[MT-İZMİR] 29 mayıs Çayır Çimen Toplantısı

rica ederim..:p resimler güzel çıkmış baya..:cat:
nur resimler için çok teşekkürler...topiği hareketlendirmişsin:mrgreen: sende olmasan resimsiz kuru kuru geçecekmiş toplantı topiği:cat:

biz de katıldık toplantıya neden bizim fotomuz yok.nur alcağın olsun biz gittikten sonra başladın demi foto çekmeye:salut::salut:
erman sizde kaçıyonuz erkenden yaw, tammuhabbet koyulaşıyo siz kaçıyonuz:queen:
KUSURA KALMAYIN ÇOK ERKEN GELDİM 30 DAKİKA KADAR KALABİLDİM.YİNEDE HİÇ GELMEMEKTEN İYİDİR:cat:

son anda yakaladım senide oğuz abi, böyle kaçamak olmuyo daha uzun bekliyoruz toplantıya...2 hafta sonranın topiğini sen aç bari de kendi topiğini bırakıp kaçamayasın:queen:
Merhaba, ben de çok hoş vakit geçirdiğimizi belirtmek isterim. Umarim bir sure sonra, sadece ara-ara toplantılarınıza katılabilmek yerine gezilerinizde de sizlerle birlikte olabiliriz. :) Fotoğraflarda yer almak ta guzeldi, teşekkür ederiz. Ellerinize sağlık...
arayı açmayın, cumaları müsaitsiniz...bekliyoruz bütün toplantılara:cat:
ya bahtiyar ama gözüme değişik geldi :D

Ebru fazerı alıp kaçtınmı naptın Tarık'ı göremedim :D

fotolar güzel.

Nur bu işi bilio :p
sen biraz daha devamsızlık yaparsan herkes gözüne değişik gelemeye başlayacak:queen:
Bende sizleri tanıdığıma memnun oldum. Bundan sonraki etkinliklerde de misafire yeriniz olduğu sürece görüşmek dileğiyle :)

ne misafiri kardeşim, ev sahibi olarak bekliyoruz seni...manisa akhisar izmir 1'dir :bounce:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
herkesten özür bendeki fotoları şimdi atabildim,motorun arızaıyla uğraşıyodum 2 gündür ancak bitti ve attım resimleri.

sizleri tekrar gürdüğümüze sevindim kardeşim bahtiyarıda özlemiştik uzun zaman olmuştu gürüşmeyeli ayağınıza sağlık :)her zaman bekleriz:cat:

tesekkur ederiz, :) imkân buldukca gelmek istiyoruz...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:38 PM ----------

arayı açmayın, cumaları müsaitsiniz...bekliyoruz bütün toplantılara:cat:

tesekkur ederiz, Bahty ile konustugunuz gibi musait olabiliyoruz fakat su son birkac zaman yine aksatabiliriz. Daha sonrasinda umarim her zaman sadece toplantilariniza degil, gezilerinize de gelebiliriz...:)

Yaw arkadaş bi denk gelmedi,kısmet işallah bidahaki sefere görüşürüz.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar