MT İZMİR 3.ncü yıldönümü kutlamasına tüm MT davetlidir. 23-24 Ağustos 08 kuşadası

Yanlız yüzünü mü???:salut:
Sarı sarı, lüle lüle saçlarını gören de cennetlik...:queen:
:rendeer::rendeer::rendeer:

saça aldanma abi o belkide çoktan değişmiştir, kızıl kısacık saçlı olarak çıkabilir karşımıza:queen:...saçları unut yüzü unutma:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
izmir Mt oncelıkle 3. yılınızı kutluyorum gecen ay motorumla çıktığım ege turunda izmire uğradım ve hatta üsküdar çay bahcesıne bile gittim ama hiç birinizi goremedım size bol eylenceler diliyorum gorusmek uzere.

ya ne soracam bu otelin ismi ne? topicde ben mi bulamadım mı yoksa?

Son düzenleme:
yogun istek olursa ben de gelebilirim:)

arkadaslar bu aralar bayagi bi yogunum bi ayılıp siteye bakamadım taa ki sayın müdürümüz moderatorumuz arayıp fırca atana kadar....

23 de gittardando ve sahin arkadasla bi yerlerde bulusup oraya gazlarız insallah...

gorusmek uzere....

yolu bu tarafa(Bodrum) dusen olursa beklerim...

ne yapacakasın otele gidip bakacakmısın:mrgreen:

yok abicim mesela arayanlar oluyor hangi otel diye söyleyemedim. sonra haberleşiriz dedim.

gorusmek uzere....

kanka sensiz bir kutlama heleki 3.yaş günü kutlaması düşünülebilir mi? ne bahanen ne şansın var gelmemek için. gelmezsen sana yapacağımı bilirsin sen

her zaman bende 22 sine bilneiyorum ciddi ciddi

bilen bakalım:queen:

bizde gitsekmi acaba :silent:
yok yok rahatsız etmeyelim :bounce: (kaşınan vaaaar :cherry:)

saça aldanma abi o belkide çoktan değişmiştir, kızıl kısacık saçlı olarak çıkabilir karşımıza:queen:...saçları unut yüzü unutma:p

Sen delimisin, oraları aştık.
Artık retina taraması yapıyoruz...:pr::pr::pr:

ya ne soracam bu otelin ismi ne? topicde ben mi bulamadım mı yoksa?

Hayret bişeysin...
Fotolar var ya....

ne yapacakasın otele gidip bakacakmısın:mrgreen:

Nerden bildin? :queen:

Gerçi bütün sahilboyundaki otelleri, fotoğraftakiyle karşılaştırmak biraz vakit alıyormuş...:bounce:

Ama olacak o kadar.
Otel çalışanlarıyla, müşterilerle meskun mahal sakini komşular hatta esnaf ile gerekli röpörtajlar yapıldı,
Değişik açılardan ve farklı ışık şiddetleri altında otel, plaj,deniz, fotoğraflara belgelendi,
Çet raporu irdelendi,
Deniz suyundan numune bile alındı....:queen:

Şimdilik veriler iyi görünüyor. Bulguları raporlarla birlikte yakında yayınlarım.:rendeer:

arkadaslar bu aralar bayagi bi yogunum bi ayılıp siteye bakamadım taa ki sayın müdürümüz moderatorumuz arayıp fırca atana kadar....

23 de gittardando ve sahin arkadasla bi yerlerde bulusup oraya gazlarız insallah...

gorusmek uzere....

yolu bu tarafa(Bodrum) dusen olursa beklerim...

Sen olmazsan olmaz zaten kardeşim benim:wiinkk:

Lodos'um rahatsız etmekte ne demek yav....sizlerde gelirseniz tam şahane olur valla:cat: allah eğlenmek nasip etsin hep beraber ve birlikte...kaşınanı da kaşırsın hani...

Tuncer ya şu olcan'a söyle gelelim yaa..:)

KONU DIŞI:
Tuğçe sen Rumeli Hisar'ın ne tarafında ikamet etmektesin?
Kilisenin hemen üst kısmında çok sevdiğim bir ağabeyim ( ailesiyle ) oturmakta...yaklaşık 11 yıllığına da olsa ben de eski bir Yeniköy'lüyüm:mrgreen:

Son düzenleme:

bak kardeşim diğer kaşınanları bilemem ama seni kesin kaşıyacağım ben. gelmezseniz camınıza taş köpeğinize pancar aracınıza kesme şeker atarım. zeytinlerinizin içine de badem yerine habire kabuk doldururum:queen::queen:

ne diyorsunuz siz. lüksünüz var mı?

Otel çalışanlarıyla, müşterilerle meskun mahal sakini komşular hatta esnaf ile gerekli röpörtajlar yapıldı,
Değişik açılardan ve farklı ışık şiddetleri altında otel, plaj,deniz, fotoğraflara belgelendi,
Çet raporu irdelendi,
Deniz suyundan numune bile alındı....:queen:

Şimdilik veriler iyi görünüyor. Bulguları raporlarla birlikte yakında yayınlarım.:rendeer:

aferin araştırmacı kroscum benim:queen:

iyi gezmeler iyi eğlenceler

Sen olmazsan olmaz zaten kardeşim benim:wiinkk:

Lodos'um rahatsız etmekte ne demek yav....sizlerde gelirseniz tam şahane olur valla:cat: allah eğlenmek nasip etsin hep beraber ve birlikte...kaşınanı da kaşırsın hani...

abicim hay yaşa. gel en iyisi sen ben arap şu akhisar manisa tayfasını iyice bir kaşıyalım. ben iskiye girişirim. gürkaya dokunmayalım ama onun yeri ayrı.

Aaaa süpermişş bu kutlamaa.. Bütün eski ve yeni dostları görmek içinn..

MT-İZMİR ile Bu güzel dostluk ortamında daha nice seneleree... :rendeer:

kankaaaa ben ve titrek her zaman emrinize amadeyiz. Biliyorsun ki kadrolu artçım her zaman sensindir.

Son düzenleme:
bak kardeşim diğer kaşınanları bilemem ama seni kesin kaşıyacağım ben. gelmezseniz camınıza taş köpeğinize pancar aracınıza kesme şeker atarım. zeytinlerinizin içine de badem yerine habire kabuk doldururum:queen::queen:

ne diyorsunuz siz. lüksünüz var mı?

aferin araştırmacı kroscum benim:queen:

abicim hay yaşa. gel en iyisi sen ben arap şu akhisar manisa tayfasını iyice bir kaşıyalım. ben iskiye girişirim. gürkaya dokunmayalım ama onun yeri ayrı.

kankaaaa biliyorsun ki ben ve titrek her zaman emrinize amade. Biliyorsun ki kadrolu artçım her zaman sensindir.

Oluur...kaşıyalım da nasıl olcek bu iş? ben pek anlamam kaşıma seremonilerinden en iyisimi sen Arapla birlikte yap bu işi hem Arap 3 kişiye bedel:mrgreen:

Oluur...kaşıyalım da nasıl olcek bu iş? ben pek anlamam kaşıma seremonilerinden en iyisimi sen Arapla birlikte yap bu işi hem Arap 3 kişiye bedel:mrgreen:

abicim bunlar motorsuz tayfa zaten. Lodos desen egsoz duydumu ağlar, iski desen race tulumu ile bisiklete biner, gürkay gene iş güçte ona bişey diyemem. Bunların yanından biz motorlarla geçsek biraz da vın vın yapsak 25 gün uyuyamazlar. artçıda almayalım bunları.
birde bunlaraotelde ellettirmeyelim motosikletlerimizi iyice sinir olsunlar. sonra zaten kendi kendilerine kaşınırlarda dövünürlerde:queen::queen::queen:

Herkes için güzel ve eğlenceli olacağa benziyo keşke 1 hafta erken olsaydı gerçi daha motorumu alamadım ama bişeyler ayarlardık sanırım ... Hepinize şimdiden bol eğlenceler ve 23 üne dek sabırla beklemeler ...

abicim bunlar motorsuz tayfa zaten. Bunların yanından biz motorlarla geçsek biraz da vın vın yapsak 25 gün uyuyamazlar. artçıda almayalım bunları.:queen::queen::queen:

:pr::pr::pr: hoja basma damarıma damarımaaa :cherry::cherry:

artçılık çok zor bi durum, keyifli keyifli gaz açmak nerdeee, otur arkada yan yan etrafa bak olucak iş mi yafff:farao::p

:pr::pr::pr: hoja basma damarıma damarımaaa :cherry::cherry:

artçılık çok zor bi durum, keyifli keyifli gaz açmak nerdeee, otur arkada yan yan etrafa bak olucak iş mi yafff:farao::p

en azından sen artçı olabiliyorsun. Bu manisalıların artık o lüksü de yok:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar