[MT-İZMİR] GÖKMEN GÖK Adlı Arkadaşımızı Ziyaretimiz....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tesekkurler duyarlılığınızdan dolayı...guncel..:rendeer::rendeer:

Son düzenleme:
basinla ilgisi olan arkadaslar varsa bu olayi izmirdeki yerel tvlerde cikartabiliriz
sanirim bu sayede gökmene daha fazla faydamiz dokunur sanirim.

basinla ilgisi olan arkadaslar varsa bu olayi izmirdeki yerel tvlerde cikartabiliriz

tarık abı trt de sanırım yanı oyle olması gerekıyo yalnıs hatırlamıyosam

Konuyu Toplam 57 üye okuyor. (9 Kayıtlı üye ve 48 Misafir)
bikerboy35, koraycakir, AnTonio, taner_k, fuatbaha, ata37, tüzemen, BJK, newlight

Son düzenleme:
Konuyu Toplam 125 üye okuyor. (11 Kayıtlı üye ve 114 Misafir)

Tüm üyelere atılan mailler sanırım işe yarıyor.
Motosiklet tutkunlarının böyle bir duruma kayıtsız kalmayacağı çok açık. :cat:

bu olayı sadece mt net veya genel anlamda motosiklet kullanıcılarına duyurmaktan dahada öte herkes kullanmış oldukları mail listelerindeki tüm arkadaşlarına yollayabilir ve onlarında bu maili forward etmelerini rica edebilir. bölece daha çok kişiye ulaşabiliriz. bunu benim gibi yapan arkadaşlarmız var ki özellikle misafir kullanıcı sayısında artış var .. yapmayanlar için bir hatırlatma olsun bu.:cat:

allah kimseye böle birşey yaşatmasın..en kısa zaman iyileşmesini diliyorum.

Çok akıllıca bir fikir, İzmirla arkadaşlara duyurulur.
Ayrıca gazetelerin ve tv'lerin haber merkezlerine de mail geçelim konuyu. Biraz sulandırsalar da bu tip haberleri, bizim millet de bundan anlıyor ne yazık ki.

Konuyu Toplam 40 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 36 Misafir)
bikerboy35, blueangel1970, cepni, Pınarr

esekten düsen anlar mısalı

sevgili arkadasımın ve annesının cektıklerını en iyi anlayanlardan bırı sanırım ben ve annem dır bir kendını bilmez kamyoncu ve sonucta ayni olayları bizde yasadık annem 2 yıkl bebekler gibi baktı kardesıme ama o yuruyemıyecegını anlayınca tedavıye cevap vermeyı kestı kendını kıtledı ve suanda aramızda yok esi su anda onun iş kazası olugu icin annmın ugrasıp baglattıgı emeklı maası ıle gününü gün ediyor ve mezara bile gitmiyor ssk durumu vahım ne kadfar sigortalıda olsanız paranız olmazsa yoksunuz 150 mılyar para ya karsılık 35 mılyar zorla alabıldık sıgortadan bu yuzden akmasa damlar mısalı ınanın 1 ytl ye bıle ıhtıyac var bu konuda herkesı yardıma davet edıyorum az cok demeyın sizde bırseyler yapın

Görevdi;
Haber verildi.

Görevimizdi;
İmkanlarımızla katkımız oldu.

Sırada ne var;
Unutulmadan tekrarlanması var.

Şükürlerimiz;
Allah önce annesinden, haber verenden, duyarlı davrananlardan, katkıda bulunanlardan, bulunmak isteyenlerden, unutturmayanlardan, ... razı olsun.

Bizler de Gökmen gibi olabilirdik değil mi?
Olmayacağımız garanti mi?

merhaba manisa mt varmısınız pazar günü öğlen sonu toplaşalım ve orda herkez gönlünden kopanı versin pazarteside bu toplanan parayı yatıralım arkadaşın hesabına hiç olmazsa para toplu olarak yatmış olur hesaba hemde bu vesileyle toplaşmış oluruz evet manisa mt nin vırvırcıları ayarlayın toplantıyı

merhaba manisa mt varmısınız pazar günü öğlen sonu toplaşalım ve orda herkez gönlünden kopanı versin pazarteside bu toplanan parayı yatıralım arkadaşın hesabına hiç olmazsa para toplu olarak yatmış olur hesaba hemde bu vesileyle toplaşmış oluruz evet manisa mt nin vırvırcıları ayarlayın toplantıyı

:cat::rendeer: tbrkler guzel bı dusunce..

sevgili arkadasımın ve annesının cektıklerını en iyi anlayanlardan bırı sanırım ben ve annem dır bir kendını bilmez kamyoncu ve sonucta ayni olayları bizde yasadık annem 2 yıkl bebekler gibi baktı kardesıme ama o yuruyemıyecegını anlayınca tedavıye cevap vermeyı kestı kendını kıtledı ve suanda aramızda yok esi su anda onun iş kazası olugu icin annmın ugrasıp baglattıgı emeklı maası ıle gününü gün ediyor ve mezara bile gitmiyor ssk durumu vahım ne kadfar sigortalıda olsanız paranız olmazsa yoksunuz 150 mılyar para ya karsılık 35 mılyar zorla alabıldık sıgortadan bu yuzden akmasa damlar mısalı ınanın 1 ytl ye bıle ıhtıyac var bu konuda herkesı yardıma davet edıyorum az cok demeyın sizde bırseyler yapın

Allah mekanını cennet etsin.Aslında bu dramlar hep yanıbaşımızda ama genelde görmek işimize gelmiyor.Sana ve Annemede sabır diliyorum.Sırf kardeşin için bile Gökmen'e yardım etmeliyiz ve yapıyoruzda.Seviyorum burayı:cat:.

Başlığı tahtaya taşımak için bişeyler yazıyım dedim.İnşallah değiştirmeyle taşınır.

Son düzenleme:
Allah sabır versin gerçekten zor. Sizlerdende Allah razı olsun..

Helal olsun MT:cat:
Hiçbir hakkım olmasa da kimsebnin üzerinde, Sizlere Helal Olsun diyeyim:cat: Ne güzeldir bizim Türkçemiz:cat:

Baktım olmadı, beceremedim buradan e-bank zart zurt, eee- Bu topikten afişe edebilmenin önemli olduğunu da düşünmekteyim aynı zamanda, (ki bu arkadaşlarımın dediği gibi: bu bir Toplumsal dayanışma, gizliden yapılan şahsi bir Bağış değil..

Aileye bir somun ekmekte biz göndermiş olduk. Umarım yurda döndüğümde daha iyilerini yapma şansı bulur paylaşırız:cat::cat:

Son düzenleme:
az önce gökmenin annesi ile görüştüm HALK bankasına yatırılan yardımları fatura karşılığı teslim alabiliyorlarmış mümkünse iş bankası hesabına yatırılmasını rica etti halk bankasındaki hesap onaylanması gerekiyormuş fatura toplanıp yardım içindir diye onay alıyormuş ve bir haftalık gecikme oluyormuş, annenin tüm yapılanlara çok büyük teşekkürü var,evlerinde internet bağlantısı var fakat anne daha tam anlamıyla kullanamıyor,kimse kusura bakmasın cevap veremediğim için diyor,saygı ve sevgilerini sunuyor PAZAR GÜNÜ ZİYARET EDİP CANLI OLARAK SİTEYE ANNEYİ MİSAFİR EDECEĞİZ

Son düzenleme:
az önce gökmenin annesi ile görüştüm HALK bankasına yatırılan yardımları fatura karşılığı teslim alabiliyorlarmış mümkünse iş bankası hesabına yatırılmasını rica etti halk bankasındaki hesap onaylanması gerekiyormuş fatura toplanıp yardım içindir diye onay alıyormuş ve bir haftalık gecikme oluyormuş, annenin tüm yapılanlara çok büyük teşekkürü var,evlerinde internet bağlantısı var fakat anne daha tam anlamıyla kullanamıyor,kimse kusura bakmasın cevap veremediğim için diyor,saygı ve sevgilerini sunuyor PAZAR GÜNÜ ZİYARET EDİP CANLI OLARAK SİTEYE ANNEYİ MİSAFİR EDECEĞİZ

Burası Türkiye! Vede Halkbankasının yaptığı ülkemizde gayet normal bişey.Acz içindeki bir insana 1 hafta daha eziyet etmek bizim için doğal olmuş.Ne yapalım aşağıya İşbankasındaki hesap no.'sunu tekrar yazalım artık:

GÜLPERİ ERYAMAN
ALSANCAK İŞ BANKASI
613152 HESAP

bankadan kaynaklanan bir sorun değilmiş yardım hesabı olduğundan prosedür öyle imiş fatura karşılığı hesap teslim ediliyormuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar