cok guzel bı aksam gecırmısınız ben gelemedım resımlerı gordum herseyı anlatıyo zaten
Sosyete olmak kolay deil ahbap... Daha çok çalışman gerek :queen::queen::queen::queen:
her ne kadar sosyetenin cilalı kaldırımlarında adımız olmasada
her kahvede masamız
her kavgada yaramız
her karakolda kaydımız
her şehirde ismimiz
her güzel kızdada resmimiz vardır :cat:
Bu gün gelen siz değilmiydiniz?..... Yoksa yanlış mı gördük....:silent::silent::silent:
Bizde döndük.... Çok güzel geceydi ...Aktivite olarak çok verimli bir gece oldu..... Sanki spor salonundan çıktık..Acaip ter attık....:queen::queen::queen:
geçmiş olsun pınar şimdi okudum yinemi değnekleri aldın elinebenimde dayım merdivenden yuvarlanmak suretiyle 2. kattan 1. kata kısayoldan iniş yapmış beli çatlamış yatıyor
ale:
BAK ne yazıyor her güzel kızdada RESMİMİZ, güzel olmak lazım hak etmek için :mrgreen:esprili ve zeki olmak sonraki tercih sebebi :wiinkk:
resmi kaybettin amaesprili bölümü yakaladın SIRADAKİ :wiinkk:
BU arada geçmiş olsun bakamazlarsa seni oralarda söyle HİMALAYA larda bir arkadaşımın tapınağı var seni oraya yollayalım :rendeer:
neeee HİMALAYA mı vizontele vericisini dikecekleri yer değilmi orasıııı...:queen::queen:
Tamam sen önden git...Biz arkandan çıkıyoruz yola anca yetişiriz.....Neee haftaya HİMALAYA'laramı gidiyoruz :queen:
Tamam sen önden git...Biz arkandan çıkıyoruz yola anca yetişiriz.....
1 seneye kadar gelmessek 2 sene daha bekle.... 3. sene de gelmessek 4. seneye kadar dur 5. senedede gelmessek 6 senede çık yola gel..Artık 2 senede gelebilirmisin bilmem.... Anlıyacağın 8 - 10 sene yol lafı duymayız izmir mt de.....:queen::queen::queen::queen:
Hatta tarık ı da al..... :queen: Yanlız çıkma yola....Sana birde artçı verelim arkadan dökülenleri toplasın.....:queen::queen:
Abi bu arada resimler nerde?.....:silent::silent::silent:
Evet resimler nerde :silent:
resmi kaybettin amaesprili bölümü yakaladın SIRADAKİ :wiinkk:
BU arada geçmiş olsun bakamazlarsa seni oralarda söyle HİMALAYA larda bir arkadaşımın tapınağı var seni oraya yollayalım :rendeer:
Ben Bodrum a bi kez geldim bu yıl geldiğime geleceğime pişman oldumale:
İsmet inönü gibisin..İşine geleni duyuyon işine gelmeyeni duymuyon.....:queen::queen::queen: