MT[İzmir] 3 Mayıs Çarşamba Toplantısı ( EKO ) dayız

Ne oldu? Öte yakanın sesi soluğu çıkmıyo????
Fırtına öncesi sessizlikmidir? nedir???
Bu akşam da dev ekranda Miss Turkey mi takip ediliyo yoksa???:p
Sevgili Vallace, fotolar için teşekkürler.:rendeer:
Anlaşılan bu haftaki maç; Eko Pab sahasında Beşiktaş Fenerbahçe karmasıyla MT [İZMİR] arasında olucak. ::coool::
Kimin kazanacağını göreceğiz. Kupa, gezilerde asfalt üstünde verilecek.::igne::
:wiinkk:

Abi biz bile kendi programımıza yetişemiyoruz. Sor bakalım bu akşam ne yapıcaz vallah billah belli değil. Yoksa ne toplanması, ne film izlemesi, ne nfs underground turnuvası yapması, yok öyle şeyler. Yaparmıyız hiç. Çok ayıp :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
moto GP fifa 2006 çilingir sofrası ve canlı müzik ve efekt yayınlarını unutmuşun kanka :)

ya o akşam makina da yeniydi. siftahı sizle yaptık. e çeken de amatör alışacağız yani birbirimize. acemiliğimize geldi. makinada bir sürü ayar var ama ben daha inceleme ve anlama aşamasındayım. daha sonraki footolar daha da güzel çıkar inşallah. gruptaki fenerlilere de sadece gülüyorum. kupa bizim arkadaşlar. maçtan sonra isterseniz motorlarla tur atalım. kim kazanırsa onların bayraklarını takalım motorlara. ben de bir sürü BJK bayrağı vr isteyen FB li dostların motorlarına seve seve asarım. hemde üstelik bir de öyle fotolarım, cemi cümleye de gösteririm.:queen:

murat abicim maçtan sonra buluşuruz seninle bendede fenerbahçe bayrağı çok

Magico_SortE' Alıntı:
hesaplar EgeKnn den ise ben ne var ne yok köşeye atıverem gelem yahu :bounce:

skyrider tekrar geçmş olsun kardeş.herkezin aklı sende dün akşam seni konuştuk kulakların çınlamıştır.bizide haberdar ediver :rendeer:

serref artık tüm yunuslar seni tanıyor nasıl bir his bu ünlü oldun yaşa ii mi :mrgreen:
sagol kardesımallah razı olsun yarın bellı olucak kesın haberlerım kendınıze ıyı bakın

maniaclee' Alıntı:
bende gelirim diecem olmayacak benim durumum malum 12 saat motor üstünde oturduktan :queen: sonra pek yürümeye mecalim kalmıyo ama sırf sizin hatrınıza birşeyler yapmaya çalışacağımm::tutkuy::
bu arada skyraider (tarık) kankam umarım ciddi bi şeyin yoktur... fazla büyütme gözünde ben yaptığım 10 kazanın sadece birinde hastahaneye gittim o da hemşireleri çok met etmişlerdi :cat:
kanka sana 10uncuda hemsıre denk gelmıs bıze oda dek gelmez (ıstemem zaten ben boyle ıyıyım) carsamba bı aksılık olmassa dedıgım gıbı yarın bellı olucak doktor ne dıcek bakalım optum kankam :pale: :queen:

Son düzenleme:
ya ilk kez bu hafta katılabılcektım toplantıya onuda carsambaya almıssınız gelemıyom yıne sadece toplantı ıcın aydından gelecektım ama nese bakalım yaza artık ınsallah ama aydın gececegınız gezınız olursa burdan beraber devam edecez ona gore sevgıler herkese

ya abi benı ınatla o grubun ıcıne yazmıcan sanırım ama katılamıyom ıste ılk defa bu hafta sonu gelecektım ama olmadı carsambaya alınmıs toplantı neyse cann saolsun sevgıler

Son düzenleme:
Sevgili arkadaşlar,
MT[İZMİR] dün akşam yine bol katılımlı bir toplantıya imza attı.
Toplantıya katılabilmek için fedakarlıkta bulunan tüm arkadaşlara teşekkürler:rendeer:
Trafik patlamasına yakalanmama açısından masadan erken kalkmak zorunda kalan arkadaşlara, Sokemon'un da kahramanca; üstünde Fenerbahça formasıyla
maç sonrası toplantıya dahil olduğunu bildir, toplantıyı ekenler listesinden çıkarılmasını talep ederim :wiinkk:
Toplantıya katılan Akrep'in gözünü bantsız, pırıl pırıl bakışlarla görebilmek, ve Sky Rider arkadaşımızın neşesine kavuşmuş, herzamanki gibi hop oturur hop kalkar durumda görmek,
mutluluğumuzu pekiştiren olayların başında oldu. Tekrar geçmiş olsun arkadaşlar.
Hafta sonu Kuşadası'nda görüşmek üzere.........:rendeer:

haberini aldım sokemon bizden sonra gelmiş.....

bende katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim güzel bir toplantıydı iyi bir aile olduk herkese selamlar...

EgeKnn' Alıntı:
haberini aldım sokemon bizden sonra gelmiş.....

bende katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim güzel bir toplantıydı iyi bir aile olduk herkese selamlar...
Ailenin babası sendin ama yine de içtiğim biranın parasını ben ödedim.:salut:
Nasıl olcak bu işşş:p

Acık siz bana bakın nolcek :p bidahakine rakı ısmarların

Bana da bira 4 lira dedi, benden 5 lira aldılar. Bu iş böyle olmaz. Bu nasıl organizasyon. Ben kendi grubumu kurmaya karar verdim yine, ismi de MT[derin] olsun. Söz veriyorum bir daha biraya para vermek yok. :p

:mrgreen: yalancı peluş senden az bile almışlar hehe

valla herkez 4 ytl verdi sen den 5 ytl bilerek aldırdık hesapta açık çıkmasın en son kalan arkadaşımız açığı kapamak için eziyet çekmesin diye :cherry:

Not: beleş bira varsa işin ucunda kur sen o gurubu üye olurum ben sözzz :p

Tamam ama herkes motoruna Türk bayrağı yerine Efes Pilsen bayrağı asacak :mrgreen:

(Kuvva ile Aakrep dahil)

derin' Alıntı:
Tamam ama herkes motoruna Türk bayrağı yerine Efes Pilsen bayrağı asacak :mrgreen:

(Kuvva ile Aakrep dahil)

derin cim efes pilsen bana ömür boyu bedava bira verecek yinede türk bayrağı yerine başka bayrak dalgalanamaz benim motorumda.
ama yinede senin hatırın için ısmarladığın biraları sırf seni kırmamak için içerim, :cherry: biliyorsun bira önemli değil::cheeeeer

Sokemon u ayrıca takdir ettim. maçtan sonra fener formasıyla toplantıya katılması dışında giderkende o trafikte motoruna iki adet fenerbahçe balonu bağladı ve yola öyle çıktı. acaba mesaj mı vermek istedi (fener balonmuş vs vs gibi) onu anlamadım:queen: gözlerim şerefi ve diğer fb lileride aradı ama kimse yoktu.

kuvva' Alıntı:
derin cim efes pilsen bana ömür boyu bedava bira verecek yinede türk bayrağı yerine başka bayrak dalgalanamaz benim motorumda.
ama yinede senin hatırın için ısmarladığın biraları sırf seni kırmamak için içerim, :cherry: biliyorsun bira önemli değil::cheeeeer

::sefereee ::cheeeeer ::bira01:: ....::stretche

okram' Alıntı:
Sevgili arkadaşlar,
MT[İZMİR] dün akşam yine bol katılımlı bir toplantıya imza attı.
Toplantıya katılabilmek için fedakarlıkta bulunan tüm arkadaşlara teşekkürler:rendeer:
Trafik patlamasına yakalanmama açısından masadan erken kalkmak zorunda kalan arkadaşlara, Sokemon'un da kahramanca; üstünde Fenerbahça formasıyla
maç sonrası toplantıya dahil olduğunu bildir, toplantıyı ekenler listesinden çıkarılmasını talep ederim :wiinkk:
Toplantıya katılan Akrep'in gözünü bantsız, pırıl pırıl bakışlarla görebilmek, ve Sky Rider arkadaşımızın neşesine kavuşmuş, herzamanki gibi hop oturur hop kalkar durumda görmek,
mutluluğumuzu pekiştiren olayların başında oldu. Tekrar geçmiş olsun arkadaşlar.
Hafta sonu Kuşadası'nda görüşmek üzere.........:rendeer:

İyi dileklerin için çok teşekkür ederim Marco..her zaman ki gibi nazik ve incesin. görüşmek üzere..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar