- Konu Yazar
arkadaşlar bende geçen sene karadenize bir gezi yapmıştım. yardım olması babında linkini veriyorum.
http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/49951-3600-km-12-gun-ve-karadeniz.html
yalnız benim size nacizane tavsiyem çok kalabalık gitmeyin gideceksenizde grubu 5-6 kişilik takımlara bölün sorun çıkmasın.
bu yaz temmuzun 4 ünde bizde adanadan bir grup yola çıkacağız belki oralarda denk gelirse karşılaşırız. şimdiden yolunuz açık olsun.
kardeşim kesinlikle sana katılıyorum kalabalık düşünmüyoruz 6 en fazla 7 makina yeterli tavsiyen için teşekkürler ayrıca sizin gezinizde süper olmuş fotolara zevkle baktım inşallah oralarda karşılaşırız bir yerde buluşup tanışma fırsatı olur
eğer karadenize sivas yada kayseri uzeri geçecekseniz. tokatın yeşil ilçesi niksarda bekliyrum. bir fincan kahvemi içmeye beklerim musait olrsam bende katılırımm aranıza şimdiden iyi seyirler bana niksarda telefoncu apo derler..![]()
kardeşim rota çalışmalarını yapıyoruz eğer oradan geçersek mutlaka uğrarızbi kahveni içeriz:rendeer::rendeer::cat:
Son düzenleme: