waaaawww :cyclopsan
Nur fotolar için teşekkür ederiz :rendeer:
rica ederim..
waaaawww :cyclopsan
Nur fotolar için teşekkür ederiz :rendeer:
rica ederim..resimler güzel çıkmış baya..:cat:
biz de katıldık toplantıya neden bizim fotomuz yok.nur alcağın olsun biz gittikten sonra başladın demi foto çekmeye:salut::salut:
cam gibi wallaa Allah makinenin mercegine zeval vermesin![]()
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:50 PM ----------
biri bi şey mi dedi yoksa egzost sesinden ben mi duyamadım :queen::queen:
duymazsın tabi nispet yapmakla meşgulsun suan:cherry::cherry::cherry:
biz de katıldık toplantıya neden bizim fotomuz yok.nur alcağın olsun biz gittikten sonra başladın demi foto çekmeye:salut::salut:
rica ederim..resimler güzel çıkmış baya..:cat:
KUSURA KALMAYIN ÇOK ERKEN GELDİM 30 DAKİKA KADAR KALABİLDİM.YİNEDE HİÇ GELMEMEKTEN İYİDİR:cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:25 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:24 AM ----------
ELİNE SAGLIK NUR:cat::cat:
Toplantıya tedarikli gelip topiği renkli resimli yaptığın için Redmecike de daha bi ekstra teşekkürler, eline sağlık :rendeer:
emeyine sağlık nur çok harika çıkmış resimler :cat: çok güzel bir toplantı oldu yeni gelen arkadaşlarla tanışmaktan memnun oldum gene bekleriz ama erken kaçmak yok bu sefer
çanağı kırdım galiba akşam akşam :mrgreen:
katılamadığıma üzgünümr: bazı arkadaşlar adı lazım değil ..baş harfi oğuz ..gidemicem dedi ..ama ben onun gerçek motorcu olduğunu biliyom..:cherry: resimler çok güzel ..emeği geçen lere teşekkürler..
.yine bize çalışmak düştü...
r:
rica ederim..sende güzel kareler yakalamışsın ama..seninde eline sağlık :cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:32 PM ----------
o akşam iyi görünüyordun ama acısı sonradan çıktı sanırım cesur abi.. ::156::
Merhaba, ben de çok hoş vakit geçirdiğimizi belirtmek isterim. Umarim bir sure sonra, sadece ara-ara toplantılarınıza katılabilmek yerine gezilerinizde de sizlerle birlikte olabiliriz.Fotoğraflarda yer almak ta guzeldi, teşekkür ederiz. Ellerinize sağlık...
emeyine sağlık nur çok harika çıkmış resimler :cat: çok güzel bir toplantı oldu yeni gelen arkadaşlarla tanışmaktan memnun oldum gene bekleriz ama erken kaçmak yok bu sefer
çanağı kırdım galiba akşam akşam :mrgreen:
bi sürü güzel insanın katılımı ile çoook keyif aldığım bir toplantı oldu ,
geceyi güzelleştiren herkese çok teşekkürler :rendeer:
bi dahakine çadır ile gelip sabahlasakmı ne
astral, REC ve KadZe sizlerle tanıştığımız için memnun oldum, tekrar hoşgeldiniz.:rendeer:
Toplantıya tedarikli gelip topiği renkli resimli yaptığın için Redmecike de daha bi ekstra teşekkürler, eline sağlık :rendeer: