MT İZMİR KUŞADASI ( önder camping )

aakreeep' Alıntı:
Teşlekkür ederim Kılıçbalığı,önemli birşey değil..şimdi bandajıma bayrak resmi yapıştıracağım..:p birkaç gün kapalı kalması gerekiyor..
Canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkürler akşama görüşürüz:cat:
Ben bu dövme işini sevdim valla sag kolumada ayyıldız yaptırıcammm nedersin

Yakışır...süper olur..:cat:
Fakat ben o kocaman yüreğinde devasa büyüklükteki Türk bayrağını görebiliyorum.O dövmeden hepimizde var dostum..:rendeer:

ablacım çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda o gülen gözlerin sağlığına kavuşur :rendeer:

Teşekkür ederim serkancım..bak akşama hızlı levo ile eko pub a gelin..özledik sizleri..

Ablacım madem topiğin konusu bu şekilde bi evrime uğramış, sana kocaman kocam geçmiş olsunlar.:rendeer: Planım sizi bu akşam görmekti ama topikte de belirtiğim gibi yarın burda olabilmek için bugünden gitmem gerekti. Tekrar acil şifalar diliyorum. Abime sevgiler saygılar.....

Tenten teşekkür ederim..sende güle güle git..hayırlı haberlerini bekliyoruz.Ailenede çok selamlarımızı götür..:rendeer:

Moderatör (forrap)
Güldemet abla çok geçmiş olsun,bir an önce iyileş ki o gözündeki bandaj çıksında o güzel gözlerinden mahrum kalmasın insanlar...:rendeer:
Ben gene çalıştığım için aranızda yokum...

çok çok çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum güldemet abla.:cyclopsan

Arkadaşlar kuşadasına gelemeyebiliriz. :pr: Son ana kadar beklicez. inşallah gelebiliriz.:pale:

Son düzenleme:
ablacım gecmıs cok cok olsun nedır bızım grubun bu basına gelenler yaw:pale:

Cok gecmis olsun ablacim.
Seref cim olay cok uzun ama soyle anlatayım. Trafik polisi seni sıkıştırınca sende dayanamazsın bende aynısını yaptım. Neyse Yarın olayı konusuruz. Aloyu kapatma...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar