[MT-İZMİR] GÖKMEN GÖK Adlı Arkadaşımızı Ziyaretimiz....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GÜLPERİ ERYAMAN
ALSANCAK İŞ BANKASI
613152 HESAP

Konuyu Toplam 48 üye okuyor. (8 Kayıtlı üye ve 40 Misafir)
bikerboy35, APV41, Syriana, emreturgut, MrSandman, setr74, Tencere, ahmetunuver

guncel.

allah izin verirse bende yarın yapacağım yardımımı arkadaşıma elimden geldiğince...tüm yardım eden arkadaşlardanda allah razı olsun...bu sahte dünyada şu sıralarda gülperi anneyi sevindirmek kadar yapacağımız anlamlı birşey yok...allah kardeşimizinde yar ve yardımcısı olsun...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
GÜLPERİ ERYAMAN
ALSANCAK İŞ BANKASI İZMİR
613152 HESAP

Allah hepinizden razı olsun......:cat::cat:

bankadan kaynaklanan bir sorun değilmiş yardım hesabı olduğundan prosedür öyle imiş fatura karşılığı hesap teslim ediliyormuş

Aslında dediğin gibi tabiki belli kuralları olmalıki suistimal etmek isteyenler denetlenebilsin.Ben birazda duygusal baktığım için belki kantarın topuzunuda kaçırmış olabilirim.Sizler gidip Gökmen'i ve Gülperi Anneyi bizzat gördüğünüz içinde konuya hakim olarak bizleri yönlendirmenizle çok güzel bir dayanışmanın ana çatısını oluşturdunuz.Yardım için hangi banka olursa olsun sonuçta ellerine geçeceğini bilmek hoş bir duygu.

az önce gökmenin annesi ile görüştüm HALK bankasına yatırılan yardımları fatura karşılığı teslim alabiliyorlarmış mümkünse iş bankası hesabına yatırılmasını rica etti halk bankasındaki hesap onaylanması gerekiyormuş fatura toplanıp yardım içindir diye onay alıyormuş ve bir haftalık gecikme oluyormuş, annenin tüm yapılanlara çok büyük teşekkürü var,evlerinde internet bağlantısı var fakat anne daha tam anlamıyla kullanamıyor,kimse kusura bakmasın cevap veremediğim için diyor,saygı ve sevgilerini sunuyor PAZAR GÜNÜ ZİYARET EDİP CANLI OLARAK SİTEYE ANNEYİ MİSAFİR EDECEĞİZ

arkadaş,teşekkürlerimizi sunarız:cat: zamanını, aklını, en önemlisi kalbini bizim naçizane desteklerimize ayırdığın için:cat:
İkametgah, nüfus sureti, savcıllıktan iyi hal kağıdı, HELE askerde: evin ödenmiş son su ve veya bezer faturası.. gibi şeyler zaten meşhur ve mecburdur:silent:
Arkadaşlarımıza bir daha hatırlatalım, çabalayanlar nereye yatırsınlar çoban sakızı çam armağanı şeyleri:silent::silent:
Tekrar teşekkürrler

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Aslında dediğin gibi tabiki belli kuralları olmalıki suistimal etmek isteyenler denetlenebilsin.Ben birazda duygusal baktığım için belki kantarın topuzunuda kaçırmış olabilirim.Sizler gidip Gökmen'i ve Gülperi Anneyi bizzat gördüğünüz içinde konuya hakim olarak bizleri yönlendirmenizle çok güzel bir dayanışmanın ana çatısını oluşturdunuz.Yardım için hangi banka olursa olsun sonuçta ellerine geçeceğini bilmek hoş bir duygu.

:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:

şu an hala annesi ile görüşüyorum hepinize sonsuz teşekkürlerini iletiyor hala telefonların geldiğini ve çok büyük bir destek olduğunu söylüyor hepiniz için hayır duaları ediyormuş

Bazı arkadaşlar pm ile dekont kopyalamanın yanlış olduğunu, iyiliğin gizli yapılması gerektiğini, dekontların artık rant savaşına girdiğini düşündüğünü söyledi..

Öncelikle ben yayınlarken birilerini kamçılamak teşvik etmek için yayınladığımı söyledim.. Hemde kötü huyum olan sürekli ertelememi ortadan kaldırdı bu davranış dedim..

Artı, rant savaşına dönmesininde bi sakıncası yok.. Amaç Gökmen için daha fazla yardım toplamak ve bu amaca hizmet ediyo ise bu rant savaşı iyi bişeydir kötü deildir.. Bırakın rant savaşı olsun, bırakın Gökmen'e yapılan yardım artsın.. Biz kimseyi 5 ytl yatırdığında da yargılamıyoruz 1000 ytl yatırdğında da.. Biz ikisini de görünce yüzümüz gülüyo seviniyoruz bi şeyler yapabiliyor olduğumuz için.. Ben sadece benim yardımımdan değil Ahmetin Mehmetin Ayşenin Fatmanın yardımındanda mutlu oluyorum elbet..

Amacımızı unutmayalım arkadaşlar.. Amaç Gökme için dhaa fazla yardım toplayabilmek, buna vesile olabilmek..

şu an hala annesi ile görüşüyorum hepinize sonsuz teşekkürlerini iletiyor hala telefonların geldiğini ve çok büyük bir destek olduğunu söylüyor hepiniz için hayır duaları ediyormuş

Abi ben boğazımdan fena hastayım hiç konuşamıyorum.. Benim yerime de sevgilerimi iletirmisin???

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bazı arkadaşlar pm ile dekont kopyalamanın yanlış olduğunu, iyiliğin gizli yapılması gerektiğini, dekontların artık rant savaşına girdiğini düşündüğünü söyledi..

Öncelikle ben yayınlarken birilerini kamçılamak teşvik etmek için yayınladığımı söyledim.. Hemde kötü huyum olan sürekli ertelememi ortadan kaldırdı bu davranış dedim..

Artı, rant savaşına dönmesininde bi sakıncası yok.. Amaç Gökmen için daha fazla yardım toplamak ve bu amaca hizmet ediyo ise bu rant savaşı iyi bişeydir kötü deildir.. Bırakın rant savaşı olsun, bırakın Gökmen'e yapılan yardım artsın.. Biz kimseyi 5 ytl yatırdığında da yargılamıyoruz 1000 ytl yatırdğında da.. Biz ikisini de görünce yüzümüz gülüyo seviniyoruz bi şeyler yapabiliyor olduğumuz için.. Ben sadece benim yardımımdan değil Ahmetin Mehmetin Ayşenin Fatmanın yardımındanda mutlu oluyorum elbet..

Amacımızı unutmayalım arkadaşlar.. Amaç Gökme için dhaa fazla yardım toplayabilmek, buna vesile olabilmek..

Abi ben boğazımdan fena hastayım hiç konuşamıyorum.. Benim yerime de sevgilerimi iletirmisin???

Ben sana katılıyorum.... Burda toplumsal bir olay yaşıyoruz.... Kişisel bir yardım falan değil... İsterimki herkesin dekontu burda olsun.... Ben şahsıma her gördüğüm dekontta mutlu olup gözyaşlarıma hakim olamıyorum.......:cat::cat:

Ben sana katılıyorum.... Burda toplumsal bir olay yaşıyoruz.... Kişisel bir yardım falan değil... İsterimki herkesin dekontu burda olsun.... Ben şahsıma her gördüğüm dekontta mutlu olup gözyaşlarıma hakim olamıyorum.......:cat::cat:

Aynen abi.. Çünkü amacımız bi kardeşimize yardımcı olabilmek.. Yardım eden sen yada ben yada bi başkası ne farkeder??

böyle bir konudan rant sağlamayı düşünen bir insan olacağını sanmıyorum yekün önemli değil yatan 1 ytl de olsa bir kalbin atışı demektir, karanlığa yakılan bir mum demektir, sıcak bir dost eli demektir :rendeer:

Ben de yardımın gizli yapılması taraftarıyımdır her zaman.Ama insan buradaki dekontları görünce gerçekten kendinin geç kalmadan birşeyler yapması gerektiğini hissediyor,sanki dürtükleniyor 'Hadi,hadi bir an önce sen de yatır'.Bu dekont gösterilmesi olayı kesinlikle insanı teşvik ediyor.Önemli olan ;Gökmen abiye yapılan yardım,önyargılarımızı bir kenara bırakıp yardım etmek ve bu çağrımızı başkalarının da duymasını sağlamak.

Gidilen yol tabiki önemli,aslolan gidilecek hedeftir.Hedefimizde belli;Şu anki çıkmazdan ailemizi kurtarmak.Araç'ta paradır.Bide Gökmen'in konuşması sağlanabilsede hepimiz karşısına geçip dinlesek.O yüzden Pınar'cım,Senin yaptığında doğru,yardımını yapıp isminin belli olmasını istemeyeninde doğrudur.Bu yardım sadece parada olmayabilir.Anladığım kadarıyla aramızda Gökmen'e farklı destek verecek arkadaşlarımızda var.TAhmin üzerine konuştuğum için zamanla gelişmeleri öğrendiğimizde gizli kahramanlarımızda istemeselerde ortaya çıkacaklardır.Biz devam edelim arkadaşım:cat:.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ben de yardımın gizli yapılması taraftarıyımdır her zaman.Ama insan buradaki dekontları görünce gerçekten kendinin geç kalmadan birşeyler yapması gerektiğini hissediyor,sanki dürtükleniyor 'Hadi,hadi bir an önce sen de yatır'.Bu dekont gösterilmesi olayı kesinlikle insanı teşvik ediyor.Önemli olan ;Gökmen abiye yapılan yardım,önyargılarımızı bir kenara bırakıp yardım etmek ve bu çağrımızı başkalarının da duymasını sağlamak.

Yazın kadar düşüncende çok güzel..... :rendeer::rendeer::rendeer:

böyle bir konudan rant sağlamayı düşünen bir insan olacağını sanmıyorum yekün önemli değil yatan 1 ytl de olsa bir kalbin atışı demektir, karanlığa yakılan bir mum demektir, sıcak bir dost eli demektir :rendeer:
Aynen.. Yekün aslında tabiiki önemli ama bizim gözümüzde değil, Gökmen'in yaralarını sarmak açısından önemli.. İsteriz ki daha fazla daha da fazla yardımlar olsun yada biz yapabilelim.. 1 ytl damlaya damlaya göl olur dimi ama..
Pınar Kardeş ne iyi demiş:cat: Elbette çözüm olmayacağız yaralara, sadece biraz merhem, ama buda az değil:cat:
herkese tekrar teşekkürler
Bugün tamirci arkadaşlara uğradım.. Çok az çıtlattım daha lafımı tamamlamadan bizde toplayalım bişeyler yardımımız olsun dediler..

Birde güzel bi düşünce çıktı.. Denizfenerinden tanıdıkları varmış sanırım.. Adres telefon olsaydı o an yanımda haber vericeklerdi denizfenerine.. Ama maalesef yanımda olmadığı için 1-2 gün içinde bilidircez, inşallah ordanda güzel yardımlar çıkar..

Kesinlikle olay budur.. İlk yayınlamadan önce benim düşündüğüm vede belirttiğim fikri özetlemişsin teşekkür ederim :cat:

Darkdiamond benim demek istediğim işte buydu.. Tabiiki gizli kalmasını isteyenler olabilir saygımız var.. Ama yayınlamak senin yardımın ile başkalarının da yardım etmesini sağlayabiliyor.. Bir nevi kamçılıyor, kışkırtıyor düşüncesindeyim.. Bunu düşünceyle yardımda bulunanlarda oldu ve düşüncemiz doğrulandı bu yönde..:wiinkk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar