fotograflar harikaaa gene güzel eglenmişsiniz izmir :cat:[/QUOTE
izmire hayat geldi neşe geldi tabi yaz geldi ama çağla gelmedi:mrgreen::cat:
fotograflar harikaaa gene güzel eglenmişsiniz izmir :cat:[/QUOTE
nur resimler için çok teşekkürler...topiği hareketlendirmişsin:mrgreen: sende olmasan resimsiz kuru kuru geçecekmiş toplantı topiği:cat:rica ederim..resimler güzel çıkmış baya..:cat:
erman sizde kaçıyonuz erkenden yaw, tammuhabbet koyulaşıyo siz kaçıyonuz:queen:biz de katıldık toplantıya neden bizim fotomuz yok.nur alcağın olsun biz gittikten sonra başladın demi foto çekmeye:salut::salut:
KUSURA KALMAYIN ÇOK ERKEN GELDİM 30 DAKİKA KADAR KALABİLDİM.YİNEDE HİÇ GELMEMEKTEN İYİDİR:cat:
arayı açmayın, cumaları müsaitsiniz...bekliyoruz bütün toplantılara:cat:Merhaba, ben de çok hoş vakit geçirdiğimizi belirtmek isterim. Umarim bir sure sonra, sadece ara-ara toplantılarınıza katılabilmek yerine gezilerinizde de sizlerle birlikte olabiliriz.Fotoğraflarda yer almak ta guzeldi, teşekkür ederiz. Ellerinize sağlık...
sen biraz daha devamsızlık yaparsan herkes gözüne değişik gelemeye başlayacak:queen:ya bahtiyar ama gözüme değişik geldi![]()
Ebru fazerı alıp kaçtınmı naptın Tarık'ı göremedim![]()
fotolar güzel.
Nur bu işi bilio![]()
Bende sizleri tanıdığıma memnun oldum. Bundan sonraki etkinliklerde de misafire yeriniz olduğu sürece görüşmek dileğiyle![]()
sizleri tekrar gürdüğümüze sevindim kardeşim bahtiyarıda özlemiştik uzun zaman olmuştu gürüşmeyeli ayağınıza sağlıkher zaman bekleriz:cat:
arayı açmayın, cumaları müsaitsiniz...bekliyoruz bütün toplantılara:cat:
sen biraz daha devamsızlık yaparsan herkes gözüne değişik gelemeye başlayacak:queen: