Mt (izmir) 5000 Km Yol Yapmaya Hazırlanıyoruz

Mt (izmir) temmuz 5 te çıkıyoruz..hedef karadeniz

temmuz ayı içerisinde yapmak istediğimiz karadeni z turu için görüş ve düşüncelerinizi almak ve katılımcı arkadaşları bilgilendirmek için topik imizi erken açtık rota ve güzergahımızı ilerleyen günlerde bu topik te takip edilinebilecektir.. son sayfada ..rotamız yani güzergahımız bulunmaktadır...

Son düzenleme:
Arkadasım Dort Gozle Beklıcem Ben Ordudayım Gezı Baslayınca Bende Sıze Katırım Olmazmı Haaa Hem Boylesı Benım ıcnde ıyı Olur Sabırsızkla Beklıyorum ıyı Gunler

Son düzenleme:
ben bu yaz akdeniz düşünüyorum, Size hayırlı yolculuklar sağ sağlim gidip gelirsiniiz inş

şimdiden bişey demek güç arkadaslar
henüz erken değil mi ?

kardeşim erken topic açma amacımız zaten bilgilendirmek ve görüş almak rotayı belirlemek anlıcan hertürlü fikir alışverişi yapmak :cat:

hadi hayırlısı inşallah kazasız bellasız benim yerimede gez naci abim :rendeer:

eyvallah kardeşim birdahaki yaza sen bizi güneydoğuya götürücen ona göre kaytarmak yok :cat: muhabbetini yaptık :cat:

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,bizde ADANA MT olarak temmuzun ilk 2 haftası karadeniz düşünüyoruz.biz de sizin gibi hazırlık çalışmalarına ve mütalalara başladık.hadi hayırlısı bakalım.inşallah karşılaşır ve tanışırız.şimdiden yolunuz açık olsun.

arkadaşlar,bizde ADANA MT olarak temmuzun ilk 2 haftası karadeniz düşünüyoruz.biz de sizin gibi hazırlık çalışmalarına ve mütalalara başladık.hadi hayırlısı bakalım.inşallah karşılaşır ve tanışırız.şimdiden yolunuz açık olsun.

güzel bir tesadüf inşallah oralarda tanışıp görüşürüz sizede şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum:rendeer::rendeer::cat:

Mersin İl Temsilcisi

evet yaa, ben de o gezi sanmıştım....
hüceyn zaten atlamış olaya :queen:
benim durumum belli olmaz. ama en azından bir güneydoğu ve antalya arasında 1000-2000km lik bir gezi planım var. bakalım neler olacak. geçen sene geziden 1 hafta önce kaburgalarımı kırmıştım.

Gelın Arkadslar Gelın Yaaa Karadenızı Hele Fatsayı Gorun Hepınızı Eklıyorum Adana ızmır Butun ıller Gelsın Hatta Beklıyorum Gayet Guzel Bır Gezı Olacak Heyttt Be Karadenız Makınara Bogulacak :p

hayırdır insallah hayırdır insallah gelmeyi cok isterim zaten en buyuk isteklerimden biri ama poli,sten ehliyeti erken alabilcek arkadas varmı aramızda?

Temmuz ayı iş programıma göre bende katılmayı isterim...ama arazi ve proje işlerini stoklamam lazım:)

Gelın Arkadslar Gelın Yaaa Karadenızı Hele Fatsayı Gorun Hepınızı Eklıyorum Adana ızmır Butun ıller Gelsın Hatta Beklıyorum Gayet Guzel Bır Gezı Olacak Heyttt Be Karadenız Makınara Bogulacak :p

kardeşim benimde anne tarafım ordu lu halen orda evimiz var inşallah görüşürüz tanışırız:rendeer:

süper bi fikir naci abi gelmeyi çok isterim ama o zamanki para ve iş durumumuza göre değerleme yapıcaz cuma toplantıya gelirsen uzun uzun konuşuruz abi:cat:

buyrun, bekleriz... (Rize MT)

biz de bir arkadaşla yazın izmire gelip 2. el motor almak istiyoruz aslında.. belki bize rehberlik edersiniz. uzun yol tecrübem olsa beraber bile dönebilirdik..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar