tesekkurler duyarlılığınızdan dolayı...guncel..:rendeer::rendeer:
Son düzenleme:
basinla ilgisi olan arkadaslar varsa bu olayi izmirdeki yerel tvlerde cikartabiliriz
sanirim bu sayede gökmene daha fazla faydamiz dokunur sanirim.
Konuyu Toplam 125 üye okuyor. (11 Kayıtlı üye ve 114 Misafir)
Tüm üyelere atılan mailler sanırım işe yarıyor.
Motosiklet tutkunlarının böyle bir duruma kayıtsız kalmayacağı çok açık. :cat:
basinla ilgisi olan arkadaslar varsa bu olayi izmirdeki yerel tvlerde cikartabiliriz
sanirim bu sayede gökmene daha fazla faydamiz dokunur sanirim.
merhaba manisa mt varmısınız pazar günü öğlen sonu toplaşalım ve orda herkez gönlünden kopanı versin pazarteside bu toplanan parayı yatıralım arkadaşın hesabına hiç olmazsa para toplu olarak yatmış olur hesaba hemde bu vesileyle toplaşmış oluruz evet manisa mt nin vırvırcıları ayarlayın toplantıyı
sevgili arkadasımın ve annesının cektıklerını en iyi anlayanlardan bırı sanırım ben ve annem dır bir kendını bilmez kamyoncu ve sonucta ayni olayları bizde yasadık annem 2 yıkl bebekler gibi baktı kardesıme ama o yuruyemıyecegını anlayınca tedavıye cevap vermeyı kestı kendını kıtledı ve suanda aramızda yok esi su anda onun iş kazası olugu icin annmın ugrasıp baglattıgı emeklı maası ıle gününü gün ediyor ve mezara bile gitmiyor ssk durumu vahım ne kadfar sigortalıda olsanız paranız olmazsa yoksunuz 150 mılyar para ya karsılık 35 mılyar zorla alabıldık sıgortadan bu yuzden akmasa damlar mısalı ınanın 1 ytl ye bıle ıhtıyac var bu konuda herkesı yardıma davet edıyorum az cok demeyın sizde bırseyler yapın
az önce gökmenin annesi ile görüştüm HALK bankasına yatırılan yardımları fatura karşılığı teslim alabiliyorlarmış mümkünse iş bankası hesabına yatırılmasını rica etti halk bankasındaki hesap onaylanması gerekiyormuş fatura toplanıp yardım içindir diye onay alıyormuş ve bir haftalık gecikme oluyormuş, annenin tüm yapılanlara çok büyük teşekkürü var,evlerinde internet bağlantısı var fakat anne daha tam anlamıyla kullanamıyor,kimse kusura bakmasın cevap veremediğim için diyor,saygı ve sevgilerini sunuyor PAZAR GÜNÜ ZİYARET EDİP CANLI OLARAK SİTEYE ANNEYİ MİSAFİR EDECEĞİZ