[MT-İZMİR] GÖKMEN GÖK Adlı Arkadaşımızı Ziyaretimiz....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hala anlamıyorum ........
banka ve hesap numarası defalarca yazılıyor ; az çok gönülden ne koparsa deniyor ; ama hala birilerinin önderlik etmesi ,aramızda para toplanılması filen gibi yazılar ekleniyor foruma..
bankaya gitmek yada netten hvl veya eft yapmak için illa birilerinin para toplamasını , hadi şugün şurda para topluyoruz demesini beklemek çok garip...:farao:

arkadaşım olayı hızlandırmak adına böyle bir girişimde bulundum kaldı ki nasıl ve ne şekilde olduğu iyilik yapmak için çok da önemli olmasa gerek.. senin bu tavrın beni oldukça şaşırttı :pale: tabi ki herkes bankaya gider gönlünden ne koparsa verir vs.. ama biz sık sık toplandığımız için arkadaşlarla daha çabuk sonuç alırız kanısına vardım umarım yeterince aydınlatabilmişimdir seni..

arkadaşım olayı hızlandırmak adına böyle bir girişimde bulundum kaldı ki nasıl ve ne şekilde olduğu iyilik yapmak için çok da önemli olmasa gerek.. senin bu tavrın beni oldukça şaşırttı :pale: tabi ki herkes bankaya gider gönlünden ne koparsa verir vs.. ama biz sık sık toplandığımız için arkadaşlarla daha çabuk sonuç alırız kanısına vardım umarım yeterince aydınlatabilmişimdir seni..

Bak onun için nası bi eylem daha mantıklı ve güzel sonuçlar verir söyliyimmi??

Buluşmada laptop olsun.. Gir internet bankacılığa ve arkadaşlarının yanında eft yap.. Hadi yardım etmek isteyen girsin internet bankasına kendi yapsın yardımını (nakiti olmayabilir herkesin) ya da bana versin parayı ben hemen benim hesaptan eft yapıyım dersin ve o anda onlarında yanında sıcağı sıcağına gerçekleşir olay..

Şahsen ben üstümde nakit taşımam.. Taşımayanlarda vardır.. Kendi yardımımı kendim yapmak isteyebilirim.. Paranın yattığından emin olmak isteyebilirim vs vs..
Hem dediğim şekilde ortam gazı olur, insanların yardım etme dürtüsünu atağa geçirirsin.. Bir nevii kamçılama..:wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aslına bakarsan o benimde garibime gidiyor.. Ben birisine zorla yardım yaptıracaksam misal parayı yatırırım ahanda dekontun derim bana borcun olsun derim.. Keza o yatırmıyorsa o anda parası yok demektir çünkü.. Varsa niye o yatırmasında ben herkesten toplayıp yatırayım ki??

Arkadaşlar kimseye zorla iyilik filan yaptırmaya çalışmıyoruz burda :pr: İyi niyetle bişey yazdık olay oldu :cyclopsan Parası olmayan zaten vermez, vermek isteyenlerden alınır. demek ki neymiş anlaşıldı etliye sütlüye karışılmıyo bundan böyle.. :farao:

Arkadaşlar kimseye zorla iyilik filan yaptırmaya çalışmıyoruz burda :pr: İyi niyetle bişey yazdık olay oldu :cyclopsan Parası olmayan zaten vermez, vermek isteyenlerden alınır. demek ki neymiş anlaşıldı etliye sütlüye karışılmıyo bundan böyle.. :farao:

Bak senin bu talebine bizim gibi yaklaşanlar olursa ve sen bunu söylersen otomatikman olacak yardımı etkilersin işte negatif yönde.. Bunlar para toplayalım dediğinde de karşılaşabileceğin diyaoglar..

Bende diyorumki bi üst mesajımdaki gibi hareket edersen bunların hiçbiri yaşanmaz ve herkes gönlünden geçen yardımı illaki yapar.. Ok :cat:

yeschim yazdıklarım senin yazına karşılık gibi görünsede genel anlamda yazdığım için farkettiysen tam anlamıyla üzerine alınmayasın diye alıntı yapmadım.kim nasıl isterse öle yapar tabiki..düşüncene saygı duyuyorum..
amaç yardım sonuçta.ancak ne varki yardım yapıcak kişi ile banka arasındaki mesafe ve zaman daha kısa sanki.. illa bu konuda özellikle para mevzusunda tek olarak hareket etmenin daha akılcı olduğunu düşünüyorum.
ama dersek pro nun ki gibi tişörtler yapalım, elde ettiğimiz kazancın bir kısmını yolluyalım evet toplanılması ve düşünülmesi gereken bir konu..ne yaparız nasıl olur mantıpı ile hareket edilir , gerekli karar alınır ve uygulamaya geçilir .. ama para yollamak için buna gerek yok.umarım bende anlatabilmişimdir.

yeschim yazdıklarım senin yazına karşılık gibi görünsede genel anlamda yazdığım için farkettiysen tam anlamıyla üzerine alınmayasın diye alıntı yapmadım.kim nasıl isterse öle yapar tabiki..düşüncene saygı duyuyorum..
amaç yardım sonuçta.ancak ne varki yardım yapıcak kişi ile banka arasındaki mesafe ve zaman daha kısa sanki.. illa bu konuda özellikle para mevzusunda tek olarak hareket etmenin daha akılcı olduğunu düşünüyorum.
ama dersek pro nun ki gibi tişörtler yapalım, elde ettiğimiz kazancın bir kısmını yolluyalım evet toplanılması ve düşünülmesi gereken bir konu..ne yaparız nasıl olur mantıpı ile hareket edilir , gerekli karar alınır ve uygulamaya geçilir .. ama para yollamak için buna gerek yok.umarım bende anlatabilmişimdir.

Aynı şeyi düşünmüşüz söylerken.. T-shirt olayı hem daha uzun süreli hemde yardım yapmak için t-shirt alırken yardıma verebileceğin parayı da t-shirt e vermiş oluyosun.. Doğal olarak meblağ azalıyor..

Halbuki bu sitedeki insanlar olaya vakıf ve gönüllerinden geçen yardımı yapıyor.. Ama t-shirt yapılsa mesela, MT ye özel olmasa o t-shirtler, direk motosikletçilere hitap etse ve fuarda konu hakkında bilgisi olmadığı için yardım yapamamış kişilerce yardım yaptıklarını bilerek ya da bilmeyerek alınsa daha güzel olmaz mı??

Arkadaşlarım aslında hepiniz aynı şeyden bahsediyorsunuz ama yorumlarınız farklı lütfen burda bunu tartışmayalım insanlar yanlış anlayabilirler.Yardım etmek isteyen gönlünden ne koparsa ister kendi elden verir isterse havale eder,ister bir kişi toplar toplu olarak yatırır, amaç kardeşimizi yalnız bırakmamak isteyen dekontunu da kopyalayıp siteyede yapıştırır.Buda kimseyi rahatsız etmesin bunda alıncak gücenecek bişey yok,herkes kendinden sorumludur

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Dileyen dilediğini yapsın... Yeterki bir merhemde olsa katkısı olsun... İster toplu olarak ister tek başına... Amaç aynı olduktan sonra hiçbir sorun yok.....

Pınar ın fikri güzel..Ama herkesin internet bankacılığı olmayabilir.... Yada o anda nakit parası olmayabilir...Yada evine gidecek parasından başka hiç parası olmayan olabilir...

Burda amaç zorla değil... Gönülden... Maddi desteği olmasada gönülden desteği bir duası bile yeter....:cat:

Gerçekten çok acı bi olay.. ben de durumu posta kutuma gelen maille öğrendim.. Allah tan acil şifalar dilerim.. Öğrenci olduğum için fazla bi yardım yapamam ama para paradır.. az da olsabelki 2-3 öğünlük yemeklerini karşılar.. karınları tok olur.. yazık anneye çabalayıp didiniyor bir canı için.. ve helal anneye vazgeçip kaçmıyor pes etmiyor.. oğul can ne de olsa.. ama her anne de onun gibi değil.. Allah razı olsun öyle anneden.. Ayın 15 inde param gelicek o zaman yatırırım bende.. bütün Mt arkadaşlardan da Allah razı olsun..

Ayrıca arkadaşlar belirtmek istediğim de bişey var.. dekontların buraya koyuyorsunuz ama dikkat edin.. ilk sayfalardaki dekontlarda kişnin TC kimlik numarası, hesao numarası kart numarası herşey gözüküyor.. siteyi misafir üyelerde okuyor ve ne yazık ki her insan evladı iyi niyetli değil.. Dikkat edelim bu konuda arkadaşlar

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Gerçekten çok acı bi olay.. ben de durumu posta kutuma gelen maille öğrendim.. Allah tan acil şifalar dilerim.. Öğrenci olduğum için fazla bi yardım yapamam ama para paradır.. az da olsabelki 2-3 öğünlük yemeklerini karşılar.. karınları tok olur.. yazık anneye çabalayıp didiniyor bir canı için.. ve helal anneye vazgeçip kaçmıyor pes etmiyor.. oğul can ne de olsa.. ama her anne de onun gibi değil.. Allah razı olsun öyle anneden.. Ayın 15 inde param gelicek o zaman yatırırım bende.. bütün Mt arkadaşlardan da Allah razı olsun..

Ayrıca arkadaşlar belirtmek istediğim de bişey var.. dekontların buraya koyuyorsunuz ama dikkat edin.. ilk sayfalardaki dekontlarda kişnin TC kimlik numarası, hesao numarası kart numarası herşey gözüküyor.. siteyi misafir üyelerde okuyor ve ne yazık ki her insan evladı iyi niyetli değil.. Dikkat edelim bu konuda arkadaşlar

Sanırım haklısın..Kişisel bilgilerin yazdığı yerleri karalarsak daha güvenli olur...
Dekontu koyan arkadaşlardan bu uyarıyı dikkate almalarını ve koyanlarında düzeltmelerini tavsiye ederiz....

Allah kimsenin başına vermesin.Kendisine acil şifa yakınlarına sabır diliyorum. Bizde elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağız. Bu bilgiyi bize ulaştıran arkadaşlarada çok teşekkür ederim.

harika birşey belirtmişsin gerçekten çok sakat bir durum ..yazan arkadaşlar gerekli düzeltmeyi yapar sanrım:cat::cat::cat::cat:

bendende kucuk bi yardım x ytl pek onemsiz ama ne gelir elden. Hayat ne veriyorsa onu yasıyoruz umarım gokmeni daha guzel yıllar bekliyordur
erhan gezen

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bendende kucuk bi yardım x ytl pek onemsiz ama ne gelir elden. Hayat ne veriyorsa onu yasıyoruz umarım gokmeni daha guzel yıllar bekliyordur
erhan gezen

Önemsiz olurmu hocam... Allah razı olsun.....:rendeer::rendeer:

Arkadaşlar ben kişisel olarak her türlü yardımı yapacağım.Benim önerim bu durumu oldukça fazla katılım olması için her türlü platforma taşıyalım.Mail olarak gönderelim.Gerekirse gidip balçova termal tesisleriyle görüşüp indirim isteyelim onlarıda yardım etmeye zorlayalım.Ama lafla oturup yazmakla olmuyor organize olmamamız lazım önerilerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar tabi ki hepimiz elimizden geldiği, bütçemizin el verdiğince maddi yardım yapacağız. Ama bence önemli olan manevi yardım, havalar düzeldiği zaman (mart-nisan gibi) İstanbul MT olarak bir hafta sonu Gökmen'i ziyarete gidelim. Atlayalım motorlarımıza, hep birlikte O'nu ziyaret edelim, inanın bunu para ile ölçemezsiniz. Ne dersiniz?

Arkadaşlar tabi ki hepimiz elimizden geldiği, bütçemizin el verdiğince maddi yardım yapacağız. Ama bence önemli olan manevi yardım, havalar düzeldiği zaman (mart-nisan gibi) İstanbul MT olarak bir hafta sonu Gökmen'i ziyarete gidelim. Atlayalım motorlarımıza, hep birlikte O'nu ziyaret edelim, inanın bunu para ile ölçemezsiniz. Ne dersiniz?

Hava güzel olsa zaten İstanbul MT çoktan yollara düşmüştü.. Sormak bile gereksiz yani.. Ben şahsen uzak olduğum için üzülüyorum.. Sebep tabii ki havalardan kaynaklı..

Hava güzel olsa zaten İstanbul MT çoktan yollara düşmüştü.. Sormak bile gereksiz yani.. Ben şahsen uzak olduğum için üzülüyorum.. Sebep tabii ki havalardan kaynaklı..

Tamam Pınar, sinirlenme hemen. Ben sadece konu sıcakken bunu kararlaştıralım diye düşünmüştüm.

Bu akşam izmir'e gidiyorum yarın inşallah kısa bir ziyaret gerçekleştirmek isterim. Arkadaşlar lütfen toplumu bilinçlendirmek için 3 Mart'ta Sultanahmet'te Sarp Erem davası tekrar görülecek ve biz motorcular orda sabah 2 saatliğine buluşup hem davaya destek olalım hem de etraftan gelen geçenin dikkatini çekerek sorunlarımızı pankartlarımızla anlatalım diyoruz. Biz bir avuç kişiydik geçen duruşmada bu sefer birlik olup sesimizi daha yüksek çıkaralım arkadaşlar ne derisinz? Bakın bu Gökmen arkadaşımız sürücü hatasından bu hale gelmiş emeğinize değmezmi dersiniz.

sevgiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar