[MT-İZMİR] GÖKMEN GÖK Adlı Arkadaşımızı Ziyaretimiz....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu ay ancak bu kadar onumuzdeki aydan itibaren düzenli yaticagim.

Keske daha fazla yatırabilseyim :rendeer:

acil sifalar dilerim

Tebrik ederim kardeşim.. 100 ytl çok iyi...

Vallaa ben motoru satınca direk parasını versem diye düşündüm ama farkettimki abartmışım :)

Bakalım bi dahaki aya bende daha çok yatırabilirim umarım..

Aslan Ümit :cat:

Sağol Pınar:) Ama insanları ilk ateşleyenler arasında sende varsın.. Aslanlık önce sizin :cat:

Ben inanıyorum güzel meblaların ortaya çıkacağına.. En azından o güzel Anneye yalnız olmadığı hissini yaşatabileceğimizi sanıyorum..

Üstelik tam ay sonu şuan.. Bir kaç gün sonra daha büyük ve daha çok destek gelecektir diye inanıyorum..

Motor

Üstadım cevabın için teşekkürler.. Ayrıca çaban için.. Özelden teşekkür etmiştim burdan da yazayım dedim..

aslansınız hepiniz :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
patronun mail fikri çok isabetli oldu ve hayal ettiğim gibi duyarlılık örnekleri görünmeye başladı ve artarak devam edecek inşallah.
Yardımların gönderildiğini görünce aklıma Gülperi annemiz geldi, ağlama özürlü biri olmama rağmen bu yardımları alırken kendisinin yüzünü görsem dayanamazdım, gözlerim yaşarırdı eminim..
Destek olup bizimle paylaşan, paylaşmayan, bu konuyu mail ile çevresine ileten, yakınıdakilere anlatan, durumu elvermeyip maddi destek olamasada üzülen herkesten allah razı olsun, kimse böyle bir acı yaşamasın ..

Son düzenleme:
Sağol Pınar:) Ama insanları ilk ateşleyenler arasında sende varsın.. Aslanlık önce sizin :cat:

Ben inanıyorum güzel meblaların ortaya çıkacağına.. En azından o güzel Anneye yalnız olmadığı hissini yaşatabileceğimizi sanıyorum..

Üstelik tam ay sonu şuan.. Bir kaç gün sonra daha büyük ve daha çok destek gelecektir diye inanıyorum..

Motor

Üstadım cevabın için teşekkürler.. Ayrıca çaban için.. Özelden teşekkür etmiştim burdan da yazayım dedim..

Ateşleme erdemine layık görüldüysek ne mutlu bize :wiinkk:

Yaa benim için aysonu aybaşı oluyo ama dediğin gibi herkes normalde aybaşı maaş aldığı için yardımlar daha da artacaktır.. Buna gönülden inanıyorum :cat:

8 Kayıtlı üye ve 60 Misafir
20 kisi aylik duzenli 25 ytl 50 ytl gucu yeterse 100 yatırsa gokmen en iyi sartlarda bakilir

Elimden geleni yolladım, İzmir'deki arkadaşlar ayda bir bile olsa
ziyaret edip bizi bilgilendirirlerse yardım daha kolay sürebilir.

Vallaa bravo Motosiklet.net'e...

Bi kaç kişinin yardımıyla 1 aylık gelir çıktı nerdeyse.. Bi de tüm MT gönderse neler yapabiliriz..

Hadi deneyip görelim.. Herkes 10 ytl de olsa göndersin ve buraya yazsın.. Sokakta sağlıklı konuşabilen yürüyebilen dilenebilen insanlara bile veriyoruz 10 ytl yi..

Param yok demeyin hesap kitap yapmayın.. Farzedinki cebinizde 10-20-30-50-100 ytl yok.. Maaşınız bu ay eksik yattı.. :cat:

sirketten birkac arkadasa okuttun bir tanesi yardım yapmak istedi
Volkancim cok sagol :cat:

özgür kardeşim :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:bu çiçekler senin için her bir çiçek 20 ytl değerinde Tencere kardeşim sanada tşk ler
Bizler bir ekranın arkasından hiç tanımadığımız birisine sadece iki teker dostu olduğu için bu kadar yardım edebiliyorsak bu tutkudan da öte dostluktanda öte bu bambaşka bir dünya,tabi bunu anlayana, allah herkesin gönlüne göre versin umarız tez günde sağlığına kavuşur kardeşimiz

Özgür, Volkan arkadaşımıza çok teşekkür ederiz.. Allah herkesi kazadan beladan korusun.. :rendeer:

mail bugün elime ulaştı, üzüntüden çok öfke doldu içim, allahtan bu tip kazalar önümde olmuyor, bu dört tekerli hayvanlardan birinin canını almama az kaldı, inanın delirmek üzereyim.Ben kıbrısta yaşıyorum ve bir motor kulübümüz var bu maili ilk yönetim kurulu toplantımızda gündeme getireceğim ve aramızda yardım toplayıp bu arkadaşa elimizden gelen yardımı yapacağız. Bu yaz türkiyeye gezmek için gelmeyi planlıyorduk ama şu resimlerden sonra bize şart oldu..tüm arkadaşlar motorlarımızla beraber inşallah izmirde olucaz...allah hepimizin yardımcısı olsun...
Redwolves MC Northcyprus (therider )

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Okudukça sevindim..Sevindikçe gururlandım.... Şu anki duygularımı yazmanın imkanı yok.... Birde Gülperi anneyi düşündüm... O bizden daha çok mutlu olacaktır.... Teşekkürler MT..... İyiki varsınız.... :rendeer::rendeer:

Allah sağlık sıhhat versin bir an önce,Damlaya damlaya göl olur herkes 5-10-15 ne varsa yatırsın imkanları dahilinde yardımcı olmaya çalışsın.Ben Hatay dan yazıyorum kardeşimizi tanımıyorum ama hepimizin başına gelebilir.1 paket sigara içmesin yatırsın 1 gün kahveye gitmesin yatırsın çaresizlik gerçekten çok kötü bende arkadaşlarıma söyleyecem imkanlarımız dahilinde herkez bişeyler yatıracaklar inşallah herkes duyarlı olursa kardeşimizi biraz daha rahat ettirebiliriz motor tutkunları bilir nekadar tehlikede olduklarını heran bir kaza kaçınılmaz bizim için Allah anasına,karısını ailesine sabır gökmen kardeşimize de bir an önce sağlık versin dularımız seninle gökmen...

Gökmen Gök
Türkiye Halkbankası
731- Alsancak/İzmir Şubesi
Banka Hesap numarası:01012035

güncel arkadaslar bu yakınlarda elıme bı mıktar para gecıcek elıme gecec gecmez bankadayım.. yardımlarından dolayı herkese sonsuz tesekkurler teker teker tum sayfaları okudum okudum okudum duygulandım gururlandım tarıfsız duygular yasadım..GÖKMEN GÖK kardesımıze acıl sıfalar...

Konuyu Toplam 54 üye okuyor. (7 Kayıtlı üye ve 47 Misafir)
bikerboy35, Hakan02, hurricane_cbr, kemal.kumsal, duslemek, bazen25, theRIDER

Son düzenleme:
teşekkürler bikerboy allah yerine ulaştırsın herkes dekontları yollasınki herkes i teşvik edelim bu dekont olayı yanlış diye düşünen arkadaşlar var ama herşey gökmen için

İZMİR MT olarak 2-3 toplantıda ufak ufak da olsa topluyoruz gercı ben sağdece 1 tanesıne gıdebıldım ama onlar ayrı dekontu en kısa surede burada yayınlarım saygılar...

arkadaslar bıde benım kafama bısey takıldı bu sıtede reklamı olan fırmalar onlar neredeler acaba??? moderatorlerımız admınlerımız bı sekılde onlara ulasamazmı onlarında bu konuya duyarsız kalacaklarını sanmıyorum...

Son düzenleme:
TÜRKİYE İŞ BANKASI
Büyük Mükellefler V.D.Başkanlığı Vergi Kimlik No 481 005 8590 DEKONT

--------------------------------------------------------------------------------
Hesaba Para Aktarma İşlemi (054)
İnteraktif Bilgisayar SAYIN ZAFER KOÇAŞ
Şube Kodu: 1135
BALMUMCU/İSTANBUL

--------------------------------------------------------------------------------

İşlem Tarihi İşlem Zamanı Sıra No Fiş Sıra No
31/01/2008 17:07:23 002155 3617 0723

Gönderen Alıcı
İsim KOÇAŞ ZAFER ERYAMAN GÜLPERİ
Hesap BALMUMCU/İSTANBUL Şubesi
Hesap No: 1135 0275884 ALSANCAK/İZMİR Şubesi
Hesap No: 3401 0613152
Aktarılan Tutar(YTL) Açıklama
95.00 KOÇAŞ ZAFER GEÇMİŞ OLSUN ALLAH ŞİFA VERSİN

Bu dekont üzerindeki bilgilerle Banka kayıtlarının uyuşmaması halinde, Banka kayıtlarının esas alınacağını ve bu belgenin yazılı delil başlangıcı dahi teşkil etmeyeceğini kabul ediyorum.
www.isbank.com.tr
444 02 02 İnteraktif Bankacılık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar