[MT-İZMİR] 29 mayıs Çayır Çimen Toplantısı

biz de katıldık toplantıya neden bizim fotomuz yok.nur alcağın olsun biz gittikten sonra başladın demi foto çekmeye:salut::salut:

rica ederim..:p resimler güzel çıkmış baya..:cat:

cam gibi wallaa Allah makinenin mercegine zeval vermesin :p :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:50 PM ----------

biz de katıldık toplantıya neden bizim fotomuz yok.nur alcağın olsun biz gittikten sonra başladın demi foto çekmeye:salut::salut:

biri bi şey mi dedi yoksa egzost sesinden ben mi duyamadım :queen::queen:

cam gibi wallaa Allah makinenin mercegine zeval vermesin :p :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:50 PM ----------

biri bi şey mi dedi yoksa egzost sesinden ben mi duyamadım :queen::queen:

duymazsın tabi nispet yapmakla meşgulsun suan:cherry::cherry::cherry:

KUSURA KALMAYIN ÇOK ERKEN GELDİM 30 DAKİKA KADAR KALABİLDİM.YİNEDE HİÇ GELMEMEKTEN İYİDİR:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:25 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:24 AM ----------

rica ederim..:p resimler güzel çıkmış baya..:cat:

ELİNE SAGLIK NUR:cat::cat:

Anlaşılan resim çekilmek için bizim gitmemiz beklenmiş :) Neyse ki ümmet abi 1-2 foto çekmişti sanırım. Yetiş abi... :cherry:

KUSURA KALMAYIN ÇOK ERKEN GELDİM 30 DAKİKA KADAR KALABİLDİM.YİNEDE HİÇ GELMEMEKTEN İYİDİR:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:25 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:24 AM ----------

ELİNE SAGLIK NUR:cat::cat:

tşk. ederim oğuz abi..bende olmasam kimsenin makine getireceği yok valla..:p

bi sürü güzel insanın katılımı ile çoook keyif aldığım bir toplantı oldu ,
geceyi güzelleştiren herkese çok teşekkürler :rendeer:
bi dahakine çadır ile gelip sabahlasakmı ne :p

astral, REC ve KadZe sizlerle tanıştığımız için memnun oldum, tekrar hoşgeldiniz.:rendeer:

Toplantıya tedarikli gelip topiği renkli resimli yaptığın için Redmecike de daha bi ekstra teşekkürler, eline sağlık :rendeer:

fotoğraflar için teşekkürler :rendeer: çok güzel bi akşamdı biraz erken ayrıldım ama olsun sizleri görmekti amacım :wiinkk: tam kadro herkezi gördüm finaller öncesi iyi moral oldu :rendeer:

emeyine sağlık nur çok harika çıkmış resimler :cat: çok güzel bir toplantı oldu yeni gelen arkadaşlarla tanışmaktan memnun oldum gene bekleriz ama erken kaçmak yok bu sefer :)
çanağı kırdım galiba akşam akşam :mrgreen:

katılamadığıma üzgünüm :pr: bazı arkadaşlar adı lazım değil ..baş harfi oğuz ..gidemicem dedi ..ama ben onun gerçek motorcu olduğunu biliyom..:cherry: resimler çok güzel ..emeği geçen lere teşekkürler.. :) .yine bize çalışmak düştü... :pr:

Merhaba, ben de çok hoş vakit geçirdiğimizi belirtmek isterim. Umarim bir sure sonra, sadece ara-ara toplantılarınıza katılabilmek yerine gezilerinizde de sizlerle birlikte olabiliriz. :) Fotoğraflarda yer almak ta guzeldi, teşekkür ederiz. Ellerinize sağlık...

Toplantıya tedarikli gelip topiği renkli resimli yaptığın için Redmecike de daha bi ekstra teşekkürler, eline sağlık :rendeer:

rica ederim..:p sende güzel kareler yakalamışsın ama..seninde eline sağlık :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:32 PM ----------

emeyine sağlık nur çok harika çıkmış resimler :cat: çok güzel bir toplantı oldu yeni gelen arkadaşlarla tanışmaktan memnun oldum gene bekleriz ama erken kaçmak yok bu sefer :)

o akşam iyi görünüyordun ama acısı sonradan çıktı sanırım cesur abi.. ::156::

katılamadığıma üzgünüm :pr: bazı arkadaşlar adı lazım değil ..baş harfi oğuz ..gidemicem dedi ..ama ben onun gerçek motorcu olduğunu biliyom..:cherry: resimler çok güzel ..emeği geçen lere teşekkürler.. :) .yine bize çalışmak düştü... :pr:

hep bidahakine bekleriz demekten yorulduk :queen:yakında biz gelcez senin yanına naci abim :queen::cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:39 PM ----------

rica ederim..:p sende güzel kareler yakalamışsın ama..seninde eline sağlık :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:32 PM ----------

o akşam iyi görünüyordun ama acısı sonradan çıktı sanırım cesur abi.. ::156::

evet nur acısı yeni başladı kalçam sızlıyo :queen:vallah iyi çakılmışım galiba:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:40 PM ----------

Merhaba, ben de çok hoş vakit geçirdiğimizi belirtmek isterim. Umarim bir sure sonra, sadece ara-ara toplantılarınıza katılabilmek yerine gezilerinizde de sizlerle birlikte olabiliriz. :) Fotoğraflarda yer almak ta guzeldi, teşekkür ederiz. Ellerinize sağlık...

sizleri tekrar gürdüğümüze sevindim kardeşim bahtiyarıda özlemiştik uzun zaman olmuştu gürüşmeyeli ayağınıza sağlık :)her zaman bekleriz:cat:

bende diyorum bu adam pazar günü neden evde oturmu net başında takılıyor :)
desene olay çanakta diye :queen:

ya bahtiyar ama gözüme değişik geldi :D

Ebru fazerı alıp kaçtınmı naptın Tarık'ı göremedim :D

fotolar güzel.

Nur bu işi bilio :p

bi sürü güzel insanın katılımı ile çoook keyif aldığım bir toplantı oldu ,
geceyi güzelleştiren herkese çok teşekkürler :rendeer:
bi dahakine çadır ile gelip sabahlasakmı ne :p

astral, REC ve KadZe sizlerle tanıştığımız için memnun oldum, tekrar hoşgeldiniz.:rendeer:

Bende sizleri tanıdığıma memnun oldum. Bundan sonraki etkinliklerde de misafire yeriniz olduğu sürece görüşmek dileğiyle :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar