sana standart ayarlarız ne demek:cat::rendeer:
Bekleriz kardeşim:cat: gelmek isteyen başka kanka da vardır mutlaka oralarda bir yerde:wiinkk: karıştırın bakalım kıyıyı köseyi:mrgreen:
Haydaaa...bu da nereden çıktı şimdi Şahin biraderim:cyclopsan okumamış olayım .....MT ailesine mensup,sınıfına uygun sürücü belgesine sahip ve toplu sürüş bilgilerini gerektiren tecrübeye sahip herkes katılabilir bu şenliğe:rendeer:sağolasın wallace...akdeniz düşünüyordum rotayı senin gibi.vazcaydım nedense topici görünce.
Sağolasın özer abi inşallah ve yüksek ihtimalle orada olacağım...Diğerlerinin o tarihte başka bir planları var sanırımama biraz kurcalarım malum izmir grubu ağır grup...herkesle gelinmez
Umarım biz de orada oluruz.
Şimdiden çalışmalara başlamak lazım....![]()
İzinden dönmüş olacağımı tahmin ediyorum, bir aksilik olmadığı sürece sönmeyecek mumları üflemek için aranıza olmayı diliyorum. Ama tek şartım var: Arap Kadri'nin odası benim odadan en az 2 kat (alt veya üst, hatta mümkünse 2 bina) uzakta olmalı ki uyuyabileyim. :queen::queen::queen:
Haydaaa...bu da nereden çıktı şimdi Şahin biraderim:cyclopsan okumamış olayım .....MT ailesine mensup,sınıfına uygun sürücü belgesine sahip ve toplu sürüş bilgilerini gerektiren tecrübeye sahip herkes katılabilir bu şenliğe
Karıştır sen mutlaka birileri daha gelir.....mesela Marmaris'in hakimi Barış:wiinkk:
bakarsın sana eşlik eder ve bizede bir sürpriz olur demi yaaa...hade bakeem gararıştır orlara garik:mrgreen:
[
Zeytinli rock feest aslında bişey değil arap sen buraya yakışırsın. Havranlı arkadaşlar alınmasın sadece. Onlarıda bekliyoruz . Bu bizim yaş günümüz gelemezsen çok şey kaçırmış olursun, ve pişman olursun benden söylemesi
sayın özer abicim mustafa nında katkısı çok oldu yer konusunda beraberdik kendi adıma bende çok teşekür ederim mustafaya fikrimiz bir olduğu için ve sizleri memnun etmişsek inşallah ne mutlu bize inşallahta gözel olur beyenirsiniz ve sizin gibi gözel dostlara mahçup olmayız saygılarımla :rendeer:
havranlı arkadaşlar izmir mt'nin 3. yaş gününü kutlar, dostlar neredeyse muhabbetin orada olduğunu ve mekanın orası olduğunu kabul eder, rahmi ustam.
kardeşim öncelikle yeni motorun hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız.rüzgarın herzamanki gibi bol olsun.iyi bir gezi olacaga benziyor.ya nasip diyelim:cat:
ilk mesajda ihtimalli bi katılım isteği sezdiğimden sadece içimden inşallah olur diye bi düşünce geçti
ee ikinci msjda bayaa bi ifade sağlamlaşması anlaşılıyo , geliyosun demek, harika :flower:
dediğin gibi şahinide al gel (doğru anlamışsınonun referansı sağlam ),
gitarsız yıldönümümü olur, sezonun ortasında hasret giderme molası olur hemde senin için.
3 saatmi desem, 3 günmü desem, üç vakte kadar artık kesinleşmiş listeyi oluşturmaya başlarız hem.
gittardando haberleşelim ben şu anda ekincikte ikamet ediyorum malum askerlik stresi atıyorum.bir şey kalmadı yol ikimizede iyi gelir hala marmaristeysn bir ara haberleşir buluşuruz.Grup sürüşşüne ihtiyacımız yok....22 sinde çıkalım biz hatta:cherry:anca gideriz geze geze
sana standart ayarlarız ne demek:cat::rendeer:
ÖZer abi takılıyorum ya sen bana bakma sürc-ü lisan ettik şaka yapalım derken.Elimden geleni yaparım:cat:Bende gittardando ile gelmeyi istiyorum ama ayın 13 yada 14 ünde ege turuna çıkacağım dönüşte noktayı koymayı düşünüyorum bu toplantı ile.Ben onunla pm leşirim![]()
ooo ibrahim hocam saygılar selamlar. tüm havran motor dostlarına kocaman sevgiler:rendeer:
YENİ YAŞINIZ HAYIRLI OLSUNNN... ARANIZDA OLMAK İSTERİM.. İNŞ ESKİ SİMALARDA GELİR... YAZDIĞINIZ GİBİ 2005 DE BAŞLADI BU TOPLULUK..
ÖZELLİKLE YIL DÖNÜNÜME GELİCEĞİM Kİ 2005 DE HER HAFTA BİR ARAYA GELME FIRSATI BULDUĞUM DOSTLARIMI TEKRAR GÖREBİLEYİMM.... :wiinkk: :rendeer:
Olmadı şimdiii, nasıl tanımazsın vfr bahti yi???? küstüm sana, o gece senle kadeh tokuşturmucammm... 1 yıl boyunca toplantıya katılmadım die çaylak yerine konuluyoruz...r: :queen: tmm biraz da suç bende.. unutmak bukadar kolaymı yaf...
oğuz abicim çok sağol oğuz abicim geziden ziyade izmir mt nin yaş gönü olacak ve güzel bir kutlama olur inşallah sizlerin sayesinde :rendeer:bütün dostlar birleşelim :cat:...ayrımız gayrımız yoktur hepimiz biriz saygılar :rendeer:
YENİ YAŞINIZ HAYIRLI OLSUNNN... ARANIZDA OLMAK İSTERİM.. İNŞ ESKİ SİMALARDA GELİR... YAZDIĞINIZ GİBİ 2005 DE BAŞLADI BU TOPLULUK..
ÖZELLİKLE YIL DÖNÜMÜME GELİCEĞİM Kİ 2005 DE HER HAFTA BİR ARAYA GELME FIRSATI BULDUĞUM DOSTLARIMI TEKRAR GÖREBİLEYİMM.... :wiinkk: :rendeer:
E o zaman biz de malum tarihi ve listeyi bekliyoruz 3 vakte kadar:rendeer:
Kardeşim ben barlar sokağında çalışıyorum... Tarzım sana pek uymaz sanırım, ben Türkü yapıyorum bu sezon, ama mutlaka beklerim...
:cat::cat:
MSN'e ekledim, haberleşiriz...
Aaaa süpermişş bu kutlamaa.. Bütün eski ve yeni dostları görmek içinn..
Ne zamandır toplantılara katılamıyordumm barii bu MT-İZMİR'in 3.yıl dönümü bi vesile olsunn...
Kısmetsee yıldönümünde görüşmek üzeree..
MT-İZMİR ile Bu güzel dostluk ortamında daha nice seneleree... :rendeer: