yüzünü gören cennetlik valla...bekliyoruz bu sefer :rendeer:
Yanlız yüzünü mü???:salut:
Sarı sarı, lüle lüle saçlarını gören de cennetlik...:queen:
:rendeer::rendeer::rendeer:
yüzünü gören cennetlik valla...bekliyoruz bu sefer :rendeer:
Yanlız yüzünü mü???:salut:
Sarı sarı, lüle lüle saçlarını gören de cennetlik...:queen:
:rendeer::rendeer::rendeer:
ya ne soracam bu otelin ismi ne? topicde ben mi bulamadım mı yoksa?
ne yapacakasın otele gidip bakacakmısın:mrgreen:
yogun istek olursa ben de gelebilirim
gorusmek uzere....
her zaman bende 22 sine bilneiyorum ciddi ciddi
saça aldanma abi o belkide çoktan değişmiştir, kızıl kısacık saçlı olarak çıkabilir karşımıza:queen:...saçları unut yüzü unutma![]()
ya ne soracam bu otelin ismi ne? topicde ben mi bulamadım mı yoksa?
ne yapacakasın otele gidip bakacakmısın:mrgreen:
yogun istek olursa ben de gelebilirim
arkadaslar bu aralar bayagi bi yogunum bi ayılıp siteye bakamadım taa ki sayın müdürümüz moderatorumuz arayıp fırca atana kadar....
23 de gittardando ve sahin arkadasla bi yerlerde bulusup oraya gazlarız insallah...
gorusmek uzere....
yolu bu tarafa(Bodrum) dusen olursa beklerim...
bizde gitsekmi acaba :silent:
yok yok rahatsız etmeyelim :bounce: (kaşınan vaaaar :cherry![]()
Tuncer ya şu olcan'a söyle gelelim yaa..![]()
bizde gitsekmi acaba :silent:
yok yok rahatsız etmeyelim :bounce: (kaşınan vaaaar :cherry![]()
Otel çalışanlarıyla, müşterilerle meskun mahal sakini komşular hatta esnaf ile gerekli röpörtajlar yapıldı,
Değişik açılardan ve farklı ışık şiddetleri altında otel, plaj,deniz, fotoğraflara belgelendi,
Çet raporu irdelendi,
Deniz suyundan numune bile alındı....:queen:
Şimdilik veriler iyi görünüyor. Bulguları raporlarla birlikte yakında yayınlarım.:rendeer:
iyi gezmeler iyi eğlenceler
Sen olmazsan olmaz zaten kardeşim benim:wiinkk:
Lodos'um rahatsız etmekte ne demek yav....sizlerde gelirseniz tam şahane olur valla:cat: allah eğlenmek nasip etsin hep beraber ve birlikte...kaşınanı da kaşırsın hani...
Aaaa süpermişş bu kutlamaa.. Bütün eski ve yeni dostları görmek içinn..
MT-İZMİR ile Bu güzel dostluk ortamında daha nice seneleree... :rendeer:
bak kardeşim diğer kaşınanları bilemem ama seni kesin kaşıyacağım ben. gelmezseniz camınıza taş köpeğinize pancar aracınıza kesme şeker atarım. zeytinlerinizin içine de badem yerine habire kabuk doldururum:queen::queen:
ne diyorsunuz siz. lüksünüz var mı?
aferin araştırmacı kroscum benim:queen:
abicim hay yaşa. gel en iyisi sen ben arap şu akhisar manisa tayfasını iyice bir kaşıyalım. ben iskiye girişirim. gürkaya dokunmayalım ama onun yeri ayrı.
kankaaaa biliyorsun ki ben ve titrek her zaman emrinize amade. Biliyorsun ki kadrolu artçım her zaman sensindir.
Oluur...kaşıyalım da nasıl olcek bu iş? ben pek anlamam kaşıma seremonilerinden en iyisimi sen Arapla birlikte yap bu işi hem Arap 3 kişiye bedel:mrgreen:
abicim bunlar motorsuz tayfa zaten. Bunların yanından biz motorlarla geçsek biraz da vın vın yapsak 25 gün uyuyamazlar. artçıda almayalım bunları.:queen::queen::queen:
r:
r:
r: hoja basma damarıma damarımaaa :cherry::cherry:
artçılık çok zor bi durum, keyifli keyifli gaz açmak nerdeee, otur arkada yan yan etrafa bak olucak iş mi yafff:farao:![]()