKENN şincik bööyle hiç olmadı ama kineeee :bounce: çook ayıp çooooook e görüşürüs bugünün yarınıda var :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar