MT İZMİR 3.ncü yıldönümü kutlamasına tüm MT davetlidir. 23-24 Ağustos 08 kuşadası

Umarım biz de orada oluruz.
Şimdiden çalışmalara başlamak lazım.... :)

sana standart ayarlarız ne demek:cat::rendeer:

:rendeer:sağolasın wallace...akdeniz düşünüyordum rotayı senin gibi.vazcaydım nedense topici görünce.

Bekleriz kardeşim:cat: gelmek isteyen başka kanka da vardır mutlaka oralarda bir yerde:wiinkk: karıştırın bakalım kıyıyı köseyi:mrgreen:

Sağolasın özer abi inşallah ve yüksek ihtimalle orada olacağım...Diğerlerinin o tarihte başka bir planları var sanırım:)ama biraz kurcalarım malum izmir grubu ağır grup...herkesle gelinmez

Son düzenleme:
:rendeer:sağolasın wallace...akdeniz düşünüyordum rotayı senin gibi.vazcaydım nedense topici görünce.

Sağolasın özer abi inşallah ve yüksek ihtimalle orada olacağım...Diğerlerinin o tarihte başka bir planları var sanırım:)ama biraz kurcalarım malum izmir grubu ağır grup...herkesle gelinmez
Haydaaa...bu da nereden çıktı şimdi Şahin biraderim:cyclopsan okumamış olayım .....MT ailesine mensup,sınıfına uygun sürücü belgesine sahip ve toplu sürüş bilgilerini gerektiren tecrübeye sahip herkes katılabilir bu şenliğe:)
Karıştır sen mutlaka birileri daha gelir.....mesela Marmaris'in hakimi Barış:wiinkk:
bakarsın sana eşlik eder ve bizede bir sürpriz olur demi yaaa...hade bakeem gararıştır orlara garik:mrgreen:

Umarım biz de orada oluruz.
Şimdiden çalışmalara başlamak lazım.... :)

Okram ve talukatı mutlaka orada olmalııı... mutklaka gelmelisiniz çünküüü orada telsiz enternet varmış :wiinkk:

İzinden dönmüş olacağımı tahmin ediyorum, bir aksilik olmadığı sürece sönmeyecek mumları üflemek için aranıza olmayı diliyorum. Ama tek şartım var: Arap Kadri'nin odası benim odadan en az 2 kat (alt veya üst, hatta mümkünse 2 bina) uzakta olmalı ki uyuyabileyim. :queen::queen::queen:

Hii.....
bunu unttuk yauu bu geceleyin plajdaki gibi horlarsa yandık külliyen:mrgreen:

Son düzenleme:
.......

Haydaaa...bu da nereden çıktı şimdi Şahin biraderim:cyclopsan okumamış olayım .....MT ailesine mensup,sınıfına uygun sürücü belgesine sahip ve toplu sürüş bilgilerini gerektiren tecrübeye sahip herkes katılabilir bu şenliğe:)
Karıştır sen mutlaka birileri daha gelir.....mesela Marmaris'in hakimi Barış:wiinkk:
bakarsın sana eşlik eder ve bizede bir sürpriz olur demi yaaa...hade bakeem gararıştır orlara garik:mrgreen:

[

ÖZer abi takılıyorum ya sen bana bakma sürc-ü lisan ettik şaka yapalım derken.Elimden geleni yaparım:cat:Bende gittardando ile gelmeyi istiyorum ama ayın 13 yada 14 ünde ege turuna çıkacağım dönüşte noktayı koymayı düşünüyorum bu toplantı ile.Ben onunla pm leşirim:)

Zeytinli rock feest aslında bişey değil arap sen buraya yakışırsın. Havranlı arkadaşlar alınmasın sadece. Onlarıda bekliyoruz . Bu bizim yaş günümüz gelemezsen çok şey kaçırmış olursun, ve pişman olursun benden söylemesi

havranlı arkadaşlar izmir mt'nin 3. yaş gününü kutlar, dostlar neredeyse muhabbetin orada olduğunu ve mekanın orası olduğunu kabul eder, rahmi ustam.

Son düzenleme:
sayın özer abicim mustafa nında katkısı çok oldu yer konusunda beraberdik kendi adıma bende çok teşekür ederim mustafaya fikrimiz bir olduğu için ve sizleri memnun etmişsek inşallah ne mutlu bize inşallahta gözel olur beyenirsiniz ve sizin gibi gözel dostlara mahçup olmayız saygılarımla :rendeer:

kardeşim öncelikle yeni motorun hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız.rüzgarın herzamanki gibi bol olsun.iyi bir gezi olacaga benziyor.ya nasip diyelim:cat:

kardeşim öncelikle yeni motorun hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız.rüzgarın herzamanki gibi bol olsun.iyi bir gezi olacaga benziyor.ya nasip diyelim:cat:

oğuz abicim çok sağol oğuz abicim geziden ziyade izmir mt nin yaş gönü olacak ve güzel bir kutlama olur inşallah sizlerin sayesinde :rendeer:bütün dostlar birleşelim :cat:...ayrımız gayrımız yoktur hepimiz biriz saygılar :rendeer:

ilk mesajda ihtimalli bi katılım isteği sezdiğimden sadece içimden inşallah olur diye bi düşünce geçti

ee ikinci msjda bayaa bi ifade sağlamlaşması anlaşılıyo , geliyosun demek, harika :flower:

dediğin gibi şahinide al gel (doğru anlamışsın:) onun referansı sağlam ),
gitarsız yıldönümümü olur, sezonun ortasında hasret giderme molası olur hemde senin için.

3 saatmi desem, 3 günmü desem, üç vakte kadar artık kesinleşmiş listeyi oluşturmaya başlarız hem.

E o zaman biz de malum tarihi ve listeyi bekliyoruz 3 vakte kadar:rendeer:
gittardando haberleşelim ben şu anda ekincikte ikamet ediyorum malum askerlik stresi atıyorum.bir şey kalmadı yol ikimizede iyi gelir hala marmaristeysn bir ara haberleşir buluşuruz.Grup sürüşşüne ihtiyacımız yok....22 sinde çıkalım biz hatta:cherry:anca gideriz geze geze

Kardeşim ben barlar sokağında çalışıyorum... Tarzım sana pek uymaz sanırım, ben Türkü yapıyorum bu sezon, ama mutlaka beklerim...
sana standart ayarlarız ne demek:cat::rendeer:

:cat::cat:

ÖZer abi takılıyorum ya sen bana bakma sürc-ü lisan ettik şaka yapalım derken.Elimden geleni yaparım:cat:Bende gittardando ile gelmeyi istiyorum ama ayın 13 yada 14 ünde ege turuna çıkacağım dönüşte noktayı koymayı düşünüyorum bu toplantı ile.Ben onunla pm leşirim:)

MSN'e ekledim, haberleşiriz...

YENİ YAŞINIZ HAYIRLI OLSUNNN... ARANIZDA OLMAK İSTERİM.. İNŞ ESKİ SİMALARDA GELİR... YAZDIĞINIZ GİBİ 2005 DE BAŞLADI BU TOPLULUK..

ÖZELLİKLE YIL DÖNÜMÜME GELİCEĞİM Kİ 2005 DE HER HAFTA BİR ARAYA GELME FIRSATI BULDUĞUM DOSTLARIMI TEKRAR GÖREBİLEYİMM.... :wiinkk: :rendeer:

Son düzenleme:
YENİ YAŞINIZ HAYIRLI OLSUNNN... ARANIZDA OLMAK İSTERİM.. İNŞ ESKİ SİMALARDA GELİR... YAZDIĞINIZ GİBİ 2005 DE BAŞLADI BU TOPLULUK..

ÖZELLİKLE YIL DÖNÜNÜME GELİCEĞİM Kİ 2005 DE HER HAFTA BİR ARAYA GELME FIRSATI BULDUĞUM DOSTLARIMI TEKRAR GÖREBİLEYİMM.... :wiinkk: :rendeer:

sende kimsin ha:silent:

kendini tanıt önceeee:queen::queen::queen:

Olmadı şimdiii, nasıl tanımazsın vfr bahti yi???? küstüm sana, o gece senle kadeh tokuşturmucammm... 1 yıl boyunca toplantıya katılmadım die çaylak yerine konuluyoruz... :pr: :queen: tmm biraz da suç bende.. unutmak bukadar kolaymı yaf...

Olmadı şimdiii, nasıl tanımazsın vfr bahti yi???? küstüm sana, o gece senle kadeh tokuşturmucammm... 1 yıl boyunca toplantıya katılmadım die çaylak yerine konuluyoruz... :pr: :queen: tmm biraz da suç bende.. unutmak bukadar kolaymı yaf...

hımm
vede

HIMMMMM:silent::silent:

hatırlamak azcık zor ama
bi 70lik YEŞİL EFE eşliğinde çok kolay olur yaw
:queen::queen::queen:

oğuz abicim çok sağol oğuz abicim geziden ziyade izmir mt nin yaş gönü olacak ve güzel bir kutlama olur inşallah sizlerin sayesinde :rendeer:bütün dostlar birleşelim :cat:...ayrımız gayrımız yoktur hepimiz biriz saygılar :rendeer:

koca mesajda sadece 1 kelime sana özgü, mesaj yazma özgünlüğünü kaybedip bütün kelimeleri doğru yazmaya başladın ama hiç yakışmıyo sana biz eski cesi mesajlarını istiyoruz :queen:

ÖZELLİKLE YIL DÖNÜMÜME GELİCEĞİM Kİ 2005 DE HER HAFTA BİR ARAYA GELME FIRSATI BULDUĞUM DOSTLARIMI TEKRAR GÖREBİLEYİMM.... :wiinkk: :rendeer:

kardeşim hata sende koca yıl 3 toplantıya katılırsan böyle kendini tanıt derler :queen: ne yaptın vfr'yi varmı gelişme?

chatkut hatanın büyük çoğunluğu benim, fakat tanıt diende beni çok ii tanıyan biri olunca çok üzüldüm yaaaff... bi an dünya yıkıldı başıma .. :silent:

imkan varda gelemiyom zannedecek millett.. fırsat bulsam 2005 2006 yıllarındaki gibi her hafta katılmazsam adım bahtiyar olmasın... (gelişmeler var tabii, oyüzden sabırsızlanıyorum geziler için...)

E o zaman biz de malum tarihi ve listeyi bekliyoruz 3 vakte kadar:rendeer:

Kardeşim ben barlar sokağında çalışıyorum... Tarzım sana pek uymaz sanırım, ben Türkü yapıyorum bu sezon, ama mutlaka beklerim...

:cat::cat:

MSN'e ekledim, haberleşiriz...

Boşver bende 80-90 pop yapıyorum zaten...Modamız geçiyor galiba.Pazartesi marmariste olacağım bi iş için imkan olursa haberleşiriz msnden

Eger islerimde bir aksilik cıkmaz ve sizin icin bir mahsuru olmazsa, ben de gelmek istiyorum. :queen:

Aaaa süpermişş bu kutlamaa.. Bütün eski ve yeni dostları görmek içinn..
Ne zamandır toplantılara katılamıyordumm barii bu MT-İZMİR'in 3.yıl dönümü bi vesile olsunn...
Kısmetsee yıldönümünde görüşmek üzeree..
MT-İZMİR ile Bu güzel dostluk ortamında daha nice seneleree... :rendeer:

Aaaa süpermişş bu kutlamaa.. Bütün eski ve yeni dostları görmek içinn..
Ne zamandır toplantılara katılamıyordumm barii bu MT-İZMİR'in 3.yıl dönümü bi vesile olsunn...
Kısmetsee yıldönümünde görüşmek üzeree..
MT-İZMİR ile Bu güzel dostluk ortamında daha nice seneleree... :rendeer:

yüzünü gören cennetlik valla...bekliyoruz bu sefer :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar