[MT- İzmir] korfez sohbet gurubu Alsancak buluşması

selam arkadaslar korfez sohbet ve arkadaslık gurubu bu hafta hepınızı persembe aksamı saat:20.00 da alsancakta kıbrıs sehıtlerının ıcındekı afıfe cafeye kahve ıcmeye davet edıyor ınanın mukemmel dunya kahvelerını ıcebılecegımız bır yer. Bu sohpet toplantısı ızmırden olan yada olmayan herkese acıktır dıl dın ırk ayrımı goztemeksızın hepınızı beklıyoruz. :) cok keyıflı bır ortam olacagına emın olabılırsınız. Bu ılk sohpet toplantımızda herkesı aramızda gormek ıstıyoruz. Gelmek ısteyen arkadaslar lutfen buraya yazsın yada dırek bana da ulasabılırler. Gorusmek uzere kendınızı ıyı bakın ....

ARKADASLAR SOHBET TOPLANTIMIZ 12/7/2006 CARSAMBA AKSAMINA ALINMISTIR
»»»»»» Bu Başlık Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Bu Mesaj Bir Uyarıdır, DUYURULAR FORUMUNDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN NOKTALAR 'da yer alan maddelerin ihlali sebebiyle bu başlık düzenlenmiştir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: olcan138 **************

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hmm güzel gönül ne kahve ister ne kahvehane gönül muhabbet ister kahve bahane :)
Gelmeye çalışacağım

abi ben letonyadan katılıcam olurmu acaba bide nasıl gelinio oraya bilmiom bizim burdan bi tarif edebilirmisiniz:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: kardesım cok ıyı dusunmusun ordayım hatta ordayız super bi fikir :cat: :cat: kendine iyi bak:rendeer: :rendeer:

Umarım güzel bir organizasyon olur:cat:

Son düzenleme:
torer sagol ızmırı bılıyorsun sanırım alsancagı eklemıssın hemen oraya tesekkur ederım :) beklerız senıde bu arada hayırlısı olsun modlugun kazasız belasız ıyı gunler dılerım :cat:

selam arkadaşlar ve ,
ilgilenen bütün mod lar evet kardeşler bende sizlere katılıyor ve bu organizasyonlara yer alacağımı söylüyorum umarım çok keyifli olu zaten arkadaşımında dediği gibi sohpet ve kaynaşma yeterli şimdiden herkeze iyi eylenceler

teşekkür ederim:cat:
keşke gelebilseydim ama malesef istanbuldayım

arkadaslar adres alsancak kıbrıs sehıtlerının ıcınde ıtalyan konsoloslugunun karsı sokagında kıme sorsanız gosterır olmadı benı arayın 0532 481 99 31 :cat:

vocies' Alıntı:
selam arkadaşlar ve ,
ilgilenen bütün mod lar evet kardeşler bende sizlere katılıyor ve bu organizasyonlara yer alacağımı söylüyorum umarım çok keyifli olu zaten arkadaşımında dediği gibi sohpet ve kaynaşma yeterli şimdiden herkeze iyi eylenceler
erdal abı gercekten cok guzel bı karar vermıssınız tebrık ederim ellerınıze saglık!!!:cat: :cat: :cat: :rendeer:

eger ayarlaya bilirsem bende gelmeyi çok isterim :)
benim işim belli olmaz belkide suan izmirdeyim:queen: :queen: :queen:

motorumun ilk 1000 bakımı için teslim edeceğim;söz verilen zamanda teslim alabilirsem tanışma ve kahve içmeye geleceğim...

bikehoper' Alıntı:
motorumun ilk 1000 bakımı için teslim edeceğim;söz verilen zamanda teslim alabilirsem tanışma ve kahve içmeye geleceğim...

olsun abı motorsuz gel ozaman ya bırımıze artcı olursun bos motormu yok sankı ayıp edıyon abı beklıyoruz...

Leventcim belli olmaz kırmızı ile birlikte belki biz de orda oluruz perşembe akşamı :bounce:

İzmir'e kucak dolusu sevgiler :rendeer:

sevgılı vınvın ve kırmızı sız basımızın tacısınız basımızın ustunde yerınız var beklıyorum sızı dedıgım gıbı hafta sonu ıcınde guzel bır plan yaparız :) gorusmek uzere persembeye:cat: :rendeer:

ooooo super ıstanbul ızmır tum turkıye burda hade bakalım hayırlısıııııııııı:queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

sevgili arkadaşlar vallaha bu ilk toplantımız dostluk adına orada olup tadını çıkaraçağım herkez gelsin bence kaçırmayın bu güzelliği.

evet arkadaslar son durum persembe aksamı kahvemızı ıcmeye nasıp kısmet gıdıyoruz . haberınız olsun gelmek ısteyen herkese kapımız acıktır. ıstanbuldan mısafırlerımız de olacaktır herkesı beklerız...

tuh beeeee toplantıda persembeye alınmıs abıcım yaaa hangısıne gıtsek sımdı bızde kalabalık olduk aklım karıstı sımdı yaaaa:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: ama alsancak daha eglencelı olucak sanırım bızde kahve ıcmeye gelıoz leventcım ordayııııııız:queen: :queen: :queen: :bounce: :cat:

skyrider' Alıntı:
tuh beeeee toplantıda persembeye alınmıs abıcım yaaa hangısıne gıtsek sımdı bızde kalabalık olduk aklım karıstı sımdı yaaaa:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: ama alsancak daha eglencelı olucak sanırım bızde kahve ıcmeye gelıoz leventcım ordayııııııız:queen: :queen: :queen: :bounce: :cat:

sagol canım kardesım tarık soz senın kahve'n benden aramızda kalsın ama :queen: :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar