[MT- İzmir] 7 Aralık Saat 20.00 Teras mı? - Gurme mi? Buluşması

Gurme mi? -- Teras mı?

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .
cok guzel bı aksam gecırmısınız ben gelemedım resımlerı gordum herseyı anlatıyo zaten

Sosyete olmak kolay deil ahbap... Daha çok çalışman gerek :queen::queen::queen::queen:

her ne kadar sosyetenin cilalı kaldırımlarında adımız olmasada
her kahvede masamız
her kavgada yaramız
her karakolda kaydımız
her şehirde ismimiz
her güzel kızdada resmimiz vardır :cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
her ne kadar sosyetenin cilalı kaldırımlarında adımız olmasada
her kahvede masamız
her kavgada yaramız
her karakolda kaydımız
her şehirde ismimiz
her güzel kızdada resmimiz vardır :cat:

Ben ööle her kıza vermem resmimi......:bounce::bounce::bounce:

BAK ne yazıyor her güzel kızdada RESMİMİZ, güzel olmak lazım hak etmek için :mrgreen:esprili ve zeki olmak sonraki tercih sebebi :wiinkk:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Teras Cafede geyiğin dibine vurmak, bardak çekmek
APV41, Arap Kadri, ayhism, bur-k@, duslemek, extreme1925, gripi, gupilya, heavy_incitement, IsTaNBuLDumaN, karmacoma, kolpa, kumita45, mehmetcalli35, OzCaN35, o_yagmur, Pınarr, Wallace
18 54,55%
Gurme de Film izleyip nargile pofurdatmak
acress, alp_tunay, miss kolpa, PHAETONW12, technocolik, TrTarık
6 18,18%
Oturun evde kardeşim...Her cuma her cuma nedir bu?..
chatkut, duyulmaz, emin_arikoglu, gittardando, gürkay, hgunarbay, lodos, PIERzig, rots
9 27,27%

Hala oy kullanan var..... İşin garibi İzmir dışından....:queen::queen::queen:

:)

Bu gün gelen siz değilmiydiniz?..... Yoksa yanlış mı gördük....:silent::silent::silent:

Bizde döndük.... Çok güzel geceydi ...Aktivite olarak çok verimli bir gece oldu..... Sanki spor salonundan çıktık..Acaip ter attık....:queen::queen::queen:

::unsure::bi gözünden kaçmıo abi yani sende:p evet aslında biz gelemicektik ama sonradan bi değişiklik oldu mesajı değiştirdim neyseki::winkwink

hoş geldiniz sefalar getirdiniz :rendeer:siz sanırım yeni üyesiniz :mrgreen:hani şu kel kıvırcık saçlı, mavi gözlü kör arkadaş,bıyıklı olan değilmi çok sık gelmeyince simanızı unutuyoruz :p bundan sonra daha katılımcı olmanız dileğiyle :queen: hoş geldiniz şu yanınızdaki bayan arkadaşıda getirmeyi ihmal etmeyin ismi umut muydu neydi hani ( yaşlılıktan bazen unututuyorum :queen: ben ne diyordum ) :wiinkk:

geçmiş olsun pınar şimdi okudum yinemi değnekleri aldın eline :) benimde dayım merdivenden yuvarlanmak suretiyle 2. kattan 1. kata kısayoldan iniş yapmış beli çatlamış yatıyor :pale:

Çok büyük geçmiş olsun.. Bel ağrısını da bilirim fenadır.. Tez vakitte sağlığına kavuşması dileklerimle..:rendeer:

Çok teşekkür ederim evet yine değneklendim :) İyi oluyo ama kimse ters konuşamıyo benle değnekliyken :queen::queen:

BAK ne yazıyor her güzel kızdada RESMİMİZ, güzel olmak lazım hak etmek için :mrgreen:esprili ve zeki olmak sonraki tercih sebebi :wiinkk:

Kötü bişiy mi dedin iyi bişiy mi dedin ayırt edemedim :silent:

:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
resmi kaybettin ama :)esprili bölümü yakaladın SIRADAKİ :wiinkk:

BU arada geçmiş olsun bakamazlarsa seni oralarda söyle HİMALAYA larda bir arkadaşımın tapınağı var seni oraya yollayalım :rendeer:

BU arada geçmiş olsun bakamazlarsa seni oralarda söyle HİMALAYA larda bir arkadaşımın tapınağı var seni oraya yollayalım :rendeer:

neeee HİMALAYA mı vizontele vericisini dikecekleri yer değilmi orasıııı...:queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Neee haftaya HİMALAYA'laramı gidiyoruz :queen:
Tamam sen önden git...Biz arkandan çıkıyoruz yola anca yetişiriz.....
1 seneye kadar gelmessek 2 sene daha bekle.... 3. sene de gelmessek 4. seneye kadar dur 5. senedede gelmessek 6 senede çık yola gel..Artık 2 senede gelebilirmisin bilmem.... Anlıyacağın 8 - 10 sene yol lafı duymayız izmir mt de.....:queen::queen::queen::queen:

Hatta tarık ı da al..... :queen: Yanlız çıkma yola....Sana birde artçı verelim arkadan dökülenleri toplasın.....:queen::queen:

Abi bu arada resimler nerde?.....:silent::silent::silent:

Tamam sen önden git...Biz arkandan çıkıyoruz yola anca yetişiriz.....
1 seneye kadar gelmessek 2 sene daha bekle.... 3. sene de gelmessek 4. seneye kadar dur 5. senedede gelmessek 6 senede çık yola gel..Artık 2 senede gelebilirmisin bilmem.... Anlıyacağın 8 - 10 sene yol lafı duymayız izmir mt de.....:queen::queen::queen::queen:

Hatta tarık ı da al..... :queen: Yanlız çıkma yola....Sana birde artçı verelim arkadan dökülenleri toplasın.....:queen::queen:

Abi bu arada resimler nerde?.....:silent::silent::silent:

Evet resimler nerde :silent:

Vallaa arkadaşım çok iyi bakıyo bana ama sıkılırsa gelirim himalayalara.. :)

Farkettim zaati sorunca zekilik özelliğimi kaybetcem dedim ama dayanamadım sordum.. Hem kötü hem iyi demişsin naapıyım alınsammı alınmasammı tereddütte kaldım :queen::queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yawww hala oy atanlar var......:queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Oturun evde kardeşim...Her cuma her cuma nedir bu?..
Burhansefa, chatkut, duyulmaz, emin_arikoglu, gittardando, gürkay, hgunarbay, lodos, ozan150zc, PIERzig, rots

Oy atan biri daha.............:queen::queen::queen::queen:

Pardon iki kişi daha...:queen:

bu cuma neredeyiz çallı ( sakın himalayalar deme ) mısıra yola çık demesinler sonra :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar